Peace and Love

Peace and Love här kommer jag! Nu åker jag, bussen går 05.00 alltså om 5 timmar precis typ. Jag kommer se ut som en heffaklump när jag går där med min packning och jag kommer inte kunna stå rakt och nee jag vill bara vara där nu och sen när jag åker hem kommer den vara mycket lättare.
Men iaf så tror jag att det kommer bli nice med bussresa och sen är vi framme och ja jag vet inte vad jag ska säga. DEt blir mer sen när jag kommer hem och BILDER! Tar med mig kameran även fast den suger men det spelar ingen roll.

Aja, nu ska jag se om jag ska sova eller om jag ska äta något. Vi får se. Aja, vi hörs på söndag eller måndag. :)

image315

Skyller det på mamma

Jag missade "Allsång på Skansen" men då kom jag på att svt.se har börjat att visa allt nästan på sin hemsida de som visas på tv. Så jag gick in och kollade om de hade lagt in avsnittet på sidan och de hade dom! Så jag började se och fick genast sommarkänsla. Det var underbart!
Gäster på Allsång på skansen:
The Ark inleder nästan med låten The Worrying Kind
Electric Banana Band
Maria Möller som kan härma alla artister typ jätteduktig tjej!
Maia Hirasawa som framförde favvolåten "And i Found this boy"
Sen kom ändå höjdpunkten då Pernilla Wahlgren och hennes son Benjamin Wahlgren framförde en låt. I liked it alot, och Benjamin är ju urgullig. Så nu ska ni få ett klipp med Pernilla och ett med Benjamin.

Om ni också missade eller vill se klippet med Pernilla och Benjamin Wahlgren så gå in på svt.se och till Allsång på Skansen så kan ni se det.


Pernilla Wahlgren med Piccadilly Circus


Benjamin Wahlgren med låten Hej Sofia som vann lilla melodifestivalen.
Nu ska jag sova gonatt!

Allsång på Skansen

När ska man få sommarkänslan? Ja, det är nog när man har tagit det första doppet och man ligger på stranden och solar. Eller när de visar "Allsång på Skansen" i tv-rutan. Så ikväll har "Allsång på Skansen" premiär på kanal 1och jag ska sitta fastklistrad framför tv'n. Plus att Maia Hirasawa ska gästa och sjunga och så. Hon ska ju jag som se på Peace and Love.

En liten fråga bara vem gillar ni bäst Anders Lundin eller Lasse Berghagen? Jag måste nog säga Lasse Berghagen bara för att det var han som började det och han var ändå sommar! Jag vet inte har inte några anledningar bara att han är Allsång på Skansen, och jag tycker inte att Anders Lundin kan bli lika bra som Lasse.

image313 image314

I found a little piece of you, found a little pieace of me..

I don't know but i can't let you go but I found a little piece of you,
found a little pieace of me but it seems like we just lost it
I found a little pieace of you, you want a little piece of me but it seems like we can't find it
The fear of losing you is back and i'm not shure if i could handle that.

Vet inte varför jag skrev detta men detta är ett urdrag ur låten "Seems like we lost it" från Miss Lis skiva som jag nämnde i förrförra inlägget. Gillar texten så mycket.

Breaks my heart when you tell me to go
I'll stand every corner around you
I will always be right behind you
Never give up trying to be on your mind
where I belong


Från "stay/stay away" Sahara Hotnights tredje skiva tror jag det blir. dom ska jag se i Peace and Love!

Could I act like you, and put a smile on my face
Not even for a second, would I lie to myself
Too many things are missing, and there's a tear in my eye
It's not a question or an answer, but it will change your mind


från "Painted by Numbers" The Sounds senaste skiva som är super! Dom ska jag också se i Peace and Love och det kommer vara sådan stämning så det finns inga ord.

Ja juste, vi hade möte
ikväll om saker till Peace and Love hur vi skulle sova och sådant och det blev mycket bra möte. Vi löste allt med mat, dricka, sovandet och allt annat typ. Så jag taggar nu!
Det blev typ låttexter i detta inlägg vet inte varför men så blev det.
Vilken artist gillar ni bäst?

 

Desperado

image312

Jobbar 15-18, jag är inte taggad. Så höres sen. Ha en bra molnig dag!

Miss Li

Alltså nu har jag fixat hem Miss Li's skiva och den är så bra. Man gungar med den, haha. Den bästa är "Seems Like We Lost It" jag älskar den verkligen. sen är "Oh Boy" också bra och den kommer ni få höra i detta inlägg. Miss Li kommer jag att se när jag är på Peace and Love och det kommer bli så nice!

Fler låtar från skivan som är bra:
Hardloved Man
I'm so poor wont you lent me some money
Hig on You
Backstabber Lady


Nu ska jag sova, Gonatt

Thanks for the memories

Gårdagen var trevlig. Jag har klarat av mitt, Rebeccas och Rebecas Vad! Superglad över det så lycka till Rebecca och Rebeca nu. Jag hoppas också att ni mår bättre ikväll ni mådde inte alls bra igår vill jag bara säga. Men vi ska inte gå så mycket in på det där för då kommer dom inte gilla mig.

Kan ni ibland känna er äcklad av er själva i vissa ögonblick?
Jag gjorde då det idag, inte en härlig känsla. Sen en annan fråga undrar ni aldrig vad annat folk tycker om er? Typ folk som ni inte har träffat någon gång innan. Ja ni förstår nog frågan. Skulle vara intressant och veta.

Bjuder på en sommarlåt! Rebecca och Rebeca som har fått mig att lyssna på den och den spelades igår på festen också. Så nu kommer den upp på min blogg wohoo!



ni får en bra version också av den ville bara visa när han sjöng den live eller nåt. haha


4 in the morning

Kollade på tv.nu och såg att någon kanal skulle visa filmen "Eurotrip" ikväll. Och det var ett tag sen jag såg den så jag vill som se den. Men jag ska ju som inte vara hemma ikväll utan vara hos rebecca och där kommer det inte bli nå tv-tittande. Så jag ska se den nu istället. Riktigt trevligt faktiskt.

Jag känner för att sova egentligen och lägga mig under täcket och vänta till hela denna vecka är över det är vad jag känner för.

Nu kommer ni få en skitmysig låt av Gwen Stefani jag tror säkert ni har hört den
men men då får ni höra den en gång till.



Some change please!

Alltså i'm so fucked up sometimes!

Midsommarafton har varit helt okej. Förutom att jag förstörde slutet men men det löser sig alltid. Jag går vidare liksom. Annars så blev det god middag hos Rebecca först med musik och sånt mys. Sen åt vi den godaste efterrätten som var Pannacotta med hallon! mmm. plus att Rebeca blev lite onykter för hon skulle på fest efter som inte vissa andra skulle. Så Sigrid kunde skjutsa henne och jag och Rebecca hängde med, hade ändå inget bättre för oss. Sedan trodde vi att det skulle bli fest för oss alla så vi for hem och Rebecca fick byta om vi hämtade dricka och allt var prima. Förutom att vi inte än visste om vi skulle på nån fest eller inte. Det spelade ingen roll vi åkte hem och lämnade av Rebecca för hon ska jobba imorgon(tycker synd om henne verkligen) sedan for jag och Sigrid hem till mig och spelade Guitar Hero. Som alltid är lika roligt.
Efter det började de roliga, de ringde en person till sigge som ville ha skjuts nånstans och vi sa ja och satte oss i bilen och åkte. Sen ålte vi värsta lilla roadtrippen som alltid är nice med musik och cigg. Haha. ååh vad jag gillar bil!
Vi försökte få tag i Rebeca och fråga henne om vi skulle fara och hämta henne nån gång, till slut fick vi tag på henne och hon sa vid 3. Klockan var 2 när vi ringde så vi for hem till mig igen och spelade guitar hero. Klockan blev 5 över 3 vi satte oss i bilen och ringer Rebeca och hon säger att hon inte behöver hämt för hon trivs där. Så Sigrid vänder bilen och skjutsar hem mig igen. Och nu sitter jag här och känner mig som ett fån som är trött som jag vet inte vad men jag är jävligt trött. Så jag ska nog sova nu och vänta på att Rebeca ska ringa mig och säga att hon är hemma och vill komma in och sova typ..
fan vilket jobbigt inlägg. men men så blev det. Så jag bjuder på en riktigt bra låt!!




Godnatt vi hörs ju när jag vaknar imorgon om det blir 10.00 eller 15.00 har jag ingen aning om. haha

Coop Nära

Ja när somnade vi, jo vid 5 tror jag det var. Vi skulle gå upp 9.30 för vi skulle åka och hälsa på Rebecca på jobbet hennes. Men vi vaknade istället klockan 10.20 haha. Alltså vi blev inte lite stressade vi hade sagt att vi skulle åka klockan 11 så vi var där i bra tid. Men vi klarade tiden ändå ganska bra, vi skulle gå från mig 11.00 och åka till henne så hon fick byta kläder och sen ta eu-moppen ifrån henne. Det gick super faktiskt. Och riktigt mysigt att åka där bak haha men vägen alltså den var inte lugn. Vi trodde att den skulle gå sönder så vi inte kunde komma till Rebecca men det gick ändå. Vi kom dit och vi var jättetrötta så vi la oss på gräset med kaka och muffins och typ somnade.

Efter det stack vi för att handla mat till ikväll då det blir middag hos Rebecca och bara chilla där. Så vi tänkte först åka till Maxi men då tänkte vi att det skulle bli värsta omvägen så vi for till Coop Nära på haga. Och vi älskade det. haha vi ska åka dit flera gånger visst Rebeca? Det var fan babes överallt. haha. Och jag själv kände mig som en nyvaken slusk. haha. Aja, nästa gång ska jag vara gorgeous!

Nu måste jag gå och duscha och göra mig klar för ikväll. Ååh, jag taggar men jag taggar mer imorgon för då blir det party (förhoppningsvis). Men jag taggar det blir väl nåt iaf. Bye bye ha en underbar trevlig Midsommar!

image310

sleepover

Nu är Rebeca här och hon är värsta ängeln för hon ska sova över hos mig. För jag är lite rädd för att sova själv hemma jaa nu har jag sagt det. haha.. Så tack för det!

Annars har jag jobbat idag från 12-19.15 fick stänga och räkna kassan och sånt. Plus att jag behövde bara stå i kassan idag fan va skönt det är. Det är mycket bättre än att larma, hänga ut kläder eller gå i provrummen. För alltså det är bara tråkigt. Så jag var jätteduktig i kassan. haha.

Nu blir det lite till Gutiar Hero och sen blir det Sex and the City att somna till. om inte Rebeca har tänkt att sitta vid lillsyrrans dator hela kvällen. :)

Puss,

förändringar behövs... ibland

har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva så det får bli en låt istället som får tala för sig själv eller nåt. Den är bra iaf. Och nu blir det en film för mig sen ska jag sova. Tror det blir filmen "honey" var ett tag sen jag såg den.
Så, gonatt sov gott! :)



"I cuddled with your dealer Because that's how I roll"

Själv så vaknade man klockan 13.00 och ville egentligen inte gå upp och duscha och göra mat till lillsyrran och hennes kompis. Det kändes ganska jobbigt men det måste ju göras annars skulle man få höra mammas tjat sen att man inte har matat barnen. haha och det orkar jag inte heller. Så jag var duktig och klev upp gjorde mat och sen duschade jag och klädde mig råsnyggt. Midjekjol, smalt bälte, vit t-shirt istoppad i kjolen och röda pumps till det blev det svart skinnjacka och orange sjal(för min onda hals). Jag kände mig så jävla cool! Ursäkta men man är glad när man känner sig snygg eller har jag fel? Ne, tror inte det.

Så nu frågade jag en polare om vi kunde fara till stan och äta nåt sliskigt som typ pizza eller hamburgare och hon va på men hon hade ändå ätit redan så hon ska väl ta nån cola eller nåt. Medan jag sitter där och glupskar i mig maten, haha men det brukar ju vara så för det mesta. Plus att då kan jag visa upp mig själv i mina snygga kläder haha så jävla dålig jag är egentligen. Men så äre ibland. Och nu blir det så. Där med basta!

image309
Snygga Kirsten Dunst, för visst är  hon snygg eller vad tycker ni?
Kände bara för att lägga in nåra bilder så då fick Kirsten äran idag.

vårdcentralen

image307Jag var nyss på vårdcentralen för att få reda på vad som är fel på mig. Eller hur jag kan få bort min snuva, hosta och få tillbaka hörseln på det högra örat. Jag fick den bästa läkaren av alla jag lovar. Hon var ny och hon var så sprudlande glad att det inte finns ord. haha. Aja hon var super och jag gillade henne verkligen. Jag fick piller som förhoppningsvis kommer hjälpa mig och jag ska ta dem i 10 dagar morgon och kväll. om det inte har blivit bättre efter 4 veckor så skajag komma tillbaka men jag hoppas att det blir bättre. Det måste det ju göra. Vad ska jag göra nu då. ingen aning faktiskt det kanske blir till att se nån film jag måste också gå ut med soporna, det kändes inte så taggat faktiskt men det måste göras annars luktar det inte gott här. Fyfy.

Bjuder på en låt också dagen till ära. För jag har varit hos en doktor.

shopbop.com

image306

Kolla på bikinin! så underbart cool! Skjortan är alltid fin. Alla de andra sakern är också snygga annars skulle dom inte få vara med i mitt collage. hahaha
Nej nu ska jag se en film som heter "How to Deal" med Mandy Moore, och tidigare idag så jag "Almost Famous" med Kate Hudson.

Puss,

rensning

Nu har jag precis blivit klar med rensning av garderob, och det var inte roligt kan jag säga. Men jag fick hjälp av mamma det behövdes verkligen. Annars skulle jag inte göra klart det. Så det blev en hel sopsäck som vi ska slänga. Och en hel hög med kläder till lillsyrran, sen hör och häpna en påse till min mormor?! Ja jag förstår inte hon är en storlek 34 typ hon är mindre än mig. Hon är typ mer fåfäng än mig också. Så hon fick typ kläder av mig som hon skulle prova och ja är det bara jag men jag tycker det ser lite konstigt ut om äldre människor har kläder på sig som är menat till ungdomar. är det nån annan som kan känna så ibland? Fast jag kanske bara reagerar för det är min mormor som kommer vara en sådan person som går runt på stan med lite för annorlunda kläder för hennes ålder. Aja, vi får väl se om hon gillar nåt av de kläder jag har gett till henne.

På tal om kläder
så var jag inne på asos just. Hittade lite fina kläder se här :

image302
                                                Gillar denna tröja alot!

                Ja bilderna talar väl för sig själva tror jag.
Nu ska det bli CSI för mig. Men ha en trevlig söndagkväll.

Black snake moan

Jag har nyss sett en till film som Justin Timberlake är med i som heter Black Snake Moan. Plus Christina Ricci och Samuel L Jackson var också med. Först tyckte jag att den var konstig men den blev bättre och bättre faktiskt.
Handlar om Rae (christina ricci) som är sexmissbrukare och kan typ inte hantera det. Hon blir slagen och puttad ur en bil, och då hittar Lazarus (samuel l jackson) henne och försöker hjälpa henne och dom får en bnra kontakt fast inte från början men vänskapen den bildas. blabla vill nog inte berätta nåmer men aah den är ändå typ värd att se.

Jag ger den en 4 av 5 möjliga.

Måste också bara få säga att Christina Ricci är ju gorgeous!

image299


boring

Min kvinnliga sida:
[ ]
Köpt en hårfön
[X] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[X] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[X] Pratat känslor
[X] Tänkt på att matcha mina kläder
[X] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[X] Ringt upp en person utan konkret syfte
[X] Funderat på namn åt mina barn
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand
[ ] Druckit Cosmopolitan
[X] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"
[X] Sett två avsnitt av "Sex and the city"
[X] Känt mig sugen på en kopp te
[] Känt glädje över att få blommor i present
[] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[X] Blivit arg utan anledning
[] Gråtit efter 9 fyllda år
[] Brytt mig om H&M:s val av modell
[X] Pratat skvaller
[X] Varit arg/sur utan att tala om det
[X] Kramat en kille
[X] Dansat
Totalt: 15/22 poäng

Min manliga sida:
[] Ljugit om hur mycket jag har druckit
[] Ätit en blodig stek
[ ] Läst en biltidning
[ ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[ ] Skött grillen under en grillfest
[ ] Läst en bok av Jan Guillou
[ ] Läst ett nummer av slitz
[X] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[X] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert
[] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna
[X] Diskuterat bröst
[ ] Gjort lumpen
[ ] Läst nick hornby
[X] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[X] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[X] Lagat någonting på egen hand
[] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan
[ ] Tävlat i att dricka öl
Totalt: 6/22 poäng

Who do you dance for?

Så snart är det nog stan som gäller och typ äta en glass. Jag som trodde det skulle bli en slapp dag med sol hemma och taggande inför ikväll, men så blev det inte. Men då får jag väl tagga sen då.. Industri Royal börjar som spela ikväll kl 20.00 i döbelnspark och det är gratis inträde. Det kommer bli så nice.

Men nu måste jag styra upp duschen och sen måste jag styra upp att bli brun nån dag. haha.

Puss

image298

inget bättre för mig

Ser på femman där filmen "She's all That" går. Som nog alla har sett mer än en gång. Men den kan man ändå bara titta på om och om igen fast vissa ögonblick kan man halvsomna på. Men så är det väl med alla flmer. Så nu tänkte jag fylla i ett sånt här långtråkig lista men som är ändå är rolig att göra. Snoddes av Sandra


Vad blir ditt namn baklänges?
adirf
Har du gjort en snöängel i år?
Jag tror inte det.
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
antingen när jag föddes eller när jag gjorde en öronsak
Platt eller lockigt hår?
Lockigt. 

Är du kär i någon?
Nope, inte vad jag vet

Vad gör du när det regnar?
ser film plus halvsover
Har en dröm gått i uppfyllelse?
nej verkligen inte jag väntar på den än.
Vad har du för startsida på internet?
google

Vem ringde du senast?
kanske mamma eller nån.

Tycker du att sengångare är söta?
har väl inte direkt sett  någon
Har du haft vattkoppor?
Ja det har jag.
Har du någon gång testat karate?
nope

Vilken mobilringsignal?
har ingen

Minimorötter eller pommes frites?
Pommes Frites
Första sporten du gick på?
gick en dag på dans men ville inte fortsätta (var typ 7)

Vad längtar du mest till just nu? 
till Kreta tror jag

Hur gammal har du tänkt bli?
jättegammal

När åt du senast en fiskbulle?
för några veckor sen kanske
Vad drömde du inatt?
ingen aning
Vilken tv-serie är bäst?
finns många serier som jag gillar
Kan du gå ner i spagat?
oj nej det kan jag inte
Vad åt du senast?
porter stek med potatis och sås
Höga eller låga strumpor?
låga.

Vad är du mest rädd för i hela världen? 
tror nog det kan vara ganska mycket
Har du varit kär i en kändis?
oj vi har Mark Wahlberg, Jude Law, Josh Duhamel, Milo Ventimiglia plus fler

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Ibland
Röd, grön, blå eller gul mjölk?
Röd!

Vad har du för färg på ditt påslakan? 
Rött för det matchar till mina väggar

Vad ska du döpa dina barn till?
Liam, Tindra, Wilma, Michelle, Desireé, Linus ....
Sommar eller snö? 
Sommar lätt
Bikini eller baddräkt?
Bikini


Snyggaste läraren? 

--- finns ingen just nu

Är du mörkrädd?
Ja när jag går ute då är det läskigt.

Har du någon gång haft på dig ett par kallingar?
no

Riktig gran eller plastgran?
plast
Tänt eller släckt när du ska sova?
släckt i rummet men dörren ska vara öppen plus tänt i något rum därute då

Godaste drickan till frukosten?
mjölk, juice eller vatten

Senast lästa bok? 
Storlekt 37 av Denise Rudberg

Vem kramade du senast? 
mormor och morfar

Älskar du att sjunga? 
Ja det gör jag verkligen

Vill du bli president?
njae tror inte det
Har du spelat kille i en teater?
nope har inte varit med i någon teater
Duscha eller bada?
Duscha för bada gör man inte så ofta.
Kan du ditt mobilnr utantill?
Ja det kan jag.

Har du tråkigt?
Njae bara less på att jag ska jobba imorgon.

Har du gråtit i skolan nån gång?
Ja det har jag  faktiskt.

Stockholm city, Metro eller .SE?
Metro

Hur tar du dig till skolan?
cykel eller buss

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
nej
Sjunger du på toa?
nehe varför gör man det.

Vilken färg har din jacka?
svart, grön eller brun

Använder du långkallingar?
ja när det är kallt ute typ på vintern

Är du höjdrädd?
njae vet inte riktigt tror inte det.

Vilket land vill du åka till?
Italien, USA, Spanien, Australien många fler
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
minns inte. var säkert nåt igår.
Vad ska du göra NU?
se på tv och sen gå och sova.

Gonatt!

streetstyle

image297

Så stiligt. Jag ska ha min pennkjol någon gång och då ska jag se så där snygg ut. haha
Ville bara visa denna fina outfit.

snuvig, kan inte prata

Fyfan för att vara förkyld, finns fan inget värre plus att det är skolavslutning imorgon. Då vill man ju inte vara sjuk. Så nu sitter jag här tyst och får inte prata på hela dagen tills jag ska börja jobba. (haha).
Men men det ska säkert bli bra. Nu ska jag bjuda på en riktigt nice låt. Som jag har blivit kär i.

Vilken är eran bästa låt som ni aldrig kan tröttna på?



Big girls don't cry

Ja, jag kan inte somna så jag tänkte bjuda på en musikvideo av Fergie med låten Big Girls Don't Cry. Snygg kille med alla har väl hört talas om Jess i Gilmore Girls. Han tycker nog vi alla om! Hans namn är Milo Ventimiglia




Nu ska jag prova somna igen Gonatt

Jag vill skrika!!

Alltså jag är så satans glad så det finns inga ord. Jag kommer få G i slutbetyg i Matte B!!!! Alltså läraren sa "Jag trodde faktiskt inte du skulle klara det" haha jag bah " ne det trodde inte jag heller".. Men sidär det gjorde ja fan! Så det här kommer bli en nice sommar kommer inte behöva tänka på matte något alls, hmm förutom när jag jobbar på H&M och Flash men det är datorn där som gör jobbet. Tack och lov!

Nu ska jag fira med uppstekt pannkaka och lyssna på Industri Royals skiva och sen blir det säkert nå tvprogram.

Puss.

image296

har hittat min...

Jag tror jag har hittat min man, eller en värd kille som kan få bli min man någon dag. Han heter iaf Josh Duhamel
och jag tycker faktiskt han är snarlik Johnny Knoxville i vissa vinklar.

Kolla här:

- Josh Duhamel

image294 image295
Josh Duhamel Johnny Knoxville

Lite ändå, bara lite. haha


"you broke my nose but i broke your heart"

Kan ju bara säga att Industri Royals nya ep är super! Plus deras andra två ep är också bra. Om det skulle ha varit sommarlov skulle jag bara kunna ligga ute i solen och lyssna på skivan om och om igen. Men nu kan jag inte få lyssna på den för jag måste plugga matte. Har prov imorgon så jag kan få mitt G. Annars ligger jag illa ute, och som det känns nu så kommer det inte gå bra. Men jag får väl sätta mig och plugga ihjäl mig även fast jag är sjuk och allt.

Aja, tack Rebeca för igår igen!

Låtarna på skivan är :
Killing Tony +++++
Trust No-One ++++
Red Lips +++++
Fuck You +++++
Futurekids ++++

Slummra in till ljuv musik

Nu har jag fått tröjan och skivan gratis för jag är ju Frida såklart!
Alltås vilken underbar kväll och den fick jag spendera med Rebeca. Nice,nice i like it alot. Förutom att nu är jag döv i det vänstra örat men det var det värt det även fast jag hör nu som en gammal gumma. Jag måste bli lite bättre till imorgon för jag ska jobba och då måste jag ju höra vad dom säger.

Ne nu ska jag tvätta ansiktet sen ska jag gå och sova och lyssna på skivan som jag fick och drömma mig bort!
Ha en bra lördag!

image289

Just nu..

Just nu är det sommarlov för min del. (förutom att jag har matteprov på måndag och har gjort klart trafikantprovet  idag) Bara för att jag har varit ledig från skolan hela denna vecka för att få åka till sthlm med rebecca och jessica. Som har varit supernice, förutom att jag blev sjuk andra dagen. Men men sånt är livet ibland. Får väl åka dit fler gånger och vara pigg. Annars så blev det lite shoppande på måndagen mest och sen enstaka grejer resten av dagarna plus maten och sånt. Jag hittade den här! Hittade fler saker men de får ni se bilder på lite senare.

IKVÄLL blir det INDUSTRI ROYAL med Rebeca!
Jag taggar, men min röst taggar inte och inte mitt ena högra öra men jag skiter i det för jag ska dit och tagga sönder.



Alltså ni ska bara förstår hur många bilder jag har med industri royal på min dator.
Helt otroligt, och jag kommer ihåg alla. Så roligt att kolla på. aja, nu ska jag kanske ta en dusch och bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll.

Stockholm here i come

Som sagt så far jag till sthlm idag. Kommer hem på fredag så jag tror inte att det blir något bloggandes i veckan men det blir det sen efter jag har kommit hem så ni kanske får se vad jag har köpt där nere.

Hoppas ni får det trevligt ni andra som inte är i sthlm. Ta hand om Umeå åt mig. haha

Kommer också lagom hem till Industri Royals releasefest. Tagga!

  

PUSS!

What have i done?



så ikväll åker man till sthlm och kommer hem på fredag klockan 06.05 och ska göra trafikantprovet klockan 8.20. Jag är inte så taggad på provet. Shit the same!
Sthlm kommer säkert bli
göörnice! Har ni något tips på ställen man måste åka till?

Vad fan hände igår natt då? Det var så jävla mysigt så jag finner inga ord och det där kan inte jag få uppleva igen, det suger. Eller kanske jag får uppleva det igen men inte varje dag typ efter 2-4 månader då kan jag få uppleva det igen. Men det var bäst igår!

Let the sunshine in

Ååh, det är ju bara för underbart väder! Jag ska nu ut och sola med tidning musik och bara njuta av det fina vädret. Efter gårdagen så behöver jag verkligen det här. Jävligt kul första utgång för mig måste jag säga! Träffade mycket pers där så det var roligt. Hoppas det blir lika roligt nästa gång.

Ha en bra Lördag! Puss,

image280

RSS 2.0