Hon har skaffat Körkort!!!

Sigrid har skaffat sig ett körkort idag!! Jag fick åka hem med henne för att lämna av Rebeca och sen tillbaka till stan för att jag hade cykel så jag fick cykla hem sen. Men det spelade ingen roll alls det var härligt att cykla + att jag pratade med Rebecca hela vägen hem. Så det gick snabbt att cykla. Aja, Sigrid har iaf FÅTT KÖRKORT!! Så imorgon får vi kanske skjuts till skolan och kanske skjuts hem. Plus får vi skjuts hem från Angelica imorgon och jag får kanske skjuts till stan imorgon för vi ska på samma sak. haha mitt liv blev värsta enkelt precis. På något vis. Sedan har vi gjort bort filmvisningen och Matte Nationella idag jag kan ju säga att Matten gick inte så bra men jag är föreberedd på ett IG. SEdan på filmvisningen så försvann ljudet efter en minut kanske men det kom tillbaka efter 3 minuter kanske. Det var jävligt störande(ursäkta att jag svor) men men vad gör man nu är det bortgjort iaf. Och jag går på moln typ.

Så ikväll blir det inget alls förutom att se på tv och kanske skriva avslappningen för det går så snabbt. Men annars så är det helg imorgon och det är nice. Förutom att måndag, tisdag och onsdag är jobbiga men som sagt så är det lov torsdag till söndag sen. Det är alltid trevligt med lång helg. Vet tyvärr inte hur det kommer fixa sig med miljöprojektet men men allt löser sig på något vis. Ne, nu blir det musik och inte göra något alls förns Ghost Whisperer börjar och när det är slut så blir det att se slutet av Eurovision så det blir en nice kväll.
Puss,

image247

Kommentarer
Postat av: rebecca

Hon underlättar ju våra liv :D !

2007-05-10 @ 19:50:43
URL: http://rebeccs.blogg.se
Postat av: Jessica

Har hon? :D grymt avundsjuk :)

2007-05-10 @ 23:23:27
URL: http://jessicaw.blogg.se
Postat av: Lolita

coolt! :)

2007-05-11 @ 16:52:57
URL: http://lolita.blogg.se
Postat av: Sandra

Åh, jag vill också ha körkort :D

2007-05-11 @ 18:29:37
URL: http://superlativa.blogg.se
Postat av: Ivarsson

Ah, jag är så sjukt nervös inför körlektionerna och alltihopa. Körkortsångest månne? Hoppas ni får en skön kväll hos Angelica darling, ses på måndag.

2007-05-11 @ 23:31:02
URL: http://norrlander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0