Kulturbilagan my ass!

Alltså jag har Krönikan och Essän kvar och jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Visst jag vet att jag ska skriva om Roman Polanski men om vad. Så jävla less.

Efter skolan så jobbar jag också jag är ganska less men det ska bli trevligt. Men kvällen tror jag blir trevlig, jag ska laga middag till Älsklingen, visst det kommer bara bli pasta och sås men vadå det är ju gott tycker jag. Hoppas bara han tycker det är gott.

Hoppas ni tjejor har det trevligt på X3M ni får bara ta det lugnt. Drick inte för mycket bara så ni inte ramlar på dansgolvet skulle väl inte se så bra ut.

Hare bra godingar.

Ny frisyr plus lite nya kläder..

Idag var det ju clubdag på H&M så det fick man ju inte missa. Så innan min klipptid idag så gick jag på H&M för att kolla på lite kläder, är som i behov av lite mer kläder känner jag. Så det blev en tröja med lite färglada blommor på (som jag tror jag lämnar tillbaka), ett vitt långt linne, ett svart linne med tryck på, en halsduk och ett halsband. Mamma köpte också en långkofta till mig som jag ska få i julklapp. Det var allt det..

Sedan var det dags för hårklippning och färgning. Det blev lugg igen fast nu en rak. och en brun färg ville ha lite mörkare kanske men det känns bra. Fast det är nog lite rött i det känns det som men vad vet jag. Om jag kommer på skolan imorgon så får ni ju se. Det jobbiga med lugg är att man måste fixa det verkligen varje morgon för att det ska

se bra ut men men, så äre väl.
 

Sovdags

Nu sa jag sova. Plus att jag tror att jag kommer vara hemma imorgon hör och häpna Ivarsson! Men jag har tänkt att ta tag i mig och åka till vårdcentralen och kolla om jag kan få någon medicin så jag blir frisk snabbt och det ska Älsklingen också göra så snabbt som möjligt. Så nu tar jag tag i mig själv.

Plus att imorgon har jag tid hos frisören en som går trean på frisörlinjen jag måste erkänna att jag är nervös. Fast jag vet att jag kommer färga håret men klippa vet jag inte. Jag ska iaf ta med mig en bild på ett ungefär hur jag vill ha det. Om jag bara hittar tidningen där bilden var i.

Aja, nu ska jag sova men vi höres imorgon. Hoppas läkarna vet vad som är fel så jag kan få medicin. För det är bara drygt att hosta upp sina lungor varje dag.

Slutar nu!

Åh så härligt att man får sluta nu. Känns underbart. så snart kommer älsklingen och hämtar mig och sen ska vi hem till han och kanske se klart filmen "Good Luck Chuck" som vi började se på i förrgår.

Sedan klockan 16-19.15 så jobbar jag. Känns lite jobbigt pågrund av min hosta som inte vill ge sig men men man får pengar sedan i slutet på December. Då är det värt det när man får hem lönen! Nu måste jag sticka men vi hörs senare ska försöka uppdatera bättre nuförtiden. =)
Puss

Sjuk?

image451Jag orkar inte med nåmer. Det funkar inte. Min kropp klarar inte av det. Jag orkar inte bli sjuk igen! Vaknade med halsont och snuva imorse, iofs har jag väl alltid haft snuva känns det som. Eller iaf hosta som in i sjutton, och det vill aldrig gå över, jag blir så less. Så nu tror jag att jag kommer bli sjuk igen och det blir så jobbigt då. Då måste jag gå till vårdcentralen igen för att kolla upp halsen och sånt. De kommer aldrig fram till något som kan hjälpa så jag blir bara less på att gå dit. Plus att jag ska jobba tisdag,onsdag, fredag och lördag denna vecka, jag kommer vara jättetrött på söndag.

Jag tror också att jag och Swempa smittar ner varandra hela tiden. För han har varit sjuk ett ganska bra tag nu och jag var frisk ett tag men nu har jag blivit sjuk igen. Det är så drygt.. Men men, nu måste jag jobba lite på faktaartikeln om Roman Polanski skit tråkigt. När den är klar så blir det en krönika och en essä om honom och gud så less jag kommer vara på den människan.

Kanske ska färga håret ikväll också! Hoppas det.

Första Tradera Köpet

Mitt första tradera köp har jag nu vunnit! Så nu ska jag chilla säger Rebeca. Men jag kommer inte ha några pengar kvar till julklappar känns det som. Men jag ska övertala mormor, morfar eller mamma och pappa på om det kan vara en julklapp från dom så kan jag få tilbaka pengarna. :) Det tyckte jag var en bra plan!

Jag köpte en Acne Blus i lila storlek 36. Bild:

image450

I'm happy och längtar efter min älskling!


Helt slut

Har inte blivit så mycket skrivet här de senaste dagarna. Men det är för att jag har jobbat igår och idag så har inte orkat med att skriva. Så därför tar jag tag i det nu. Det som känns bra är att jag får jävligt mycket pengar i slutet av december! Kommer nog behövas med all rea som är då typ.Plus att det alltid är roligt med pengar. Kommer jobba på tisdag och lördagen som kommer också. Så jag hoppas det blir bara mer och mer. Måste också få säga att jag känner mig mer vuxen när jag har börjat arbeta mer och mer, också när jag kan hjälpa kunderna som kommer så känns det underbart. Vuxenpoäng må jag då säga.

Iaf, nog om det. Det har varit en känslomässig helg för mig eller iaf igår. Var lite jobbigt. Men det är mycket bra nu. Festen var väl speciell men visst. Fast jag kan ju inte erkänna att jag hade trevligt tyvärr.
Just det får ju inte glömma att jag, älsklingen och lövet såg på Saw 4 igår på bio. Det var trevligt och den var bra tyckte jag. Jag undrar hur de kan koppla ihop alltihop det borde ju ha tagit lång tid att komma på alla dessa stories.

men men nu ska jag och mamma in på Ikeas hemsida för att kolla lite på deras saker...
Älsklingen är på O'learys och ser fotboll med grabbarna och kanske tar en öl vem vet. Love yah!

Sovmorgon är skönt

Idag tog jag en sovmorgon. Var dunderskönt. Första lektionen var litterär och vi fick tillbaka våra miniromaner. Kan ju inte säga att man fick ett bra betyg men jag hade inte trott något annat.

Ikväll så blir det Sofias fest för hon fyllde 18 i tisdags. Det kommer väl bli trevligt, förutom att jag måste jobba imorgon så jag kanske inte kommer att få vara där så länge. Sedan är jag väl inte så taggad eller är jag det?
Jag vill bara att det ska bli jullov nu, så jävla less på skolan ett lov skulle uppskattas.

Nu ska jag spela spel känner mig inte taggad på att skriva på kulturbilagan precis.

Äntligen...

Nu är talet över och det gick bra tyckte jag. Men orkar inte prata om det, bara så det är gjort så jag kan slappna av så är jag nöjd. Idag tror jag att jag ska städa men som det ser ut just nu så kommer inte jag orka det jag får göra det på söndag fast det jobbiga är att jag jobbar i helgen. Både lördag och söndag och fest imorgon hoppas bara inte att jag är bakis på lördag men jag blir iofs inte det. Så jag har tur. Nu iaf tror jag att jag ska gå in och spela tv-spel det är såå roligt. haha eller så har jag inte något bättre för mig.

Skitsamma TALET ÄR ÖVER!! Puss,

I mina händer

image448Nu är talet utskrivet och finns i mina händer. Känns härligt men jag är inte precis "stolt" över mitt tal. Jag kan det inte precis, så det kommer bli tittande i pappret imorgon. Men det skiter jag i just nu, bara jag ställer mig där framme och babblar i 5 minuter så är det bortblåst inom 5 minuter till för då är det en annan person som håller sitt tal. Fast sedan får man ju ett betyg på det och det kommer inte jag vilja ha men jag måste väl det. Nu väntar jag på att älsklingen ska komma. Han ringde nyss och frågade om han fick komma och såklart svarade jag ja. =)

Plus att jag fick en jacka igår från H&M 298;- av mamma. Kändes härligt för jag har ingen jacka eller ingen fin. Så den kommer jag använda imorgon. Måste iaf känna mig fin när jag ska hålla talet. haha. ne nu ska jag läsa igenom det en gång till och vänta på att Swempa ska komma! Puss,

you make my day, babe


Är det klart nu?

Jag tror faktiskt det, fast jag har inte läst igenom det och sett om det är 5 minuter eller kortare men om det är kortare så är det väl bara att lägga dit lite mer flumm. För det är det mitt tal är Flumm alltså. Bara flumm. Vet inte ens vad jag snackar om egentligen, ska vara framtidsdrömmar men jag tror fan inte det är det. Får väl se egentligen vad det är när jag läser igenom det.

Plus att jag är hemma idag för att plugga på talet och det behövde jag verkligen om jag skulle känna mig lite trygg imorgon när jag står där framme i klassen och ska tala. Jag hatar och tala framför folk jag kan aldrig vara seriös.
Men men nu iaf så ska jag ta en paus kanske spela lite xbox eller äta lunch. Sedan ska jag läsa igenom det. Jag är före min tidsplan också. Jag skulle ha skrivit klart det innan 3 och det har jag gjort en och en halvtimme innan tillochmed. Härligt.

Puss

Ne nu är det nog..

Hur fan ska jag kunna få ihop ett tal på 5 minuter då jag inte vet vad jag ska ha för bild eller text som kopplar ihop det. Plus att jag inte ens vet vad jag själv babblar om det är bara flumm och jag hatar det. Jag vill inte göra detta, det står för stilla i min hjärna. Vet inte ens vad man kan skriva om framtidsdrömmar ska man skriva om sig själv eller om andra? FYFAN för svenska B. Kommer inte gå bra.

En fråga vad händer om man får IG i Svenska B?


får väl försöka iaf...

Det går bra nu

Förutom att detta dåliga tal hänger över mina axlar så går allt bra nu. Dels med förändringen i mitt rum. Okej visst det går inte framåt för jag har inte städat det än och vi har inte åkt på IKEA, men då idag visade mamma mig en tvhylla och ett skrivbord som jag tyckte var fina. Så imorgon ska vi åka på jysk och kolla om de ser lika fina ut i verkligheten. Det tror jag nog och då förhoppningsvis så köper vi dem direkt för annars kan dom ju ta slut. Plus att jag slutar 11.30 så blir det hem och plugga tal till klockan 15.00 då det blir till att åka med mamma till jysk. Sedan middag sedan jobb med älsklingen på hans jobb. För hans syrra kunde inte jobba imorgon och då rycker jag in såklart så snäll som jag är. =)

nu ska jag se CSI eller plugga på talet. Blir nog en blandning sen sova men innan ska jag ha talat med Älsklingen. Puss och Gonatt
 

Dags för plugg

Nu till på onsdag kommer det bara bli talskrivande för min del. Fy vad det kommer gå dåligt. Har tillochmed lämnat det till sista dagen äkta mig. Det blir så jobbigt alltid men man kan inte inse det för man orkar aldrig ta tag i det.
Men nu är det dags har inte tid att sitta här måste börja plugga. Starta maskinerna liksom.

Just det jag hoppas att jag snart har fyndat mitt första tradera fynd. =) Är mycket taggad. Puss,


Förändring pågår

I mitt rum alltså. Igår sa pappa att jag skulle få "låna" datorn som är här nere till mitt rum för att han aldrig sitter vid datorn här nere nuförtiden. Sen vi fick hem den bärbara datorn så har han suttit vid den istället. För att min dator håller på att kollapsa så behöver jag en ny och istället för att köpa en ny så flyttar vi upp den som är här nere till mitt rum.
Så det kommer bli skitsnyggt i mitt rum år 2008. Looking forward to it =). Vill egentligen bara börja sätta igång tillexempel att börja åka till Ikea och köpa lite grejer, men mamma säge nu att det blir jag som ska betala för allt. Ofta! Jag kan väl inte börja betala mina möbler nu, det får jag börja med när jag har flyttat hemifrån.

Neru, nu ska jag börja fixa till mig för ikväll det är ju Lasse på G. Tagga stämningen ikväll Rebecca! Puss,

Jag kommer hålla det!

Jag sa att jag inte skulle dricka någon alkohol i helgen och det kommer jag lyckas med! Lycka. Man behöver en vit helg ibland plus att man blir av med så mycket pengar när man ska dricka.

Iaf nog om det, jag kom på att imorgon ska jag och Rebecca se på Lars Winnerbäck här i Umeå. Så nu påminner jag dig Rebecca att du inte får glömma bort det. För det hade jag typ gjort, sedan märkte jag biljetten i min börs. Jag blev glad! haha men nu ska jag gå och se vidare på tv och titta på Älsklingen då han pluggar. =)
Puss,

Vilka tv-serier ser du på?

Kryssa in så många serier du ser på eller har sett på! :)

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[ ] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC

[x] One Three Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad

[ ] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI

[x] CSI Miami
[x] CSI New York

[ ] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[ ] Bones
[ ] Dawson's Creek
[x] Heroes
[ ] House
[ ] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[ ] Navy CIS
[x] Gossip Girl

[ ] Lost
[ ] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[ ] Smallville
[ ] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[ ] The Office
[x] Two and a half men
[ ] Spin City
[x] Cold Case

[ ] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien

[ ] Dallas
[ ] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[x] Våra bästa år
[ ] Våra värsta år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcom, Ett geni i familjen


[ ] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson

[ ] Lizzie McGuire
[ ] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[x] Myggan
[ ] Vita huset

[ ] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[x] Entourage

[ ] Cityakuten
[ ] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen

[ ] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air

[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[x] L-word
[x] Vita Lögner

[ ] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[ ] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[ ] That 70's Show

[ ] Alias
[ ] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home

Alltså det är inte klokt så många serier man ser. Men det är ju så roligt med serier så man kan inte hjälpa det.
Jag utmanar alla som läser detta!

Jag klagar inte!

Denna vecka har ändå gått snabbt. Har typ inte gjort något jobbigt alls känns det som och det är alltid härligt. Plus när man får sluta 11.10 och får sovmorgon till kl 11.45. Då ska man verkligen inte klaga och det gör jag verkligen inte heller. Så imorgon är det sovmorgon. Då får man vara vaken lite längre idag det känns härligt även fast jag är det varje dag iaf.

Hade tänkt komma till det lite mindre roliga och det är muntliga nationella som ska vara klart nästa vecka. Jag har först och främst inte börjat och jag kanske vet vad jag ska skriva om men aah. Jag måste börja skriva imorgon har jag sagt, jag vet att det är fredag men i helgen blir det inge alkohol för Frida. Det blir bara talskrivande och ta det lugnt.
Men nu tror jag att det blir lite spelande av Wannabe ett jättetråkigt spel egentligen men har inget bättre för mig.
Blir en uppdatering senare också! =) Puss

förlåt för att jag inte har haft bilder på länge men jag vet inte vad jag ska lägga in för nåt. ska fixa!

Bloggopera

Idag tog jag sovmorgon skulle ändå bara se på en bloggopera idag så jag förtjänade en sovmorgon. För jag har varit på skolan alla dagar jag har inte skolkat någon gång. Duktigt av mig! Däremot tog det jättelång tid för mig att stiga upp imorse likaså för älsklingen.. Han är tillochmed ledig idag och imorgon.

Annars så var bloggoperan mycket bra faktiskt, härlig musik duktiga skådespelare. Efter bloggoperan blev det stan en snabbis jag håller ju på att leta efter en jacka men det går inte så framåt. Ska nog fara på H&M på fredag eller nåt. För annars kommer jag ha fullt upp i helgen jag ska bara ta det lugnt och plugga med mitt tal. Har inte ens börjat plus att jag inte har en idé jag är ganska stressad faktiskt. Men men nu måste jag plugga till no-provet som är imorgon. Vi hörs senare. Puss,

Lycka till!

Sitter här i Svens vardagsrum och ser slutet på Seinfeld. Det Sven inte vet är att det är CSI nu (haha) men jag kommer inte säga något heller för han gillar inte det så mycket. Därför kommer han vilja byta kanal.
Jag kan också meddela er att imorgon är det nationella i Svenska B, och det kommer inte gå bra för mig. För det brukar det inte göra för mig i Svenska grejer. Men det är väl bara att göra det så måste man väl få G, förhoppningsvis.

Lycka till, till mig själv. Höres imorgon för efter CSI blir det sängen, läxa eller bubble trouble. =) Puss

Idag har jag spenderat 3 månader med min älskling. Lyckliga 3 månader!


Ny mobil på önskelistan

Nu är jag trött på min mobil. Plus att batteriet håller på att lossna från den. Och några knappar funkar inte ibland så nu är jag less, plus att jag är trött på modellen och den är ful.
Så jag har börjat kikat runt lite på andra varianter av mobiler. Jag har också kikat runt lite på ipods för min har ju blivit stulen så jag måste bara önska mig en ny i julklapp. För alltså det är verkligen för tråkigt på lektionerna när man inte har någon musik.
När det gäller mobiler så kommer bilderna här och nu:
 
Detta är en iTouch/iPhone och den är ju jättesmart att önska sig för då finns det ju ipod i den också. Ett stort plus!

 
K770 är väl ganska cool. Vet inte varför men den var fin och den var brun som är lite annorlunda på mobiler.

 
W910i är också snygg. Jag tror nog mer på denna än den som är över.

Fast helt ärligt önskar jag mig nog en iTouch och en iPod (helt jävla onödigt jag vet), fast vi får väl se annars önskar jag mig bara en iTouch. Åhh, så trevligt med en ny mobil!!!
Nu måste jag nog börja plugga lite annars kommer jag ångra mig sen.


Heartbreak Kid

Idag vaknade jag och Sven kl kvart över 2 typ. Vi är duktiga på att sova länge och somna sent. Men men så blir det lätt. Annars så har vi inte gjort så mycket idag, sovit mest. Bara för att jag var ute igår så då är man aldrig taggad på nånting dagen efter bara typ sova och äta gott.

Det blev iaf middag hos Sven, jättegod mat faktiskt. Sedan kom vi på att vi ville se film, så det blev Heartbreak Kid med Ben Stiller och en svensk brud. Var faktiskt en mycket rolig film.

Jag kanske har nämnt att jag vill/ska göra om i mitt rum inom en snar framtid. Så jag var inne en snabbis på IKEA.com och kikade runt lite. Alltså det finns inte få fina sovrum som man bara skulle vilja plocka åt sig därifrån. Men inget av de rummen som syndes där skulle jag kunna ha i mitt rum, för det är för litet. Blä på det, men jag löser det nog på något vis. Måste bara få familjen till att åka till IKEA så vi verkligen kan kolla så det blir bra.
Nu ska jag inte babbla vidare för då kan jag hålla på hela natten, så jag och Älsklingen ska börja se spiderman 2 och sedan sova. Gonatt och Puss

Utmaning

Personligt:
1. Vad heter du? Frida Birgitta Sehlin
2. Vad skulle du vilja heta om du själv fick välja? Alltså jag gillar mitt namn, men man kan alltid tänka sig något annat men kommer inte på något just nu.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Erik för de trodde att det skulle bli en pojke men när det blev en flicka så blev det Frida.
4. Vilket stjärntecken är du? Tvilling
5. Vilken årgång är du? 1989.
6. Var bor du? Umeå
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? En gång, men bara till ett lägenhetsnummer längre bort.
9. Vart skulle du vilja bo? Stockholm
10. Vilken skolklass? Sista året på gymnasiet
11. Vad vill du bli när du blir äldre? rik, modejournalist och kanske nå mer

Utseende:
1. Hur lång är du?
typ 161cm
2. Hårfärg? många färger i en typ.
3. Ögonfärg? Blå
4. Mest nöjd med? Ingen aning faktiskt.
5. Minst nöjd med? Ingen aning igen
6. Skostorlek? 37
7. Glasögon? Inga glasögon men behöver säkert glasögon för jag hade när jag var liten
8. Har du några piercingar/tatueringar? Nej, men måste nog skaffa hål i öronen!

Favoriter:
1. Filmer?
Dirty Dancing, The Holiday, The Notebook, Step Up
2. Låtar? Gillar de flesta.
3. Årstider? Sommaren.
4. Mat/Dryck? Spagetti Carbonara, Cola, vatten och mjölk. Nudlar med kyckling och en god krämig sås som pappa gör.
5. Djur? Har en boarder collie setter. (finns bilder i ett inlägg längre ner)
6. Färg? Svart och bryter av med någon stark fin färg.
7. Parfym? Puma, Kenzo, Paris Hilton
8. TV-Program? Desperate Houswifes, Grey's, Ugly Betty,
9. Ämne i skolan? Ung Scen
10. Sysselsättning? Festa, shoppa, pojkvän, vänner

Kläder:
1. Vad använder du just nu för jacka?
En årsgammal dunjacka från stadium tror jag.
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta fina stövlar.
3. Favoritfärg på kläder? Svart för de mesta, den färgen är som alltid med.
4. Favoritmaterial på kläder? eh ingen aning.
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En ny jacka, och lite basgrejer kanske.
6. Favoritaffärer? H&M, Gina Tricot, Indiska med mera.
7. Hur mycket köper du kläder för i månaden? 0-1000 har som inte så mycket att röra mig.
8. Favoritmärke? Har inget tror jag
9. Vad har du för byxstorlek? 27 28 tror jag.
10. Tröjstorlek? 34/36.

Ditt rum:
1. Stort, litet eller mitt emellan?
Litet, men ändå lite mellan.
2. Vilken färg på tapeterna? Röd vägg och sedan vitt resten.
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Rött, grönt och vitt. Vill ändra till något annat.
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Sängen, datastolen är också en favorit.
5. Vad vill du ändra där inne? Sängen och bokhyllan och typ allt. Men familjen ska snart på IKEA.
6. Vad har du där inne av följande?
a) tv?
Ja självklart
b) video/dvd? Ja
c) dator? Absolut
d) stereo? Jepp men en dålig.
e) telefon? Ja.
7. Vad ser du om du tittar ut genom fönstret?  Jag ser skog och en fotbollsplan
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Ser på tv, sover, sitter vid datorn
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Min pojkvän
10. Favoritpryl i rummet? Datorn.

Blandat:
1. Vad heter din morfar?
Leif
2. Vad har du i din..
a) jackficka just nu?
Ehm, kvitton och nycklar och sedan skräp typ
b) skolväska just nu? En mössa, börs, tuggummi, skor och sedan säkert något annat.
c) handväska eller liknande? Typ många olika saker
3. Vad är du beroende av? Mobilen, pojkvönnen, ipoden(som blev stulen igår), vänner, goda saker.
4. Vilket land kommer du ifrån? Sverige
5. Vilken sorts lypsyl använder du? Ehm nu är det ett lypsyl från Kicks i lukt av tutti frutti.
6. Vad tror du på? Ingen aning,
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag har blivit döpt så då blir det väl kristen.
8. Vad köpte du senast? En tidning och lite godis
9. Har du några husdjur? En hundvalp
10. Vad bor du i? Lägenhet

Grejer:
1. Plånbok?
H&M
2. Smycken? Halsband bara.
3. Solglasögon? Bara fula det blir nya nästa år.
4. Underkläder? Olika, från H&M iaf.
5. Nagellack? Svart och rött eller bara naturella.

Jag utmanar: Rebecca, Rebeca, Jessica, Emma, Anna I, Anna F, Lotta, Angelica.
Många jag utmanar men det är ju roligt.


Tre cd-skivor till

Är det bara jag som gillar att köpa skivor? Det tror jag inte. Alltså känslan av att hålla i en skiva med omslag och en skiva som har ett fint motiv på sig. Underbart. Det är också en annan sak att lyssna på datorn och på en cd-spelare, det blir mer ljud i en cd-spelare tycker jag. Det är en sådan stämning.

De skivor jag köpte var:
Those Dancing Days som är känd med sin låt Hitten.
Sophia Somajo som är känd med sin låt Stockholm Calling.
Sedan får jag inte glömma Miss Li's senaste skiva som heter Songs of a Ragdoll.


Roberto Cavalli för H&M

image432


Detta mina damer och herrar är Roberto Cavalli som har gjort en kollektion för H&M. Vi har fått upptäcka Stella McCartney, Madonna, Karl Lagerfelt och Victor&Rolfs kollektioner för H&M innan Roberto fick sin chans att visa vad han går för. Imorgon kommer kollektionen komma ut till H&M affärerna, jag trodde att de skulle komma ut till den som är i umeå men icket. Frågade idag när jag jobbade att inget plagg kommer att komma högre upp än till Västerås. Hon sa att de som bestämmet vars kollektionen ska skickas och kommer att gå åt var inte hit upp för de trodde inte på att vi här uppe skulle köpa några plagg. Vafan! Vi ska väl ändå få chansen till att få köpa orka åka ner till Västerås liksom och leta efter ett plagg från Roberto Cavalli. Men men ibland ska det väl vara lite tråkigt att bo här uppe i norrland.
aja, nu har älsklingen åkt hem, han ska på mönstring imorgon kommer hem på fredag. Plus att imorgon är det sista dagen för FN-rollspelet YIPPIE. Så nu måste jag sova, Gonatt Puss,

Trött så trött

Alltså jag har aldrig varit så trött som jag är idag. Jag håller på att somna hela tiden när jag sätter mig ner. På naturlektionen idag så kunde jag verkligen inte hålla ögonen öppna. fy fan, plus att jag slutar klockan 15.30 hur funkar det. Jag kommer vara en gående zombie i slutet på denna dag. Jag vill ha en säng NU!

Första dan efter lovet

BrudklänningbalklänningbalklänningNu är det skolan som gäller och jag är inte taggad. Jag sitter bara här i datasalen och är hungrig. Det enda vi gör är att sitta vid datorn och försöka plugga och det går ju som det går. Visst är det trevligt men inte idag är de det.

Alla håller istället på att leta efter balklänningar vi eller jag talar kanske för mig själv då jag säger att jag är nådigt taggad på att klä upp mig och vara fin för en dag.




Behöver en paus

Nu ska jag försöka få något gjort idag, till exempel som att jag ska hitta information om Saudiarabien till detta jävla FN-rollspel, som äger rum tisdag-torsdag denna vecka. Hur ska detta gå? Ja det är en fråga vi får svar på i slutet av veckan. Efter jag är nöjd med all information som jag inte kommer ha hittat så ska jag försöka fixa mig en fin header till min blogg. För nu har det varit tomt där uppe för länge, vet inte alls hur den har kunnat försvinna men men.


Plus att jag märkte att vi har no-prov snart och jag har inte med mig mina no-böcker såklart äkta Frida i ett nötskal. Fy på dig!


Jag ska iaf gå in på CDON.com och leta efter billiga skivor och kanske beställa lite hem så jag kan bli glad idag. Nu sitter jag också och väntar på att älsklingen ska ringa. Nu blir det läxa, Puss


Skola snart...

Nyss har man varit på bio och sett 1408 med min älskade Sven. Den var ganska skrämmande men som tur var så fanns Sven där och höll min hand. - Förlåt Rebeca och Fredrik men om ni vill så styr vi upp någon annan gång! =)

Nu ska jag iaf berätta att jag är less, sur och besviken på mig själv. Man gör inget vettigt på lov om man alltså har någon läxa menar jag. Såklart har inte jag gjort det och jag hatar det för jag behövde verkligen göra läxa. Det kommer inte gå bra till veckan i FN-rollspelet för min skull. Jag är jätterädd för det och jättenervös. Så imorgon kommer jag sitta vid datorn och leta fram fakta om mitt ämne som är fattigdom i Saudiarabien, och jag kan säga så här att det inte finns någon fakta om det. Så därför kommer det gå åt helvete.
Men nu ska jag inte skriva nåmer så puss!

PS. sitter nu och lyssnar på Billie the vision and the dancers vilken stämning.

Pop Up

Var ett tag sen jag vet! Men har inte hunnit faktiskt eller så har jag inte orkat vet ej. Iaf orkar inte ta en sammanfattning över dessa dagar som har gått för jag har inte varit något annat förutom att varit med min älskling och gått på ett sunkigt Halloween party eller det var väl trevligt men inte riktigt min stil.

image431

IKVÄLL iaf så har jag fått se Sahara Hotnights live i Umeå, på Pop Up.Det händer faktiskt saker här i Umeå för er som inte trodde det. Dom var iaf bra plus bättre än då jag såg dem på Sundsvalls gatufest. Spelade låtar som jag kunde förutom 2 tror jag som inte kunde sjunga med i men resten sjöng jag med på. Underbart, visst Rebeca?
Efter spelningen köpte jag en väska, en t-shirt och två pin en till mig och en till rebeca. Snygg tröja och snygg väska! dem är nu i min samling (av vad vet jag inte). Var en lyckad kväll, var som inte tänkt att jag skulle fara på Pop Up faktiskt men så blev det och jag är glad jag att for dit.
Just det jag får inte glömma att jag såg Säkert! också och hon är mycket bra har en härlig röst. Jag och Rebeca spånade lite och kom fram till att hon är en kvinnlig Lars "Lasse" Winnerbäck. Håller ni med?

Nu ska jag se två filmer med min darling, sen sova! Snart skola, FY!
Pusss o gonatt


RSS 2.0