Weeds

image367

Har börjat se en ny serie nu som heter Weeds. Den är faktiskt bra, jag började se den när den gick på tv men jag glömde bort när den gick. Men nu har jag börjat om och det är nice.
Handlar om en mamma till två söner som säljer marijuana för att försörja sin familj. Hennes make är död så hon är ensam till att ta hand om barnen. Och ja då handlar det typ om när hon ska sälja och bla bla. haha. alltså jag gillar verkligen inte att förklara sånna här saker för jag kan inte sånt. men men.
Börja se den! :)



Kom nyss på att jag har slutat se på gilmore girls. Får nog fortsätta med det efter jag har sett klart Weeds.


Det är nice!

Vilken helg! Den har varit superbra faktiskt. Det är ju vad man gör det till och jag gjorde det till nå bra för en gångs skull. :) Det var hos mig på Lördagen, och det var typ förfesten kan man väl säga inför Sigges fest.
Det var slappt hos mig, typ mest chfolk men det brukar bli så när man har fest på ch. haha och så ska det vara. Sen kom det in en gäst som ingen kände men någon bjöd in han och jaa han var ju inte speciellt nice. Iaf så stack han till slut. Folket stack ungefär kl 3 och då fick jag städa det värsta men det var lugnt jag hade typ blivit pigg. Nu kommer vi till det roliga på hela helgen och det var ju sigges fest! Det var singstar som lockade mest men det är ändå ett jättetrevligt spel. Och ja vad ska jag säga jag kom hem kl halv 9 så det borde ju ha varit nice och det var det ju.
Har inte så mycket mer att säga.

Fick iaf reda på en ny artist Paolo Nutini, som är jättebra!





Partey

Ja hur ska denna kväll bli då. Hoppas att den blir bra. Fast det blir ju vad man gör det till! :) Gillar inte det där men så äre faktiskt. Fast det blir nice nu ska jag tagga och klä på mig kanske så kommer brudarna sen och då ska vi fixa till. Om det finns något att fixa.. men men.
Ha en bra Lördagskväll! Det ska jag försöka ha. :)

image366

Gossip Girl

Åkte ut till stugan i onsdags men har kommit hem nu. Äntligen, fast nu ska jag inte ljuga det är ju faktiskt härligt i stugan när man har något att göra. Annars går man bara runt i cirklar haha. eller det enda man gör i stugan är att läsa så jag har läst ut två böcker nu i sommar är på min tredje. men det är trevligt med böcker.
Det som känns jobbigt idag är att jag måste hämta min cykel på stan och cykla hem med den. Det var jag inte taggad på. Men det måste göras plus att jag måste ta ut pengar och jag tror att jag måste köpa en bok den andra i serien Gossip Girl. Som ni nog har hört talas om, den ska ju komma på tv. Det ser jag framemot, men när jag ser trailern så märker jag att det är fel i handlingen redan efter att ha läst boken. Det är nog det jobbiga men men. Så blir det väl alltid när man ska göra en film av en bok.

Iaf så äre nice. Och nu ska jag duscha sen ska jag till stan. Men ha en bra dag Solen skiner! :)

image364

Himlen öppnade sig

Direkt när jag kom hem från Maxi så började de spöregna, gud så tur man kan ha det ibland. Jag var på Maxi och köpte mat till mig och en chokladkaka. :)
Ja herregud, vad ska jag säga. Vet inte alls vad jag ska säga, har ändå inget intressant att säga.
Jag måste he på diskmaskinen och typ tvätta kläder det är inte så taggat. :/ men men vi hörs senare då jag kanske har fler saker att berätta. :)

image363

Stomp the Yard

Fysatana vad bra film! (ursäkta svärandet) men helt seriöst den var jättebra! Snygga killar! bra handling,bra danser, tror den är inspirerad mycket av You Got Served. Men en helt annan stil av dans. Men den var nice! Vet inte vad jag ska säga. Orkar inte skriva om vad den handlar om, men det är en dansfilm och det säger nästan allt! Annars kan ni ju läsa här lite mer om filmen.

Iaf, så var det en trevlig film att se och nu ska jag se Footloose. En gammal film från 1984, handlar också om dans. är typ beroende av dansfilmer det är så roligt att se, man önskar bara att man också kunde dansa så men det ska jag kunna om några år. hahahaha hoppas jag iaf.

Plus att min snygging Columbus Short är med i Stomp The Yard, den är en värd film att se!

image359


Ha en fortsatt trevlig kväll/morgon! :)


Bloodorange Mango

image358

Måste bara meddela att ni måste smaka Festis Bloodorange Mango. Den är så läskande god att man vet inte vad man ska göra.

Jag firar...

Jag firar 400 kommentarer idag! den lyckliga som blev kommentar nr 400 är Mark, Grattis! :) (hehe)

Nu är jag glad alltså. Plus att jag är hemma från stugan, visst det är roligt att vara där men alltså man kan typ inte göra nåt. Så  nu ska jag vara hemma till tisdag. Sen måste jag hem innan fredag för då måste jag festa! Har ju inte gjort det på ett tag, så jag förtjänar en fest nu. Tycker jag.

Imorgon jobbar jag på H&M, jag har faktiskt inte ångest över det. För jag brukar ha ångest dagen innan jag ska jobba. Men jag har inte det så det känns bra. Förutom att jag kommer vara megatrött imorgon bitti men men så är det.

Bröllopet igår var trevligt. Brudparet var jättejättevackra. Bruden hade sytt tärnklänningarna och hennes egen brudklänning och  hon är super på att sy. Så det var underbart att se dom gå upp till altaret. Kvällen var också bra, maten var jättegod faktiskt. Var ett stiligt band som spelade på kvällen. haha, jag och Linda satt och glodde på dem jag tror vi skrämde dom lite. haha men det var en rolig kväll.

Aja, nu ska jag fira 400 kommentarer! Tack för alla kommentarer hoppas ni fortsätter. :)

image357

The Weddingsinger

Jepp, det är jag. För imorgon ska min kusin gifta sig och då ska jag sjunga en låt. Ulf Lundell - Kärleken förde oss samman. Är nervös plus att min röst håller på att dö ut. Eller den är så här skrovlig eller vad man ska säga. Men det kommer bli roligt. Förutom att jag missar trästock i helgen och jag hade sett framemot det. Såklart så kommer saker emellan, så är det väl alltid. Jag får väl längta till nästa år, eller nåt. Det löser sig alltid. Sommaren är ju inte slut än så vad som helst kan hända.
Iaf så måste jag egentligen sova nu för jag ska upp kl 8. Känns jättetungt men så är det.
Aja, ska väl sova. Så att jag inte får skäll av mamma och pappa imorgon för det vill jag inte få. haha
Ha en bra lördag och så imorgon! Så får ni en uppdatering på söndag :) Gonatt

image356



Work of Art

Jag är så nervös inför imorgon att jag inte kan somna. Det är klart jag brukar ju som inte somna vid den här tiden, så min kropp är säkert van att gå och lägga sig vid 3 och nu vet den att det är för tidigt att somna. Men jag måste ju upp vid halv8 imorgon för att duscha och sånt. Men jag har iaf insett att det kommer gå bra no matter what. Jag får väl ändå vara nervös? Vad som helst kan ju egentligen hända.
Det jag vet är att det kommer bli roligt. Jag vet bara inte hur jag ska ha mitt hår, vi måste fixa håret själva. Antingen blir det rakt, lockigt eller uppsatt i nåt konstigt. Eller så funderar jag på en slarvig knut som är så fint just nu. Men jag kan inte göra nån slarvig sån sak. haha men jag får väl testa. Men vad tycker ni skulle vara bäst? Kan ju hjälpa med om jag säger vad jag ska ha på mig. Ett ljusbått linne, brun kofta(jättemysig) till ett par fluffiga korta shorts i rutigt med färgerna blått, vitt och svag brunfärg. Inte smårutigt utan lite stora rutor och lite random. Aja, byxorna låter lite speciellt.


Rakt Hår?
Lite halvlockigt Hår?
Slarvig Knut?

Jag ska prova sova nu jag hoppas det går bra. Puss!



Tillbaka blickar

Igår fick jag värsta tillbaka blickarna till högstadie tiderna på Carlshöjdsskolan. Ville nästan spola tillbaka tiden för att få uppleva nån vecka igen. Allt är underbart på nya skolan men såklart man tänker tillbaka på Carlshöjdsskolan för där har jag hängt i 10år det är mer än hälften av mitt liv. Så det är många år man har spenderat med sin klass. Så inte konstigt ibland att man får tillbaka blickar. Men det är ganska roligt också så man verkligen vet att man kommer ihåg saker från den tiden. För snart om ett år har jag tagit studenten och vad händer då liksom? Visst man kan plugga vidare men om jag känner mig rätt så kommer inte det alls bli av. Utan jag kommer börja jobba och sånt och sedan försöka styra upp mitt liv genom att köpa en lägenhet.
Iaf så hoppas jag att 9A från Carlshöjdsskolan kommer ha någon klassträff snart. Det skulle jag gilla, men ingen är så bra på att styra upp men det kommer väl i slutet av 3an på gymnasiet förhoppningsvis.

image350
Kobojsarna -Studentsången

Skoor!

Alltså jag har inte köpt nåt på månader. Och nu börjar det kännas i fingrarna att jag måste köpa nåt. Helst kläder för jag ser kläder varje dag som jag vill köpa när jag jobbar och det är så jobbigt när man inte ens har några pengar. Det jobbiga är att då när mina pengar har kommit så kommer dom gå bort jättefort.

Nu tänker jag mest på skor. Ser överallt dessa sandaler som är ursnygga, vet inte om jag skulle kunna bära upp dom men då har vi ju billiga Din Sko som gör det så lätt för en. För spela roll om man köper där det kostar typ ändå inget så det är smart ställe. Så här kommer 4 olika par skor. Men ni ska välja två en sandal och sen vilken färg den andra ska vara. Det kan ni väl hjälpa mig med hehe. :)

image349

Nu blir det sängen och läsa för min del! Jobb imorgon mellan 12-16


Lycka till Frida!

image348

Jag hoppas jag överlever denna tråkiga kväll. Vi ska nämligen träffa USA folkikväll och jag vill inte. För jag hade hellre sett Harry Potter filmen på bio med Rebeca än att träffa några tråkiga USAfolk som tydligen är släkt med oss. På långt håll men jag meddelar mer sen ikväll när jag kommer hem. Annars så har dagen varit bra, inge folk alls på jobbet så det var lugnt. Men  men ha en bra kväll för det kommer inte jag ha!
men jag ska läsa min bok i bilen fan va den är bra! :)
See yah!

youtube.com

Ja har inget roligare för mig så här på kvällskvisten så här får ni några roliga videos och söta. :)






Skratta och njut och sedan sov så gott! :)

Vilken dag

Vad har jag gjort idag? INGET!!! Jag har läst och sett på film och ätit typ. Fast det har varit härligt men ändå man skulle ju vilja styra upp ibland. Imorgon är det dags att jobba igen.. Hoppas bara att jag får springa iväg på tisdagen och kolla kläder till modevisningen annars kan jag ju inte vara med. Och jag MÅSTE bara vara med.
Jag har sett Elektra och sen olika serier imorse typ. Nu äre Roll Bounce som gäller med Bow Wow och Nick Cannon! Ursnygga grabbar.

Modevisning om 4 dagar!

image347
jag ska nog bada i veckan tror jag! det var så länge sen.

Luktar gott

Fick med en parfym i nya Cosmopolitan och den luktade supergott. Så den vill jag ha, jag kommer köpa den sen när de andra parfymerna mina är slut. Det är Davidoff Cool Water Woman som jag talar om. :) Nu tror jag att jag ska sätta mig och läsa min bok "Vänninan" och bara ta det lugnt. Läste till klockan halv 4 igår haha. ojoj.

image346

Panik, skratt och planerings kväll!

Det har varit sol idag! Rebeca ringer mig kl halv 1 och frågar vad jag gör, jag svarar att jag ligger i sängen och halsover. Hon säger att det är sol ute och vi måste göra nåt, jag säger att jag är klar halv 2. Det blev kl 20 i 2 istället. Men ändå jag var snabb. Det jag hann göra var äta mat, duscha, sminka mig och välja kläder haha. Det var rekord för Frida tror jag.
Iaf så for vi på Maxi och typ gick och strosade och köpte lite körsbär och cola och satte oss i gräset nere vid älven och njöt av solen, förutom när det kom skugga då vi frös ihjäl typ. hade som inte så mycke kläder på oss eller jag hade nog mer än Rebeca. Iaf mysig dag.

Kom hem och skulle till Rebecca kl 18.00 men så blev det då inte jag var hos henne vid 20 i 7 kanske. Och hemma hos henne har det varit panik och det har varit skratt och planering. Paniken var inge rolig vi kunde typ båda två ha börjat gråta för att våra liv låg i en persons händer. Men det löste sig för Rebecca är den modigaste som finns enligt mig. Hon ringde och förklarade allt till personen och vi brast ut i tårar när det var lugnt! Aja, sen blev det mycke skratt och det blev musik och vi ville tagga droskan men jag har inga pengar typ så det fick inte bli så men men vi har planerat in dagar då vi kan fara på Droskan så det är lugnt.
Herregud så jag var taggad ikväll men det var en nice kväll med minnen.

Tänk på en sak nu människor om ni läser det här. Vad är din grej? då menar jag när du då strular med en person för att de personer som du har strulat med har haft en speciell grej de gör så vad är din grej undrar jag? haha fan vilken konstig fråga men aah det var en rolig fråga iaf. Jag, Rebecca och Rebeca har funderat på det eller vi har mest kommit på alla andras grejjer alltså från de personer som man har strulat med men inte våra egna men det kanske ni gör. Rolig grej bara! Nu ska jag sova tror jag. Gonatt

image345
Tagga helgen då blire förhoppningsvis fest!

Varför är du Singel?

Jag och Rebeca har gjort ett test "Varför är du singel?". Roligt test, även fast vi visste svaret redan men men.
Gillar du att vara singel eller har du levt klart singellivet, äru trött på att vara ute på kvällarna och tro att du ska hitta din blivande pojkvän där. Eller bara allmänt trött på att vara singel! Nu känner du att du  vill börja stadga dig eller iaf ha en pojkvän i några månader. Ah, gör testet då i VeckoRevyn nr14/2007. Där får du ett tips sedan när du har gjort klart tipset.
Jag och Rebeca fick samma och det löd såhär:

DEN KRÄSNA:
Du har njutit av ditt singelskap och haft the time of your life, och börjar så smått tröttna på livet i sus och dus. Eller snarare att alltid komma hem till ett tomt hem. Längtan efter att träffa någon har växt sig allt starkare, men det betyder inte att du tänker nöja dig med förste bäste! Nej, din kille ska vara snygg, sexig och snäll. Framgångsrik, behandla dig som en drottning och tycka att du är det sexigaste som gått i ett par skor.
Tips! Akta så att du inte blir FÖR kräsen! Drömmannen kanske är betydligt närmare och mer otippad än du tror... Den som är perfekt utåt, behöver inte vara den perfekte för dig.

image344

Vill inte vara singelbruden nå mer!haha
Gonatt

Livet är ändå på topp ibland!

Tack att vi stannade kvar istället för att fara hem efter Industri Royal. Det gjorde min kväll. Iaf så hade jag trevligt och jag hoppas kvällen fortsätter så bra. Nu sitter jag och Rebeca hemma hos mig och lyssnar på Frida-Dunka mig gul och blå, en sommardänga. haha mina föräldrar är underbara! Vet inte hur det kom in i bilden eller jo Rebeca vet, bilresan hem från Täfteå! aja, Tack för ikväll Rebeca och alla ni andra. underbar! Detta behövde jag kan jag säga. Nu vet jag att sommaren kommer bli bra :) Vet inte hur jag kan veta det men jag tror bara det. den kan ju som inte bli sämre. Den har ju redan varit bra. haha nu ska jag sluta svamla.
Gonatt, eller Godmorgon ha en bra dag iaf! Modevisning till veckan.

image339



alltså brudar!!

Täfteåfestivalen

image289

Ikväll spelar Industri Royal i Täfteå klockan 20.00!

Jag kommer vara där plus Rebeca som jag har typ tvingat med men hon är en ängel som följer med även fast jag tvingar henne. Men jag vet ju att du gillar dom. Du är bara inte lika på som jag men det är lugnt! Jag kan sköta det åt oss båda. haha aja nu ska jag sluta babbla och börja klä mig och sminka och shit. :)
Ha en bra kväll!

Natt på Museet

Alltså nu på sommrarna så ser jag så mycket på film så snart vet jag inte ens vad jag håller på med. För varje gång jag ska se film med nåra polare så har jag typ sett alla filmerna så det tar lång tid att hyra, plus att vi ska enas om en film också. Det är inte alltid det lättaste. Men jag gillar att se på film tiden går och det är alltid roligt att typ drömma sig bort lite. Iaf så har jag ikväll sett på "Night at the Museum" med Ben Stiller, Owen Wilson och Robin Williams. Faktiskt ganska rolig så man kan säga att den var lättsmält. Orkar inte skriva vad den handlar om men Larry (Ben Stiller) är arbetslös men han får en intervju på ett museum för att vara nattvakt. Han får det och han upptäcker att det var svårare än han trodde och blabla. Se filmen!

Nu ska jag sova tror jag.
Eller först ska jag lyssna på musik som till exempel från
Billie the Vision and The Dancers

image338

Save the Last Dance 2

Save the Last Dance 2 Uppföljaren till den filmen save the last dance utspelar sig precis som föregångaren i New York, där Sarah (Izabella Miko) har kommit ett steg närmare sina drömmars mål på Juilliard. Hennes övertygelse sätts på prov när hon slits mellan sin talang inom klassisk dans och sin passion för tuff hip-hop. Följer hon rådet från den skärpta, sexiga musikern Miles Sultana (Columbus Short) eller uppmaningarna från sin stränga lärare Monique Delacroix (Jacqueline Bisset)? Denna efterlängtade uppföljare om drömmar, hip-hop och att hitta sin plats i tillvaron innehåller några av de hetaste hip-hop-hitsen just nu och framträdande av R&B-stjärnan Ne-Yo.

Ja där fick ni recensionen från lovefilm.se. Orkade inte skriva själv. Men det är ju som alla dansfilmer i början går det bra sen kommer någon/något som gör så det inte går som det ska. Men till slut så vänder det till det bra! Det är alltid bra med lyckliga slut gillar jag. Ni måste se denna film den är 100% bättre än första. Om ni inte gillar den får ni säga till. Nu ska jag se Pursuit of Happyness med Will Smith och hans son. Som jag tror kommer vara bra men den är nog lite djupare än Save the Last Dance. haha

image335

Han skulle jag gärna vilja vakna brevid! Gudomligt. haha Neru gonatt nu!

Modevisning here i come!

Nu kommer jag låta som värsta tönten men egentligen inte. Iaf så har jag drömt om att gå på en modevisning och sen frågar Elina mig om jag skulle vilja gå på en nästa torsdag för min vän Rebeca hade sagt att jag också skulle vara taggad. Och hon hade så rätt den där Rebeca såklart är jag taggad! Jag är så jävla taggad! Vi kommer bli sminkade av dom som jobbar på Body Shop och sen skor från DNA och kläder vet vi inte än men från affärer iaf. Jag är taggad vad det än är. Jag och Rebeca kommer vara dom snyggaste där! Visst? Ja ingen tvekan. haha
Men lite nervös må jag då säga. Men skitsamma det är nice.

image334

Nu ska jag laga mat och le hela dagen! :)

ja vad blev det av detta?

Har så mycket att skriva om men vet inte vad jag ska börja med. För det måste vara olika inlägg. Men jag börjar med Grease. Ni vet filmen med John Travolta och Olivia Newton-John som alla älskar! Eller så talar jag nog bara för mig själv. Det är nog den bästa high school filmen jag sett. Den har musik,kärlek och skola haha nemen jag vet inte. Musik är ju som alltid rolig.
Det har ju också kommit en tvåa med Michelle Pfeiffer och nån okänd kille. Den gillar jag också eller jag gillar bara låtarna i den filmen och Michelle men inte resten av skådespelarna. Dom är bara fula och töntiga. Första är ju den bästa. Plus så tycker jag att Michelle Pfeiffer är mycket fin! Kolla bara..

Om ni fick välja vilken skulle ni välja då ettan eller tvåan?

image331image332

9/7-07

Det kommer kännas så tomt nästa gång jag åker till stugan. Vill inte åka dit på ett tag. Jag som hade tänkt åka dit med Lillsyrran på onsdag och hänga där så jag får sova ut i några dagar. Men nu känner jag inte för det. Bara för att den som välkomnade en så väl har gått bort. Helvete vilket sätt att få reda på det. Efter den jobbigaste dagen i mitt liv också. Jobbade idag från 12-16 sen for jag och familjen till mormor och morfar för att äta middag och hämta lillsyrran so mhar varit där nu i några dagar. Sen när vi kommer hem så ringer det i telefonen jag svarar och det är min kusin Amanda som säger att Rocky har blivit borttagen idag. Jag börjar gråta och ger telefonen till Lina.
Jag som inte hade träffat Rocky på jättelänge bara för att jag inte har orkat följa med till stugan. Jag som tänkte åka nu på onsdag så jag kunde hälsa på alla. Men nu vill jag inte det för det kommer kännas så tomt utan honom. Jag hoppas dom skaffar en till hund som finns där. Men ingen kommer vara likabra som Rocky.

Hatar när djur dör som man har kommit nära! Det är fan det värsta. Vill inte uppleva hur det är när någon nära person dör då kommer jag nog va ett vrak.

R.I.P Rocky 9/7-07
Hunden som lyste upp de gråaste dagarna i stugan. Min goaste vän!
image330

Ursäkta om det blev ett konstigt inlägg och lite smörigt men aah jag behövde skriva ner lite.

På blogghumör?!

har hittat låten som jag har undrat vilket namn den hade. Nu har jag hittat den så nu ska ni få höra på den. Nina Persson från The Cardigans sjunger med. Det är det som är bra. Plus att hon är så fin tycker jag!



Manic Street Preachers features Nina Persson - Your Love Alone Is Not Enough


Du kan om du vill, du vill så du kan

image329
källa: sthlmstreetstyle
Jävligt snyggt med blått och vitt var det! Speciellt det till höger. störtskönt. Har fan inge blått förutom jeans fast då är ju det inte sån här blå utan denim alltså jeans tyg. Haha men jag ska styra upp det där också!
Är så taggad på livet just nu!
förutom att jag ska jobba imorgon.
Aja, Gonatt.

What happens in Sundsvall stays in Sundsvall

"What Happens In Sundsvall Stays in Sundsvall". Så äre och så kommer det vara för alltid. haha. Nemen jag hade det jättetrevligt där förutom första dagen då det inte blev så trevligt avslut för min del men men. Orkar inte berätta så mycket ikväll för jag är jättetrött och imorgon ska jag jobba. Men jag börjar kl 12-16. Så det är väl lugnt men sen blir det middag hos mormor och morfar och det kändes lite tungt men men jag kommer få pengar av mormor och det behövs. Så då får jag spara pengarna till Trästock så jag har råd att följa med. Annars gåre inge bra.

Bjuder på en bild från helgen kommer fler senare! Vi höres imorgon för efter Miami Ink ska jag nog sova. Eller se någon film. Ha en bra söndagskväll

image328

Sundsvalls Gatufest

image327

Ja, går det som vi hade tänkt det? Svar: Nej. Eller jag tycker inte det. Allt gick emot oss men vi åker och det kommer bli nice! Vi får bara se hur allt löser sig för mig. Men på något vis gör det väl det men just nu är jag inte taggad, plus att jag inte har börjat packa än men det går väl snabbt men jag är trött. Har sovit 5 timmar högst inatt, fyfan! Men äre sommar så äre väl. Som sagt så hoppas jag att vi får det trevligt.

Peace and Love bilder



Bilder från Peace and Love iaf några av dom! Trevligt trevligt.

Sthlm Streetstyle

image316

Ida har på sig skor och kjol från H&M, linne från Stray Boys och en jacka som också är från H&M, väskan är secondhand från Weekday och solglasögonen är från H&M.

Supernice outfit!

Peace and Love

Torsdag kommer vi dit kl 13.30 kanske. Det regnar. Vi går till campingställe B för A var fullt. Vi skyndade oss med att ta upp tältet så allt är fixat. Gick super faktiskt och vi hade de bästa campet! Iaf så tog vi oss nåt att äta innan vi skulle gå och se på Salem al Fakir. Sedan gick vi vidare efter Salem till Billie the vision and the Dancers som var helt okej faktiskt. Vi satt på gräset och hade det mycket nice, för det hade slutat regnat. När de hade slutat så gick jag runt och väntade på att The Sounds skulle börja spela! Fan vilken underbar spelning dom gjorde och alla låtarna sjöng jag med i. Det tråkiga var att de spelade så tidigt. Efter det skulle det bli Backyard Babies eller iaf få se Dregen så skulle jag vara nöjd. så jag blev nöjd, och efter BAckyard så blev det Svenska Akademin som var bra. När vi hade sett klart dom så gick vi tillbaka till campet för att dricka lite mer, och jag ville gå tillbaka för att se på Melody Club men så blev det inte. Istället så stannade vi i campet och gjorde klart för att sova. Jag,tina och Anton låg i sovsäckarna och typ halvsov. Men TTA skulle ju spela kl 01.15 och jag ville verkligen se dom men jag var jävligt trött. Men då ringde någon till tina som gjorde att vi lyfte på oss och gick ut. Så då gick vi till TTA's spelning men det var superlång kö men då trängde vi oss lite så vi kom in! Tog ett tag innan dom kom upp på scenen men det var nice iaf. De var bäst! Även fast den ena såg ut att han skulle spy vilken sekund som helst. När vi kom tillbaka till campet så sov alla medan jag Tina och Kim var jättetaggade. Det sög verkligen! Så då fick vi gå och sova också. Det var torsdagen.

Fredag var vi alla slitna. Så vi fick veta att det låg ett badhus i närheten så vi tog våra badkläder och for dit för att duscha och bada. För att fixa till oss, det var jävligt skönt man kände sig så fräsch efter det. Vi skulle vara tillbaka till kl 17.00 för då skulle umeåbandet The Deportees spela och vi måste ju stötta våra umeåband. Dom var faktiskt bra för jag har inte lyssnat så mycket på dom. Men jag blev glatt överaskad. När dom hade slutat så var det Miss Li som skulle spela och det hade jag längtat efter och hon var verkligen superbra! Hon körde låtar som jag kunde sjunga med i. Hon är så nice! Plus att hon hade snygga bandmedlemmar. haha. Marit Bergman blev det efter Miss Li men bara 2-3 låtar för vi va tvugna att gå tidigare till Veronia Maggios spelning för den var inomhus och vi skulle inte orka trängas. Därför gick vi dit i tid, och då kom vi ju in tidigt så jag och Emma tog en drink av den snyggaste Bartendern som jobbade där. Gjorde bort mig för han men det var kul! Sen började Veronica spela och hon var superbra jag bara stod där och njöt! Jag missade Maia Hirasawa! fy fan för det för vi blev tvugna att gå tillbaka till campet. Men vi for tillbaka för att se lite på Sahara Hotnights och Tingsek, och Tingsek var underbar. Efter det var det Mando Diaos tur, som var underbara. Alice Cooper var ett måste att se eller iaf att se Poison låten sen var jag nöjd, och gick tillbaka till campet. Men det blev en tidig kväll den dagen också mycket besviken.

Lördag sista dagen och bästa dagen. Började dagen med att se en låt av Stefan Sundström sen gick vi till Snooks spelning som var heltklart bäst! Snook blev gästad av Timbuktu som sprang in på deras scen det var trevligt. När de hade spelat klart så blev det den sköna snubben Jason Mraz tur. När man satt och lyssnade på han så såg man Veronica Maggio och Khilen från snook gå förbi handihand. När han var klar så gick vi till tältet för att se vad vi skulle äta men det fick bli McDonalds för mig, Sofia och Sigrid. Det var supergott. Vi träffade lite killar på vägen också som var jättetrevliga. Men vi gick skilda vägar efter vi kom fram. Men det var nice, efter det gick vi tillbaka till campet och sedan vidare till Nationalteatern som var fantastiska. Livet är en Fest! Och efter det blev det höjdpunkten på hela kvällen. LARS WINNERBÄCK! Den hemliga gästen som han var och han var helt underbar och jag och Tina, Kim var hans lilla kördansare alla tog kort på oss. Man hookade ju inte lite haha ne bah skämta. Men det var trevligt att stå där uppe och han sjöng bara bra låtar. Hugger i sten, Kom änglar, Elden, Du hade tid med flera. Publiken var stor och människor svimmade och blev burna ut från publiken. När han hade slutat så blev det Timbuktu som var chill. Och när han var klar gick vi till The Ark som var störtsköna och på deras spelning kom Timbuktu också inspringandes. Men det var bara trevligt. Och denna natt skulle vi vara vakna hela natten för vi skulle ta bussen som gick tillbaka till Umeå klockan 09.00. Så vi var tvugna att hålla ögonen öppna men det gick faktiskt bara bra.
Alltså orkar inte skriva nåmer bara att Jag hade det superskoj! Första festivalen för mig och den blev jättelyckad. Kommer bilder i nästa inlägg. Plus att detta inlägg blev jättelångt så ja förstår om ni inte oirkar läsa allt.

Ha en bra dag! :)

Somna till..

Dessa låtar som ni ska få höra nu är låtar som man ska somna till, ingen tvekan det funkar. Även fast dom är ganska mysiga av sig. Men aah man får försöka att inte tänka. haha Godnatt ungar!

Boris Gardiner - I wanna wake up with you

Jamie Walters - Hold on
(hittar inte den men ladda hem den eller fixa den på något vis för den är jättevacker!)

Är det så här det känns o va lycklig?

Ja, nu är jag verkligen lycklig! Första festivalen för mig och det blev Peace and Love i Borlänge. En mycket rolig upplevelse vill jag då säga. Jag har tänkt att skriva upp vad som hände varje dag och band och så vidare. Men nu är Frida ganska sliten så hon måste gå och sova och ta en dusch! Men det kanske får bli något ikväll annars kommer det en summering av helgen imorgon. Med bilder. Fast jag var jävligt dålig på att ta kort tog bara kort på lördagen men det var ändå den bästa dagen så det är ju bra det också.

men men nu ska jag gå och duscha och sen se film eller nåt. Jag ska lägga in den bästa låten som blir festivallåten för mig, så när jag hör den så tänker jag på Peace and Love. (finns många fler sånna låtar men denna är bäst)

Hoppas ni har haft en likabra helg som jag!



RSS 2.0