Umeå 16.10

Ja då är jag förhoppningsvis hemma om det inte blir försenat eller nåt. Men det hoppas jag inte att det blir. Då är jag äntligen hemma i kalla och regniga Umeå. Så vi ses imorgon eller iaf ni som ska på droskan ni träffar jag! Taggar droskan som in i norden! Kommer bli jätteroligt hoppas jag, fast bara för att jag är föör taggad så kommer det bli jätteovärt men men. Nu tänker Frida positivt.

Nu ska vi iaf och köpa lite saker som vi ska ha med oss till sverige och sen ska vi äta middag och sen ska vi till hotellet och sova. jag har packat klart!

Ses imorgon ha en trevlig kväll och dag :) Puss

två tatueringar

Jepp nu denna tid jag har varit här nere på chania så har jag klurat ut två tatueringar som jag ska fixa. Såklart så står inte mina föräldrar bakom mig men jag skiter i det. Det är väl min kropp och jag får väl göra vad jag vill med den för jag är ändå 18? eller har jag fel :S nemen jag har ändå tjatat på tatueringar och dom gillar väl bara inte mina förslag haha. Ni får veta förslagen när jag kommer hem till fina Umeå.

alla fall så är jag hungrig nu. men vi kan nog inte äta förens 10. För då brukar vi äta upp maten. haha men det kanske blir vid 9 idag och det är ändå en bra tid. grekerna äter typ vid 11 :S jämfört med våran middagstid som är vid 6. Galet.
aja nu babblar jag bara.

saknar er där hemma oändligt mkt!! men bara en vecka kvar nu exakt. hoppas den går snabbt.


fick nyss veta av Anna från klassen att jag har sovmorgon på måndagar! Hur härligt är det. skulle vara roligt om jag kom på mndag morgon skittrött och sen veta att jag inte har lektion då skulle inte Frida vara glad. :)

Chania

Det ær inte lite varmt. haha men det ær trevligt hær. Førutom att jag saknar alla dær hemma och 2 veckor ær fan før mycket. 1 vecka kunde jag ha klarat av faktiskt. men men nu ære så hær. Saknar Sven! Ganska tråkigt att åka med sin familj men men det ær væl bara att gilla læget får væl bli polare med rockkillarna bredvid oss så dom kan bjuda mig på cigg. (ne jag ska inte sven) jag har inte røkt på hela resan. :P kanske før att mina førældrar føler varje move jag gør. aja, hare bra!


Hoppas førsta skoldagen går bra før er imorgon brudar! :D

Puss, så hørs vi snart igen! blir ingen bild nu har inte tid med det. :p men ni kan ju førestælla er! :)

Kreta!!

Nu ska jag på stan med familjen och fixa det sista sen ska vi hem och fixa packningen och sen åker vi till flygplatsen. För att checka in och sen är vi iväg. Jag måste bara hinna ladda ipoden med musik.. Min dator har ju sltat funka så jag hoppas det funkar att fixa på den bärbara men det borde det ju göra. Bara så att inte all musik far bort av någon konstig anledning. Aja,nu måste jag skynda mig för mamma har brottom. haha

Ha det så trevligt nu när jag är borta. haha. Jag ska ha så trevligt där nere. Kommer hem den 31 augusti.
Kommer kanske att hitta nån dator där nere och skriva något inlägg och säga hur det är men vi får se. :) Fast det är ju mig vi talar om och jag kan nog inte vara utan en dator länge hahaha.

PUSS!! :D

Klantiga Frida

Ehm ja gårdagen var trevlig. Det blev promenad med Rebeca efter middagen vi had einget bättre för oss så vi började gå och det gick inte att få stopp på benen. Så vi gick ända till stan och la oss i parken som vi inte vet namnet på. Så där låg vi och spekulerade på olika saker. Sedan kom vi på att vi måste ju hem också, och vi orkade typ inte gå hem. Det kändes drygt uppförs hela vägen hem. Nej tack. Så då hörde vi av oss till den underbara Sven! Som kom och hämtade oss sen lämnade vi av Rebeca och sen stannade vi vid min rondell och jag började känna efter vars mina nycklar var. Men jag kunde inte hitta dom. Så då måste dom ha ramlat ur min ficka när vi var i parken. Då kände jag mig klantig som fan. Så Sven körde tillbaka till parken och jag hittade nycklarna med en gång, jag såg något blänka. EFter det körde vi hem till mig och han kom in även fast han skulle upp tidigt idag för att jobba. Han stack iaf kl 01.00.

Och nu ska jag duscha och sen packa till Kreta har inte börjat än. Det kommer väl bli i sista minuten som alltid. Men men det är nice. Så hörs vi senare! :)

Puss

Looking for Gold

När jag lyssnar på TheTough Alliance så tänker jag tillbaka på när jag var i Borlänge på Peace and Love. Alltså dom var sämst på scenen men det ska dom vara. Så dom var som ändå bäst. Och hela Peace and Love var jättetrevligt. Nästa år måste jag dit igen men då måste också Rebeca och Rebecca följa med. Det är så värt det! Jag hoppas TTA kommer dit då också. Alltså gud jag gjorde ändå allt i början av sommaren och nu på slutet har jag inte gjort något alls förutom att jobba och sovit bort dagarna. Fast iofs så ska jag ju till Kreta nu på fredag. Det kommer bli roligt, och jag hoppas det blir fint väder så jag kan sola hela tiden så jag är brun när jag kommer hem till Umeå.

Aja, här kommer  1 låt av TTA. Sen ska jag övertala mamma att hon kan skjutsa mig till jobbet. =) Ha en bra kväll.






First Class Riot

Ja då vare dags igen. Att jobba. Alltid lika roligt. Men jag ska inte klaga jag får börja 4 och sluta 7 idag. Så det känns trevligt bara 3 timmar jag hoppas dom går fort. Sen blire hem och packa till Kreta.
Det jobbiga är att jag inte har några pengar alls till resan så jag får fjäska för my parents. Skulle behöva denna månads lön idag. Det skulle kännas härligt men men så roligt får jag inte ha det.

Jag hoppas jag kommer få stå i kassan dessa 3 timmar. Det är som sagt det roligaste och jag behöver lära mig den lite bättre.

Nu ska jag gå och sminka mig och platta håret men vi hörs. :)

10.00 ?

Varför är jag vaken nu? Plus att jag vaknade av mig själv!? När det händer så har jag varit orolig över något innan jag ska sova. Så då var jag orolig över något igår och jag har ingen aning om vad. Konstigt.
Aja, det är väl bra att jag vaknar tidigt för då går inte hela dagen förbi. Så idag ska jag sola och ta del i varje minut! Vad tror jag. Jag kommer typ sola i en timme sen kommerjag bli less och gå in och se vad som händer och typ äta. Nemenjag ska faktiskt vara ute nu och sola ett tag. Får väl prata med Rebecca i telefon då blir det nog roligare.
Sen ska jag också få tillbaka min mobil idag, ska åka ner på stan för att få den vet itne vilken tid men vid 4 kanske. Längtar efter den..  sen ikväll ska jag åka till Sven =)




Dålig på rubriker

Dålig också på att komma på vad jag ska skriva om. Kan bara säga att jag måste börja packa till Kreta resan snart. Annars kommer mamma inte bli glad på mig. Så jag får inte skjuta upp det till sista minuten jag ska nog börja med det på onsdag. Det låter som en plan. Annars så har jag inte så mycket att säga tror jag.

Jo jag kan ju meddela att jag glömde min mobil i Sävar när jag var där i lördags. Det var inte skoj kan jag säga så jag ska få tillbaka den imorgon! Fan vad underbart alltså. Har saknat den väldigt mycket det är den som väcker mig på morgonen faktiskt annars kommer jag inte upp. Fast nu på sommaren vaknas jag inte av något alls förutom när någon ringer hem. haha.

Nu iaf så  ska jag ut och gå med Rebecca! Det ska bli nice! :) Sen blire till att se nån film tror jag.

"Du är en Bitch!"

"Ärligt talat så är du en Bitch....!"

Det fick jag höra igår.
Jag behövde höra det också, jag visste redan att jag var det. Men nu var det bekräftat. Iaf så är jag det nu och vad kan man göra åt det. Inget alls.

Skitsamma, Industri Royal var superbra! Och Bore som var innan dom var också bra. Det som var tråkigt var att det inte var så mycket folk som såg Industri men dom var ändå bäst. Efter dom hade spelat så pratade jag lite med Joel lite allmänt bara. Men det var en trevlig ikväll. Och allt löste sig med allt också.

4dagar kvar tills jag åker till Kreta! :D
image385



Spelning ikväll!

Ikväll gäller det äntligen!! Jag ska få se på Industri Royal. Jag har längtat hela sommaren plus att dom spelar på Droskan! Så det kommer bli jätteroligt. Förutom att jag inte har råd med något annat än inträde men men. Så går det när man köper upp alla sina pengar på kläder och sånt.
Det var bara det jag ville säga. Så nu ska jag fortsätta tagga sen ska jag på stan och möta Sigrid, Arvid och Lövet. Kanske några fler vet inte vilka som ska dit mer. Men man kommer säkert träffa personer där som man känner. :)

Ha en bra lördagskväll! Jag ska då ha det!


Schema

Äre sant?!! Jag har typ det bästa schemat i hela världen!!  Jag kommer ju slappa sönder hela trean! Förutom att jag kommer få IG i Litterär Gestaltning och Svenska B men annars kan jag ta det lugnt. :)
Helvete så lycklig jag blev det är surt att jag missar en vecka av skolan. Då jag är på kreta men det är ju ändå inget att klaga på. Medan jag solar och badar så håller dom på med läxor fast då får ju jag göra de sen. Men förhoppningsvis så gör dom inte så mycket de första veckorna. :)

Kolla schemat!!


Bunny

image381Alltså denna dag har varit dryg men ändå helt okej. Jag är glad att det finns snälla medarbetare på H&M.
Annars skulle jag ju inte orka dagen. Har stått i kassan hela dagen också men det är ju det roligaste orka typ gå runt och städa i butiken. Men jag fick larma de nya varorna också men det är lugnt.
Sen kom jag hem och jag skulle träffa brudarna nedanför kyrkan och typ hänga. Men det blev en kortis nu stack Rebeca och Sofia hem till sig. Det var iaf trevligt att träffa dom!


Jobb

Jobbar 9.00 - 19.15
så vi ses i drömmarnas värld när jag kommer hem. För jag lär väl somna direkt när jag kommer in genom dörren.
Vet inte hur jag kommer klara hela dagen men men det fixar väl jag på något vis. Rebeca och Rebecca (om du inte jobbar) så kom gärna förbi så kan jag leta fram lite kläder som ni ska prova! Och rebeca du kan köpa mitt halsband som du ska ge mig i födelsedagspresent. :) Oj så smart jag är!

2 Rökfria dagar

The sun is shining

Var inne på Ellos inatt och kollade på deras skor. Hittade inte så många men jag fastnade för ett par svarta pumps, fanns också i blått som var coola. nu har ju inte jag några pengar men när jag får pengar som blir typ efter jag har varit i kreta då ska jag npg köpa dom. För jag har inga svarta pumps och det måste varje flicka ha! 



Ne nu när jag är ledig och jag sitter inne då det är soligt det funkar inte.
Så nu ska jag ut och läsa en bok och lyssna på musik! :)

What a Night!

Såklart så ska man jobba när det är som bäst väder på hela sommaren. Suck! Också jobbar man till klockan kvart över 7 så solen typ har gått ner. Ne jag hoppas att det är fint väder imorgon också, för då ska jag på Nolia hoppas jag med några babes. Så det kommer nog blir roligt om dom nu kommer ihåg att jag sa att jag ville gå imorgon på Tisdag. Jag hoppas då det. Aja, nu ska jag väl ta nåt att äta till frukost eller så blire inget. hehe

Ha en bra dag och sola åt mig! :)

image375

Klabböle

image374

Vaknas av att Rebecca ringer en signal på mobilen. Inser att klockan är 13 och jag, sigge, sofia och rebeca skulle fara och hälsa på Rebecca på hennes jobb. Men vi kom dit till slut. Vi fick åka till grubbe och hämta Rebeca innan vi for vidare till Rebecca. Rebeca valde att ta en bortamatch inatt, lite tråkigt för nu är vadet av och jag som trodde jag skulle få ha det roligt nu på festerna men inte det. Men jag är glad för hennes skull iaf. Aja, jag åt en morotskakaKlabböle som jag fick för Rebecca den var supergod förutom att den var klumpig i mitten men men.
Annars så vare nice att åka bil med Sigrid det äre alltid. Allitd roligt när någon kompis har körkort.

Nu ska jag göra något tråkigt och det är att städa och sen duscha. Sen typ städa mer. haha booring.
Imorgon jobbar jag från 12- 19.15 drygt men jag får pengar och då äre nice. :)
Nu äre städning som gäller höres sen. Pusss! 

Guitar Hero

image373Ja gårdagen var trevlig. Vi åkte till stan ca halv9 och stannade där till kl 23.00 tror jag den var. sen for alla hem till mig och hängde. Var inte riktigt någon fest hos mig vi typ satt och spelade Gutiar Hero och några såg film i mitt rum. Så det var bara chill. Men vi var ändå vakna till kl 4 så då hade de flesta roligt och det är bra.
Ikväll vet jag inte vad som händer tydligen spelar Melody Club och dom vill jag ju ändå se men jag är ganska sliten. Sen spelar Industri Royal i trädgården men jag vet inte om det är någon åldersgräns. Annars så har jag ju ändå sett dom ganska många ggr plus att dom ska spela på Edge och Droskan och dit ska jag på båda. Så jag tror det är lugnt att missa en gång visst?
Men vi får iaf se om vi åker ner på stan och ser Melody Club eller om det blir en lugn lördag, kanske behövs egentligen?

Iaf så är Rebeca nu på bröllop, hoppas det gick  bra för henne att sjunga. Och du byter lakan om det behövs lilla vän!

Nu ska jag gå och laga stuvade makaroner och korv. Såå hungrig. :)

Rix FM

image372Ikväll blire Rix FM i regnet. Yippie! Nemen jag är faktiskt taggad.
Ska åka dit med Sofia, Rebecca, Sigrid och Rebeca. Så tjejgänget är samlade åter igen! Feels Lovely :)

Har inte så mycket mer att säga kommer mer efter kvällen! Nu blire mat och gaah! :)


Städningskvällen

image370Ja då ska man jobba imorgon från 10-16 men det är ändå bra arbetstider. Istället för 10-19.15 då skulle jag ha lite brottom till kvällen. Det skulle inte gå för sig. Jag är ändå lite taggad bara för att kvällen kommer bli så rolig. Jag känner det på mig!

Men jag vet bara inte hur jag ska orka vakna imorgon bitti men mamma eller pappa kommer ringa imorgon bitti kl halv 9 så jag måste gå upp och svara i telefonen. Det är faktiskt jättesmart. För då kan man inte somna om och det är jag jättebra på att göra.
Ikväll ska jag städa mitt rum sen äre inget som behövs göra eller jo jag måste välja kläder och sånt men det är inte så svårt. Bara det inte regnar imorgon då blire svårt. Men nu tänker jag positivt! 

Nu ska jag börja städa mitt rum så det är fint till imorgon typ :) Ha en fortsatt bra kväll





Header

Nu försöker jag fixa med min header så ursäkta om det ser lite konstigt ut men jag försöker verkligen. haha!

Annars så har jag, sigrid, sofia, rebecca och rebeca nyss sett på Fjorton Suger. Som jag har typ sett 3 ggr. Sedan har vi typ inte gjort så mkt. Rebecca och Rebeca har gett varandra massage. Och sen är det typ tjejsnack som alltid! Men det är trevligt.

Sov gott! :)

Puss från Rebeca och Rebecca!

Vakna Frida!

image368 Nu när mina föräldrar inte är hemma så är det ingen som väcker mig i tid. Så då kan jag sova bort hela dagen och vakna kl 6 och då har hela dagen gått bort. Men nu i helgen så ska det blir ändring på det jag ska vakna i tid närmina föräldrar är borta. För idag så vaknade jag kl halv 6?! Hur lyckas jag, neru jag vet verkligen inte. Kan ju vara hostan som gör att jag blir så less, vad vet jag. Iaf det jag får av hostan är magmuskler haha. Hostar ju ihjäl mig så då blire magmuskler. Det är ju bra iaf!
Men jaa, jag måste nog börja med att fixa mig en väckarklocka som ringer ungefär kl 11. Det är en bra tid att vakna tycker jag.

Det jag ska göra  nu är att se på Weeds, jag är typ beroende och det är inte ens så bra. haha men men närman inte har något bättre för sig så får det bli detta.

"Ge mig respons, respons Frida. Och då menar jag inte schampoot!" haha så roligt har vi när vi pratar :)


RSS 2.0