Inventering @ H&M

Yes det är typ det enda jag har gjort idag. Förutom hängt med älsklingen och bara slappat. Sedan for vi en snabbis till stan för att kolla om en maskeradaffär var öppen, så jag kunde leta efter en utklädnadskostym som jag kan ha imorgon, men då var det stängt. Då var det bara dags för mig att bli skjutsad hem och inte göra något alls i 2 timmar cirka. Tills det var dags för mig att gå ner till H&M för att börja inventera, och det gick för snabbt för vi blev klara kl kvart över 9 och vi hade tid till klockan 10. Surt sa räven då får vi mindre betalt men men. Så är det ibland, vi var faktiskt jättemycket folk ikväll där. Så det är inte så konstigt att det gick snabbt.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till ungdomsmottagningen. Kl 08.00 ska jag vara där Fy fan! Aja, det går säkert mycket bra att vakna men jag kommer vara jättetrött på kvällen..
Nu ska jag komma på någon bra film att se eller så ska jag gå och sova så jag har sovit ut tills imorgon iaf. Vi får se hur det blir, vi hörs iaf imorgon. Ha en fortsatt bra kväll. Puss,


Vilken är eran bästa film?

Hunden

Här får ni se en bild på Chili, som hon kommer att få heta. En mycket trevlig, busig hundvalp som kommer att passa in superbra i min familj.


Vacker

Just nu ser jag på mona lisas leende som jag såg för rätt längesen. Med mycket bra skådespelare som tex Julia Roberts, Julia Stiles och Kirsten Dunst

Garderobsslavande

Ikväll är det dags för att stå i garderoben igen på skolan. Vi ska tjäna ihop pengar till vår UngScen så vi kan fixa rekvisita och sådant. För det kommer vi behöva när vi ska fixa alla olika scener och sådant. Men det är faktiskt helt okej att stå i garderoben men det kommer nog bli jobbigt att stå när alla vill ha sina jackor då är det stress som gäller.  Nu ska jag typ göra ingenting tills klockan blir tio i sju, för då sticker jag. =)

Just det vi har hämtat hunden idag! Hon är jättesöt och när jag kommer hem ska jag bara ligga och gosa med henne!  Puss,

Gjorde min dag!

Kommit hem från stan nyss, köpte en snygg kofta från Indiska. Har faktiskt börjat vara mer och mer inne på Indiska var inte det förut. Vet inte varför för de har ju värsta fina kläderna! Plus att jag nyss har fått min lön och det är alltid hrälgit att spendera pengarna på kläder.
image428
Ikväll blir det utgång med brudarna. Kommer bli superskoj tror jag!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan välja vad jag ska ha på mig sedan blir det buss till förfesten. Hoppas ni andra ungar får en trevlig kväll! Puss,


PS.
Tack för kommentaren Adell, den gjorde min dag faktiskt! :)

Var ett tag sen...

... jag skrev här. Bara för att jag trodde att jag skulle behöva göra provet idag, men det skulle jag inte kunna göra så jag har bara inte orkat skriva något. Tills nu för nu är det bara en dag kvar och sedan är det äntligen LOV!! Gud så det ska bli skönt.

Plus att jag har fått min lön idag så nu äntligen ska jag kolla och fynda på tradera. Längtar! Ne, nu blev det en liten uppdatering vad som händer typ. haha Nu ska jag kika lite på tradera och sen ska jag se på en film tror jag. Det kommer bli en fortsatt trevlig kväll men tyvärr är inte Älsklingen här :/

Hörs imorgon! :) Puss,

Halloween snart...

I lördags då jag, Sven och Rebeca skulle åka till Johan (kompis till SIgge) och sjunga singstar. Så började Rebeca tala om att hon och Fredrik hade börjat funderat på vad de ska klä ut sig till på Halloween festen som tydligen kommer upp snart. Då man tydligen ska klä ut sig. Det började då jag och Sven fundera på idag (ja det gick inte så bra med vårat lilla avtal att inte träffas tills torsdag) eller aah det gick väl inte så bra. Fast jag tror ändå att vi kom fram till några bra förslag. Så vi ska ha kommit på ett till på torsdag vi får se hur det går. Men det ska bli roligt att få klä ut sig bara om man känner sig snygg och trygg.. haha aja.

Nu ska jag fortsätta lite smått på talet och sedan ska jag sova. Gonatt Puss,


4 olika kostymer. Roliga kostymer också, tänkte bara visa. =)

Kanye West - Bittersweet Poetry


Bästa låten på hans nya skiva. Fast egentligen så är det ganska svårt att välja vilken som är bäst för alla är bra på olika sätt.

Jag håller på att städa mitt rum men det går inte framåt kan jag säga dig. För jag har panik över alla inlämningar som ska in denna vecka, jag kommer inte kunna hinna träffa Sven förns till Torsdag. Eller iofs så har vi bestämt det tillsammans att vi inte ska träffas tills torsdag (hur ska vi kunna klara det?) så att jag ska kunna skriva på mitt tals om jag ska hålla på torsdag. Jag kommer dö. För det kommer inte gå bra. 

Åh herregud vilken vecka jag har framför mig, galet! Aja, sen blir det lov äntligen det kommer bli härligt och när lovet är över så är det snart jul så det kommer förhoppningsvis att gå snabbt. Förutom att det är det där FN-rollspelet som jag hellst skulle vilja slippa, men men.

Älskar dig!

Xbox freak

Har inget egenltigen att skriva tycker jag. Igår hade vi iaf discot som faktiskt gick bra förutom att det blev lite kaos ibland. Annars var det trevligt typ. Efter det åkte jag och SVen hem till mig och åt en Billys pan pizza var gott, men nu vill jag inte ens tänka på mat helst. Är så jävla mätt.

Idag var det tänkt
att vi skulle städa mitt rum men så blev det inte utan det blev fika hos Svens farmor men det var supergott fika. Var som ett tag sen man var på kalas även fast det blir nästa vecka igen förhoppningsvis för att Anna fyller ju 18 äntligen.

aja nu ska jag spöa Sven i ett bilspel på XBOX.. haha skitroligt. Ha en bra lördagskväll Puss

Flashbacks

Haha, ni kan inte förstå hur långt bak i tiden jag har gått nu. Jag har sett på "My Little Pony Tales" som man såg på när man gick typ på lågstadiet kanske tillochmed yngre. Oj, alltså det är typ nästan bra. Ni kommer att få se ett klipp kanske fler senare men nu blir det bara ett, det är på engelska jag hittade inte på svenska. Skratta så mycket ni vill men det är ändå roligt att gå bak i tiden och tänka på vad man gjorde då. Plus kan det kanske vara att jag, Rebecca och Anna ska hålla ett disco imorgon för årskurs 3-5 och då börjar man som tänka tillbaka eller jag gör det iaf. Haha, men det kommer bli roligt. Måste bara fix a 2 cd-skivor tills imorgon.

Nu ska ni få se ett klipp. Det är lite dåliga färger men det är ett bra klipp. Sedan vill jag bara meddela att jag är klar med miniromanen! Superglad.



Panik...

Alltså så här får inte tv-program göra mot en. Ikväll är det Moulin Rouge på trean, Dude where's my car? på sexan och Desperate Houswives på femman. Allt är vid samma tid alltså kl 21.00. Hur kan man göra något sånt!?
Iofs så är det smartast att se Desperate och sen sappa mellan båda filmerna. För annars kan man ju fixa det på annat vis. Men ändå det är ju stämning att sitta framför tv'n och se film. Eller hur?

Så vad kommer ni se ikväll ?

 

Ingen Rubrik

image420Nu har jag skrivit klart 2 kapitel till Miniromanen. Som jag hatar mest av allt just nu. Plus att talet i Svenska B ska jag ha nästa vecka på Torsdag och jag har inte börjat. Vet inte ens vad jag ska tala om. Fyfan för svenska och litterär gestaltning. Kan kanske också bero på läraren och att jag inte är så bra i de ämnena men ändå. Fast jag är glad iaf att jag har skrivit 2 kapitel och det flyter ändå på bra tycker jag.
Men nu ska jag ringa älsklingen och sen ska jag sova. Har ung scen imorgon och jag hoppas vi ska sjunga för nu är jag trött på att spela teater och jag suger på det. haha vilket inlägg detta blev men men.
Godnatt! Puss,


Avril Lavigne - Hot


Jag tycker ändå att denna låt är bra. Avril Lavigne - Hot. Förutom när hon har ett litet stick i slutet av låten med en liten för "fin" röst. Var inte bra men annars så är den bra.


Chill med bil!

Nu var det ett tag sen igen. Jag får mina ryck då det blir många inlägg sen tar det några dar för nästa ryck. Men aah så går det ibland.

Så därför bara en kort update. I fredags firade vi (typ) 2 månader jag och Sven =) , så då blev det X3M för mig, Sven och Lövet. Trevligt var det. Innan var vi på middag hos min mormor och morfar. Inte så viktigt men iaf.
Idag lördag så låg jag och Sven mestadels i sängen och spelade tvspel. Mysigt var det. Sedan blev det dags för mig att dra mig hemåt. Sen blev det en snabbtitt på Angelicas inflyttningsfest, sen blev det bil med Rebecca som var jätte trevligt var ett tag sen vi hängde bara vi två så bilresan var mkt trevlig med bra musik. Do it again ? =)

Nu sitter jag och väntar på att Sven ska komma, han har varit hos Emil och chillat medan jag har åkt bil hehe.
Sen blir det sängen, godnatt o Puss.

Grattis Rebecca!

Toyota,prius,Genetic Modification,Isolated,Isolated On White,White Background,Cut Out,drop shadow,Silver,Gray,Energy,energy efficient,Car,Travel,Transportation,Environmental Conservation,Global Warming,gas mileage,Natural Gas,Gas,Oil,Oil Industry,Profile,Side View,EnvironmentDu har nu blivit vuxen! Typ, du har tagit körkortet iaf, är skitstolt över dig. Nu har jag också kommit på att jag vill ha körkortet tack för att du väckte mig. Så jag ska styra upp mitt körkort NU!KANSKE jag har körkort när vi ska till danmark (men så blir det nog inte men man kan ju hoppas). Grattis igen!

I förrgår så hade vi fått hem räkningen för min studentmössa och allt annat. Det var på 1200 nånting tror jag. Mamma lurade mig att det vad jag som skulle betala det men det ska mina föräldrar göra för som sagt så tar man bara studenten en gång. Det ska bli den lyckligaste dagen i mitt liv. Det kommer bli roligt att få hem det. Ni kommer få se vad jag har köpt när jag får hem det. För då ska jag ha styrt upp min kamera så den funkar. =)

Nu har jag Svenska lektion :/ hoppas jag överlever svenska i 2 timmar och en kvart. Tror inte det.

Läxdags resten av mitt liv...

Det känns just nu som att det kommer bli så. Bara för att jag skjuter upp allt, som ni nog redan vet om ni har läst bloggen. Jag tror att det flesta ser sig själv i att skjuta upp läxor. Så är livet och sen när det kommer till dagen då den måste göras så vet man inte alls hur man ska börja, så känns det just nu. Vet inte hur detta ska sluta, men som alltid så lämnar man alltid in något arbete. image419
  • Miniromanen klar måndagen den 15/10 (har skrivit ett kapitel och det ska vara 5)
  • Krönika klar imorgon
  • Prov i natur på torsdag
  • Svenska uppgift
Det där är det jag kommer syssla med framöver, roligt eller hur?! Tror inte det va. Fyfan.
Det roliga är att idag har jag fixat internetbank så nu kommer jag styra upp tradera, plus att jag och sven var inne på H&M och hittade lite kläder. Han köpte 3 snygga t-shirtar och jag la undan ett par skor och en halsduk. Trevligt trevligt. Får se om jag köper skorna imorgon men halsduken blir det iaf. =) Det är alltid trevligt att köpa nya saker.
Nu är det dags att börja plugga så jag hinner klart det någon gång innan Desperate Houswifes. 

Sovdags

Nu gäller sängen för mig och Sven. Ska kanske börja se någon film om vi orkar annars blir det till att sova. Vi somnade ungefär vid 03.30 igår, så vi behöver nog all sömn vi kan få.

Godnatt höres imorgon Puss,


Aly & AJ - Potential Breakup Song




Jag är på musikhumör idag. Så det kommer nog bara bli tråkiga videoklipp med bra låtar. Men så är det. Plus att den ena tjejen som är med i denna video har jättesnyggt hår. Det är hon som har lockigt hår jag menar då. Så skulle jag vilja ha faktiskt. Men jag är osäker om jag skulle passa i blont hår men det kanske får bli ett expriment som jag måste prova här framöver.

Sen har jag kommit på att jag ska beställa singstar på tradera man kan säger få det billigare. Eller så bestället jag från cdon.se för där behöver jag inte betala frakten och det är bra. Så aah nån gång snart har jag fler singstar hemma.

Sophia Somajo - Stockholm Calling


Hörde nyss denna låt på MTV på 10topp listan. Jag tyckte den var ganska cool faktiskt. Lyssna på den vetja!

Äntligen...

image418Igår var vi hos Anna I och fikade för hon fyllde 18. Grattis till henne igen. =) Och ikväll ska vi fira henne på det riktiga sättet. Då vi ska till X3M och shakea loss våran rumpa. Jag ser framemot det. För nu vare ett tag sen jag festade. Så det kommer bli riktigt trevligt med er brudar. Det blir förhoppningsvis singstar och en fördrink som värdinnan Anna ska bjuda oss på.

Det kommer också bli första gången jag är på X3M, så det känns lite spännande även fast de flesta tycker att X3M inte är så speciellt. Men men det kommer ändå bli roligt att få skaka loss.

Hoppas ni gullungar också får en trevlig kväll :) Puss,



Fråga Olle

image416
Som sagt så har jag redan sagt att Henrik Lundström är snygg! Jag vet att det är folk som också tycker det. Plus att nu är han med på Fråga Olle jag hoppas ni inte har missat det. Men annars så kan ni se programmet på kanal 5's hemsida. Se det, men jag tror de flesta ser ändå på Fråga Olle. Ganska poppis program.

Jennifer Lopez - Do it well


Här har vi en låt som man inte vet precis vad man ska tycka om den. Den var dålig första gången man hörde den plus såg videon. Men nu är den ändå ganska bra! haha äkta jag, att gilla en låt efter man har hört den spelas några gånger.. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och mysa med Swempa! =)
Hej, puss, ses.

Andra avsnittet


image415För ett tag sen så meddelade jag att Gossip Girl bokserien kommer ut till tv-serie. Jag har då redan sett första avsnittet och nu har det gått ett tag sen jag såg den så jag tänkte kolla om det fanns ett andra avsnitt och det finns det. Såklart kan jag bara inte ladda hem det för det går så trögt på denna bärbara dator. Så jag ska gå och kolla om jag kan ladda hem den på min dator. Hoppas på det! För första avsnittet var bra, och det är alltid roligt med nya serier att kolla på.

RSS 2.0