Modevisning

Jepp snart bär det av med Sigrid till Dragonskolan, för att se på deras modevisning. Det är trorna som har designat och då är det olika personer från Umeå som ska visa upp dem. Alltid lika roligt. Så jag hoppas det blir bra, sedan efter det så ska jag till Delta för att bada bubbel med Sven (kanske träna lite), det kommer bli härligt har inte invigt den än. Så det har varit efterlängtat sen blir det hem för att antingen se ett one tree hill avsnitt eller ett LA inc avsnitt plus plugga manus tror jag. Jag tror att det är en av mina scener som vi ska gå igenom imorgon och då måste jag kunna replikerna någorlunda, annars blir det fusklappar.

Juste det får inte glömma att jag va och köpte lite tröjor från Aids kollektionen på H&M idag. Jag fick betala 15,50 spänn värt värt. Plus att man fick ett paket kondomer och ett litet häfte med information. Haha så givmilt av H&M. Det var trevligt iaf.  Annars så ska ni ha en bra kväll gorgeous people!

Dessa tröjor blev det!


Nice Day

Ja dagen har väl inte varit så speciell. Skola, stan, hem och sedan stan igen och nu sitter jag här hemma och väntar på att Sven ska komma. Det var mycket trevligt på Hamnis, och Hanna och de andra tjejerna som hade fixat det som var ikväll hade lyckats väldigt bra. De hade fixat bra band och det var allmänt trevligt. Trevligt slut på kvällen kan man väl säga då.
image528
Det blev den korta uppdateringen på dagen, så nu får det bli nudlar är lite hungrig. Jag vet att jag inte får äta vid denna tid har jag sagt till mig själv. Men om man är hungrig så ska man inte sitta med hungrig mage då mår man bara ännu sämre. Det tycker faktiskt jag.
Godnatt på er!

Hamnis ikväll

Nu sitter man på skolan igen. Det är ändå en slapp dag idag känns det som. Har 3 lektioner varav ett är projekt så där får man sluta när man vill bara man har gjort klart det man ska. Innan det så är det textkommunikation och Litteraturvetenskap. Så det är bara slapp dag, måste dock kanske på stan efter skolan för att hitta mig en svart kjol som inte finns någonstans.

Ikväll blir det hamnmagasinet (hamnis) för att se lite band som jag faktiskt aldrig har hört talas om så det ska bli trevligt. Det är svens brors tjej Hanna som har anordnat det. Det är hennes och några tills projektarbete tror jag det var. Nu ska jag nog gå och köpa en macka, är jätehungrig! Puss,

shopping är roligt

image527Idag blev det stan efter skolan, som var mycket trevligare än dagens lektioner. Jag köpte mig en stor svart väska som var väldigt enkel och bra och jag har önskat mig en stor väska också. Plus ett bar bruna stövlar på Skopunkten som var jättefina. Jag ska försöka ta kort på dem och ta och lägga in dem på bloggen men vi får se.

Annars så ska jag nu fortsätta skriva på artikeln och sedan ska jag se Carolina Gynnings program. Sedan vet jag inte vad som händer. Jag kan också meddela att jag har hittat den billigaste och snyggaste portföljen som finns på tradera. Jag hoppas bara ingen budar på den så att den blir dyrare. Auktionen går ut 3 februari. Då ska jag sitta bänkad framför datorn. Puss

Adele - Chasing Pavements



Superfin låt och superbra sångerska

Ung Scen tar all energi ifrån en...

Ja jag började dagen med en lektion med Ung Scen som jag typ börjar inte gilla. Man gör aldrig rätt.. Fötterna ska peka fram, man ska kunna replikerna, man ska memorera allt hur man ska göra, man ska agera och man ska typ ha en talang. Helvete så jag blir arg. Aja, har två lektioner kvar, religion och textkommunikation. Mellan dom är det lunch och idag är det risgrynsgröt kan inte precis säga att jag var taggad på det, men jag ska på stan sen så då får det kanske bli en subwaymacka. Ska leta efter en kjol också, en svart.

Aja, nu blir det till att kolla vidare på shoppingsidor. Ha en trevlig dag.
image526

Alltid trevligt när det går uppåt

image525Ja det är alltid trevligt att se att det blir fler läsare på min blogg. Eller det går visserligen uppochner men ändå så är det väl många i mina ögon. Så trevligt, bara tråkigt att inte de som läser min blogg kommenterar då skulle det bli ännu trevligare men men. Det är väl läsare som är roligast. Nyss har man då sett CSI Miami som vanligt så är på kvällskvisten, nu ber jag om massage av Sven men det funkar inte så bra. Får väl fråga ett tag till.

Förresten jag fick min skiva idag med Hoffmaestro
, den var mycket bra. Eller har väl inte lyssnat så mycket som jag trodde att jag skulle göra men det kommer det kommer. Snart blir det sängen ska bara skicka mitt arbete till hotmail så jag kan jobba med det imorgon på lektionen. Annars så ska ni sova så gott!

Såg också första avsnittet av LA inc då det är Kat från Miami inc som sköter programet och det är hennes tatuerings"affär". Var väl helt okej, men jag visste verkligen inte att Kat blev sparkad från Miami inc. Så det kan gå.
GODNATT PÅ ER

Vincent är faktiskt bra!

Ja hör och häpna, men han är väldigt bra på att sjunga plus på att skriva texter. Hans skiva "LuckyThirteen" är väldigt bra. Gav den till Sven i julklappspresent för han önskade den, trodde inte att den var bra. Men han ville ha den så då blev det att han fick den. Då lyssnade vi på den i bilen under jullovet och jag blev faktiskt lite förtjust i han. Har väl några favorit låtar, men ja jag vet inte. Han har som ett litet speciellt sound. Plus att man inte skulle kunna gissa på att han var Roger Pontares son, eller att han hade skrivit Dannys (feat Therese) - If Only You låt. Galet du.

Ett tips till er från mig fixa hem Vincent, så får ni det trevligt. Plus är det alltid trevligt med lite ny musik i spellistan.
Nu är det plugg som gäller. 

Färgning likamed lyckad

image523Färgningen blev mycket bra, det som förstör dock är finnen mellan mina ögon. Men annars är det superfint. Skulle inte tacka nej till lite fler lockar men men det kan jag lätt fixa tror jag. Trevligt med flera förändringar idag kan jag säga. Ett skrivbord till mitt rum och jag har ny hårfärg och nya kläder till garderoben. Snart är det dags för utrensning igen (det är så drygt).

Ny vecka nya tag annars. Hoppas att jag får min skiva som jag har skickat efter imorgon så blir det revligt att göra läxa imorgon. Eller roligt och roligt... Plus att jag hoppas att det går bra på Ung Scen, och jag hoppas att läraren i text kommunikation (eller vad den heter) inte kommer tjata på mig att jag inte har gjort klart artikeln. Fast det är väl bara att bita i  det sura äpplet och gå vidare med att börja skriva på kvällen.
Nu ska jag inte tråka ut er nå mer nu ska jag snart gå och lägga mig även fast jag inte är trött och att det inte känns som en söndag. Ha en god natts sömn people!


ChaterineZeta-Jones är en väldigt vacker brunett
(eller svarthårig).

Färgning pågår för andra gången

Ska färga håret nu igen. För den färgen som vi tog tidigare idag var för röd så vi va nyss på Maxi och köpte en ny så nu hoppas jag på att den blir bra. PLus att mamma klippte till luggen på mig så den är också tillbaka känns härligt, mycket härligt. Tillbaka strax med uppdatering.

Byggt och donar dagen

Ja då vaknade man klockan 12, steg upp cirka 1. Kom på all läxa som är till imorgon (panik).  Min artikel ska vara klar och jag ska läsa ett drama till imorgon. Har inte börjat på något av de, så nu blir det till att plugga hela kvällen. Tråkigt men så är det ibland när man glömmer lätt.

En rolig grej är att vi har monterat upp mitt skrivbord nu och det blev skitsnyggt i rummet. Även om det tar upp typ hela mitt rum så är det ändå snyggt. Enkelt och bra är det. Nu ska man bara sätta upp tavlorna på väggen. Plus fixa vars alla kläderna ska vara. Men det får vi ta tag i någon annan gång.
Ha en bra söndag!

Trasiga kedjor på Gina Tricot

image522Har nu sovit bort hela kvällen, visst det är tråkigt men såå härligt det var alltså. Så nu är det choklad och vatten som gäller tror jag.

Som sagt så var jag på stan idag och kollade runt i trevliga affärer. Gick in på Gina Tricot och kollade runt lite, de har ändå fått in ganska fina grejer. Hittade som sagt en tröja där för 129;-. Jag provade också en skinnkjol som var på rea kostade 49 kr Vilket pris liksom. Då är det fel på kedjan såklart och det finns bara en stl och den är för stor. Alltså jag tycker Gina Tricots kedjor aldrig funkar, eller iaf inte för mig. Jag ville ju ha en skinnkjol och den kjolen skulle ju vara ett kap liksom för 49 spänn! 

Om någon vet vars man kan hitta en billig och snygg skinnkjol säg gärna till !

Löning = stan

For på Amplified igår efter discot vi blev klara med städningen kl 22.10. Så blev nöjd med att det gick snabbt så att jag slapp sticka från tjejerna så de fick städa själv. Då kom Sven och hämtade mig och skjutsade mig till stan så  jag kunde gå in och bereda mig för en show. De var superbra, Industri Royal. De nya låtarna var mycket bra. Kunde ju ha kört lite fler låtar men men det får väl bli nästa gång. Efter det var jag taggad så då blev det x3m men när jag väl kom dit blev jag jätteotaggad. Det är inte värt att vara på uteställen när man är nykter. Men det blev roligt iaf. Vi stack vid halv 2 för att skjutsa alla olika personer hem. Åkte förbi statoil för att köpa en korv innan vi stack till Sven. Vi somnade väl vid 4.

Och idag blev det stan med mamma och syrran. Det jag fick med mig hem var
  • En skjortklänning blå vit.
  • En mascara
  • Hårfärgning
  • En drinkbok
  • Bok till
  • Vit tröja
Kommer nog inte komma någon bild på ett tag för jag har ingen mobil och ingen kamerasladd nu igen. Vi ska verkligen inte ha sladdar i vårat hem. haha Hoppas ni får en fortsatt trevlig Lördag. Puss

Disco igen

image521
Jepp nu är det den stressigaste tiden i mitt liv tror jag. Ska fixa en skiva, sugrör, plastpåsar, skålar och säkert något mer. Men då ha rjag glömt bort det.Och allt detta är till discot som är ikväll. Jag, Rebecca och Anna ska vara på skolan kl 5 som är om en timme och fixa till. Sedan kommer hjälppatrullen klockan 6 (min lillasysters crew). Ungarna kommer kl 21.30 förhoppningsvis. Hoppas det kommer gå bra. Skulle egentligen vilja ta det lugnt ikväll med en film och slappa. Men nu är det bara att fixa detta!

Hoppas det blir bra, och hoppas att ni har en trevlig fredagskväll!

Beroende framkallande

Ja nu ligger jag här i sängen och ser mitt program CSI Miami som går varje kväll vid 23.25. Verkligen beroende framkallande jag skulle verkligen inte sitta vaken nu om det inte gick något bra på tv, som CSI. Jag måste typ se det varje kväll, igår så råkade jag somna när jag såg det men det var inte meningen det var kanske bara för att jag va så trött. Det är jobbigt med beroende framkallande saker det tar tid att sluta. Vet inte vad jag mer är beroende på men när jag gör så skriver jag en lista.

Nu till någon rolig nyhet, om ni har följt denna blogg så har ni kanske sett något inlägg om en grupp som heter Hoffmaestro. De har nu gjort en skiva (längtat efter) så jag har skickat efter den nu på CDON.com. Kostade 129;- plus att frakten är gratis om man har csn-kort. Så den skivan får jag väl nästa vecka. Oj vad det ska lyssnas.
Jag bjuder på en ballad till er nu innan ni ska somna, låten är av:
Hoffmaestro & Chraa feat Melo - I'm not leaving now
Filmsnuttarna som ni ser lite då och då är från filmen Stockholm Boogie


Kjol, tröja och ett par byxor

Jepp idag har jag fått kjolen och tee'n från Sanna Kumlin, som hon har designat själv och de passade super. Och nyss var jag och Lillsyrran på en lång promenad med chili till OKQ8 för att hämta ett paket åt mig. Det som låg i det paketet var tradera köpet som är Cheap Monday byxor. Har inte hunnit prova dem ännu men det blir nog till att göra det nu efter jag har skrivit detta inlägg. Trevlig dag, kändes som ens födelsedag även fast det var jag som köpte sakerna.

Kommer bilder sedan när jag har köpt en mobil
som kan ta bra bilder. :)

Nu är det dags...

Nu gäller det. Jag ska börja jobba med på H&M så jag tjänar mer pengar så jag kan köpa mig en dator en bärbar dator. För jag hittade den snyggaste på Microshop, när jag följde med Sven dit idag. Plus att jag ska köpa mig en mobil men det kan jag göra snart men jag måste nog vänta ett tag bara för att. Jag vet ändå inte vilken jag ska köpa än men det står mellan en hittills, men jag vet inte om det finns några alternativ. Får väl kolla upp lite.. Jag ska visa datorn också som jag ska köpa men jag hittar den inte på Microshops hemsida. Så jag och Sven ska kolla senare eller i helgen eller något.

Ha en fortsatt trevlig kväll.


snart slutar man för dagen

Sista lektionen nu och den kommer jag inte vara på hela för min projektgrupp måste till sjöfruskolan för att styra upp ljudanläggningen till imorgon. Så det ska nog gå bra, plus att vi måste få nyckeln så vi kommer in.
Sedan är det slut för dagen och det känns härligt och imorgon så börjar vi 10.35på norrlandsoperan. Känns även härligt med sovmorgon.

Idag så gjorde jag min redovisning också så det är nice. Nu är det borta från mitt liv. Nu är det bara den där tidningen som ska vara klar v.6. Förhoppningsvis så kommer den gå bra.

Fråga Olle



Ikväll börjar Fråga Olle med 10 avsnitt som kommer visas härefter. Trevligt trevligt säger jag. Börjar kl 21.55! Efter det programmet så kommer det bli att läsa igenom det jag ska läsa upp imorgon så jag kan iaf lite, även fast jag inte kommer kunna svara på några frågor. Fast det skulle jag ändå inte kunna göra förra veckan men men. Så härmed säger jag Godnatt med Miss Li - Gotta Leave My Troubles Behind

Ont i huvudet

image519Alltså det jag hatar med att vara förkyld är hostan (som snart är borta) plus att ha ont i huvudet. Just nu har man ont i huvudet och då tog jag mig en snabb dusch. Alltid härligt med dusch...

Skitsamma i sådana där tråkiga saker nu vill jag kolla kläder och nya inspirationskällor. Men jag har som bara 280 kronor typ. Fast nu ska vi inte deppa för det för man får ju lön på fredag! Det sa bli trevligt hoppas det bara är en del, jag tycker faktiskt att jag jobbade mycket i December men jag ska inte få upp förhoppningarna.
Iaf, ska snart plugga för imorgon har jag min halva av redovisningen, efter det så ska jag läsa en tidning och sedan ska väl Sven komma någon gång vid 7. Så det blir en slapp men trevlig kväll. =)



Heath Ledger Död!

"'Brokeback mountain'-stjärnan Heath Ledger blev bara 28 år

HOLLYWOOD/STOCKHOLM. En av Hollywoods största, unga stjärnor är död.

I en lägenhet på Manhattan hittades i går 28-årige Heath Ledger naken och medvetslös.

- Han var en jordnära, generös, godhjärtad, livsbejakande och osjälvisk individ, och han var en stor inspirationskälla för många, säger Heath Ledgers pappa Kim i ett uttalande.

En städerska upptäckte Ledgers livlösa kropp när hon strax före halv fyra i går eftermiddag anlände till stjärnans lägenhet i Soho. Intill honom stod en burk sömnmedel.

Ledger hade beställt massage och massösen stod och väntade. När ingen svarade gick både hon och städerskan in i bostaden.

På sängen hittade de honom naken liggande på mage. "

   

Hur fan kunde han dö?! Han var bara 28år och hela hans liv framför sig enligt mig. Men men, så går det ibland. Tyst minut för han!


Minimarket rea!

Ja då har jag kollat på minimarkets hemsida och kikat på vad de har för rea plagg. Om man hittar något som är värt och fint att köpa. Såklart hittar jag en t-shirt som jag blev kär i direkt. För 474;- (visst det är dyrt) men ändå tänk att ha den snygga tröjan på sig. Ni ska få se den här och nu!

image514
Ser lite tråkig ut nu kanske, men tänk dig så snygg till ett par svarta jeans eller instoppad i en midjekjol.. Eller något annat jag vet inte, men jag blev förälskad i den iaf.

Made in Sweden

Missade 25 min av I huvudet på Gynning. Men som tur är så kan man se hela programmet på kanal5.se det är verkligen superbra. Men alltså jag måste bara säga en sak, Carolina är verkligen glad hela tiden hon är så sprallig man blir verkligen glad när man ser henne! Plus att det skadar inte att hon är så vacker!

Ska snart fara till Sven så nu blir det till att packa i reklamen och sen kommer han välm någon gång. Måste nog dricka vatten snart är jättetörstig. Puss,

image513


Maxi

Nu blir det Maxi och jag kan säga att det var ett tag sen. Så det ska bli trevligt plus att det är med Rebeccorna. Så då blir det för mig tidningar och något annat tror jag. Det blir iaf alltid tidningar när jag åker dit. :) Sen efter det så kommer Sven och hämtar mig jag ska sova över där, visst jag får ingen sovmorgon men så får det bli ibland. Har ändå sovmorgon på fredag denna vecka. Aja, ha en trevlig fortsatt kväll! :)

Ingen läxa...

Jag har ändå ett slappt schema i början av veckan faktiskt. Jag börjar 8.20 måndag och tisdag men det gör inget för jag slutar ändå 13.40 båda dagarna och det är jävligt tidigt för mig faktiskt.
Fredagen är dock den drygaste av dem alla, på fredagar vill man sluta tidigt visst vill man? Det gör verkligen inte jag, jag slutar kl 15.00. Är hemma typ vid 4. Drygt som fan. Skulle typ vilja sluta vid 12, men det går inte så.

Jag tror att jag ska vila i en timme är såå trött. Fast som sagt så är det inte bra för mig för jag brukar sova för länge. haha. Aja, det blir iaf något jag ska hitta på, har ingen läxa tills imorgon och det är skönt.. :)
Ha en bra dag!

Plus att
jag är sugen på chips men inget sådant på vardagar nu.
Men om ni fick välja vad äter ni helst då OLW eller Estrella?



The Trigger



  • Ja de är då detta band som jag ska försöka hinna med att se på fredag... Får se om jag klarar det, måste ändå köpa en biljett imorgon så att om jag hinner så har jag en biljett iaf. Snart är det dags för religion
    Industri Royal- The Trigger

The story

Ja, jag såg ju filmen för några timmar sedan nu. Den var ganska bra. Handlade om kocken Kate (Catherine Zeta-Jones) och hennes syster dör i en bilolycka men hennes 9-10åriga barn överlever. Så Kate blir personen som får ta hand om henne, hon är den enda släktingen som är vid liv typ. Chefen på restaurangen som Kate jobbar på vill ersätta henne eller något sådant så hon anställer en manlig kock vid namn Nick vet ej hans riktiga namn. Sedan händer det saker, så om ni vill få reda på det så får ni se filmen. För jag berättar inge mer.

Betyg: 3,5 av 5

image510


No Reservations

image509För ett tag sedan så såg jag 3 avsnitt av Sex and The City, efter det gick jag ut med chili en kortis. lillsyrran får gå ut med henne senare, det blir alltid jättebra. Nu däremot så ska jag se en film, med Catherine Zeta-Jones som heter No Reservations. Ni får mitt omdöme efter jag har sett den och vad den handlar om.

Lediga dagen

Vaknade klockan 11.30 och fick stressa mig upp för att gå ut med chili. Hon behövde verkligen gå ut. Så det blev en morgon promenad för mig som faktiskt var ganska härligt.
Ne nu måste jag försöka hitta på något att äta! Men vi har typ ingenting, det får typ bli makaroner och sås även fast det är typ gott. haha

Ha en bra skoldag tjejer! =)

Citron och Lakrits glass

image508För ett tag sen så smakade jag Citron och Lakrtis glass, som är en nyhet från SIA glass. Den var faktiskt riktigt god, fast man blev lite less efter ett tag då blev den för söt. Så man behöver inte ta så mycket, men lakritsen var också god. Den skulle säkert sitta bra en varmsolig dag nu till sommaren kan jag tänka mig. Looking forward to it!

Alla fall så vann jag byxorna så det blir 100 kronor för ett par cheapisar istället för 400, fast då plus frakten som är på 55 kronor. Men herregud det är värt det, nu hoppas jag bara på att jag kan ha dom... haha

Snart börjar Bröllopsfixaren...
Vad tycker ni Jennier Lopez passar som bäst Artist eller Skådespelare?



Dusch är bäst!

image507Har nyss duschat, trodde att min huvudvärk skulle ge med sig men icke sa nicke. Så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska ta mig till. Ett plus i kanten är ju att jag är ledig imorgon! Det som blir ikväll är att se på Bröllopsfixaren har inte sett hela den så då får det bli den, det är inget annat som går iaf så. Förutom Miami ink som börjar kl 19.00 om en halvtimme.

Plus att jag har budat på ett par Cheap Monday byxor på tradera och jag hoppas att jag får dem för det är ändå bara jag som har budat. Men vi får väl se ikväll! Ha en trevlig kväll Puss


Vad ska man göra idag då?

Snart ska Sven skjutsa hem mig, så när jag kommer hem har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kände för att typ gå och kolla kläder men egentligen så har jag inga pengar så det är lika bra att stanna hemma, kanske tar en snabbis till Maxi eller så orkar jag inte det. Detta blir inte ett roligt inlägg... Skulle vilj ha chips, kanske far förbi Maxi iaf, måste ju börja röra mig.

Har ju ändå en Ipod nu så det blir ju som inte tråkigt att gå någonstans. Hoppas ni får en trevlig dag iaf! =)  

Stevie Wonder - Part Time Lover



Nya favvolåten och jag ljuger inte då. Den är superbra, plus att det är stevie..
Nu blire chill med Rebeca och Rebecca... Lyssna och njut, jag hoppas den låter bra för jag kan tydligen inte höra på youtube.com helt konstigt..

Aja, ha en bra lördagskväll. Det var supergott på Balder och nu är jag jävligt mätt.

Balder?

Ja nyss kommit hem från Östra, öppet hus. Trevligt var det men det var drygt.. 3 previews av föreställningen drygt, men roligt. Nu sitter jag och äter nudlar (surprise surprise), och ska snart duscha tror jag. Vill liksom inte ha kvar detta teatersmink på mig ikväll när vi ska på balder (förhoppningsvis), eller någonannanstans. Var som sugen på att äta ute. Sen ikväll är det inga planer lagda än, men det får vi väl se vad som händer.

Ha en trevlig lördag kväll! :)

Bastat!

image506Var ett tag sen man bastade, så nu blev det av. Hemma hos Sven, det var mycket härligt. Så det blir nog igen någon gång! :)
Nu blir det filmen Disturbia, med något gott till hoppas jag på, vi får väl se. Imorgon är det öppet hus på skolan min, och jag ska vara med i en preview på Musikalen som jag ska vara med på och premiären är v.11. Jävligt kort tid dit är det, är verkligen stressad. Plus att man har 74 repliker att lära in sig på plus 3 sånger så jag har det jag ska göra de närmaste veckorna. Men det ska bli roligt, det är bra grupp och så. Så det ska nog gå bra. Hoppas bara det går bra imorgon...

Sov så gott !

Kul när saker krockas med varandra...



image505

Nyss tog jag reda på vilken dag Amplified skulle va på och sådant. Det är på nästa fredag! och nästa fredag är det min mammas födelsedag plus att jag, anna och Rebecca ska ha disco då (inför projektarbetet) och det slutar 21.30. Industri Royal ska spela där och jag har inte sett dem på ett halvår om inte mer.. De börjar spela kl 22.30 så om vi skyndar oss att städa så hoppas jag att jag kommer hinna. Vill se dem för det var länge sen jag såg dem live. Skulle vara trevligt igen. Så vi får se hur det blir med det, är väldigt kluven... Discot går ju först tyvärr och sen Industri för mamma firar jag på dagen... Aja, vi får se hur detta löser sig!

Hittat en kjol på tradera som jag vill ha, men jag brukar ju som inte få de som jag budar på.. Det suger ganska mycket, men jag hoppas att jag får köpa denna vackra kjol.

Nu ska jag till Sven och bada bastu och se på film :)



Inte haft tid...

Jepp även om jag hade en 2½ timmes hål idag dså hann jag ändå inte skriva ett inlägg. Plus trodde jag att jag skulle få redovisa idag men inte alls. Eller visst hälften av min grupp fick det, jag hann inte för lektionen tog slut. lite less är jag över det! så då får jag göra det nästa torsdag... Nu ska jag äta mat för jag har inte hunnit ätit mat idag, så jag har haft ont i huvudet hela dagen... Dryygt!

Blir uppdatering senare... Överasskningen var att jag har fått min ipod nu! Den är så fin och den är så bra. Blir bilder sen om jag hittar kabeln igen.. haha oj så vi tappar bort kablar.

Godnatt på er!


Nu är det dags för sängen snart. Läsa igenom det jag ska säga en gång till och se på CSI
sedan blir det till att sova.

Bjuder på en skön sång från Lykke Li - Little Bit

Inget att göra...

Nej precis, jag har inget att göra. Det är inget som går på tv och inget som man kan göra på datorn heller. Jag tror att jag har läst alla bloggar som finns i hela sverige nu.  Visst är det roligt att läsa bloggar men herregud... Haha, men jag tror att det blir att fixa så att joox.net funkar så man kan se en film eller något sådant. Får väl se vad kvällen bjuder på..
Nu ska jag äta upp nudlarna och sedan ska jag fixa med  filmen, annars blir det väl till att se på Las Vegas på kanal 5. Hare bra! puss
image504


Överasskning imorgon!

Jepp idag har det hänt en rolig grej kan jag lova! Imorgon får ni se bild, plus så kommer ni få se bilder på kläderna från HM hade jag tänkt förhoppningsvis. Men den överasskningen som gjorde mig dunderglad får ni se imorgon :) Mycket trevligt!

Mina trista datorpauser på skolan blir mindre tråkiga, visst är det roligt att prata ibland men detta är ännu roligare ibland. =) Ha en fortsatt trevlig kväll nu blir det lite pluggande och lite tittande på en ny serie. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Redovisning imorgon istället...

Jepp idag skulle det bli redovisning på det här arbetet som man har jobbat flitigt med nu.. Men så blev det inte för den gruppen som fick börja hade redovisning hela lektionen... Så min grupp och en till ska ha redovisning imorgon, kommer säkert gå bra. Jag ska bara läsa igenom det jag ska säga och sådant sen är det väl bara en lugn kväll framför mig.

Just det ni ska få se en bild på skorna för snart gäller det, om jag ska köpa eller inte köpa. Om jag inte köper skulle jag gärna vilja ha tips vars det kan finnas liknande =)

image503
Så vad tycker ni?


Godnatt!

Yes, snart ska jag få sova. Ska bara skicka mitt arbete till mig själv och se klart CSI Miami. Efter det så ska jag tvätta ansiktet borsta tänderna och dricka ett glas vatten. Är såå törstig och det är alltid gott efter man har gjort sig redo för sängen. Imorgon kommer det nog bilder på mina köpta grejer från HM.. Tror jag ska köpa ett par shorts till i jeanstyg ljusa. Men vet inte än... Det får jag tänka vidare på, aja sov så gott ni där ute! Puss

Snygga skor på tradera

Har sett ett par ursnygga svarta stövlar på tradera och det högsta budet är nu på 350 ordinariepris var 1300. Det är väl värt? Det jag är lite orolig för är att det är en liten 37a och jag vet inte riktigt om jag kan ha det. Fast visst kan jag ha 36or om jag vill, iaf kunde jag det för några månader sen. Iaf, de var jättesnygga. Jag får se ,auktionen går ut inom 22 timmar iaf.  Hur tycker ni jag ska göra?

nu film på trean "tro, hopp och kärlek" tror jag den hette.. Puss

The Best Actor

Ni kommer väl ihåg den coola Fresh Prince from Philly ingen mindre än Will Smith visst? Alla satt väl och såg på Fresh Prince in Bel Air för några år sen (ja det går än på tv). Så roligt, och jag måste bara säga att han inte är en dålig skådespelare. Jag tycker han är superbra verkligen, han och Johnny Depp. Finns säkert många fler, men dom är ändå bra. Ville bara meddela det, plus han är ju inte så ful heller.
Vilken manlig skådespelare tycker ni är bra?

image501

Sista dagen med plugg för denna vecka iaf...



image500Slutade vid 12 men stannade till kl 2 för att jobba med samhällsarbetet som aldrig vill bli klart. Men nu är det äntligen sista dagen med plugg, och ikväll ska jag inte ta en powernap för det blir för länge jag sover. Så nu ska jag bara skriva om politik inom kanada och sedan en punktlista, sen är jag klar. Kommer säkert komma upp något som ska göras imorgon i sista minuten men men.

Förutom detta så var jag nyss på stan
och köpte en kjol till Rebeca för hon hade inte pengar just då och hon ville verkligen inte lämna den kvar. Så då kom jag till hjälp och åkte till stan och köpte den, så då köpte jag också en ny börs för min är sönder. Eller där man har mynten har det gått sönder så alla mynt faller ur, jättejobbigt. Pluggdags nu!



Nelly.se

Har faktiskt inte varit inne på nelly.se och riktigt kolla på vad det har för något att köpa.. Men nu var jag det och jag hittade jättefina grejer. Titta bara!


   

Något av dessa 4 saker kommer jag köpa inom snar framtid, tror nog inte den första men resten iaf. Men det var inte så billigt, men men vad gör man inte för klädernas skull! Nu måste jag gå och köpa en macka jag håller på att hungra ihjäl, och jag tror att det var äcklig mat på lunchen så därför äter jag en macka. Ha en bra dag!

I Huvudet på Gynning

Yes idag blev det tv-tittande, först Ugly Betty sedan såg jag premiären på "I Huvudet på Gynning". Som jag faktiskt tyckte var helt okej, roligt var det. Plus att hon passar så himla bra i brunt hår. Visst hon var fin i blont också men hon blev en nästan helt ny människa med brunt hår, lite mer vuxen ser hon ut att vara. Som alla säger när de byter hårfärg till brunt. Men det kan typ vara så, även fast jag alltid har velat vara blond ett tag, men jag har inte vågat.

Av er som såg programmet vad tyckte ni om det? Vad tycker ni hon passar i för hårfärg?


Tog en liten sömnpaus

Jag har varit jättetrött i skolan idag och har velat somna överallt. Så jag sa att jag skulle sova en stund när jag kom hem så att jag är pigg och kan jobba med läxan sen. Men hur gick det egentligen? Ja jag somnade kl 20 över 3 kanske, också vaknade jag halv 6. Nu är jag typ ännu tröttare och jag vill verkligen inte plugga, plus att jag är jättehungrig. Men men det spelar ingen roll om jag är trött eller inte för jag måste verkligen plugga så see you later alligator...
image491




Tar det aldrig slut

Alltså det här arbetet kommer aldrig ta slut, varje gång man arbetar med det så går tiden sååå långsamt. Visst är det bra då hinner man skriva mycket men det är så tråkigt. Nu har vi också fått en lektion på oss att jobba med det på torsdag, sedan efter lunch så ska vi börja redovisa.

När jag kommer hem så ska jag sova en stund och vila upp mig så ska jag plugga mycket ikväll! Ha en bra och trevlig dag! Fick kläderna från H&M igår, vill beställa mer. Kommer bilder på dem iaf någon dag framöver.

Den kommande Balen!

image490Jag är väl inte den enda som har tänkt att gå på balen! Det är typ 4-5 som inte kommer gå på balen av vi tjejer i min klass. De vill hellre åka utomlands, okej visst jag kan inte neka till att det skulle ha varit jättehärligt. Men, om inte jag går på balen så kommer jag ångra det i slutändan, det är ändå trevligt att få klä upp sig, fixa till håret och sminka sig och så vidare. Jag vet att jag låter lite flumm men alltså jag har ändå tänkt på denna dag. Plus att man kan åka utomlands sen efter man har tagit studenten.




Är det några fler som tycker att det är onödigt med pengar att spendera på balen?
Eller vill ni gå på balen?



Schemat



Detta är mitt nya schema. Och de där gröna lektionerna som ni ser de tar slut efter vecka 14 så fatta hur härligt mitt schema blir då. Looking forward to it!
Aja, nu blir det plugg. Efter det så blir det ett till inlägg som handlar om balen tror jag :)
Ha en bra kväll

Då har man slutat då...

Ja då har man slutat nu, men ändå så måste man stanna kvar på skolan för att fortsätta plugga med detta jobbiga arbete inom samhällskunskap. Som känns att det aldrig kommer bli klart. Men men, bättre om man jobbar nu idag jättemycket så kanske man slipper vara här imorgon och på onsdagen efter skolan. Känns ju helt okej faktiskt.

Nu är det ganska bra om jag då fortsätter plugga så det går framåt, jag och Angelica jobbar på superbra tycker jag! Ha en fortsatt trevlig kväll people!


Det nya schemat

Jepp nu ska ni få se mitt nya schema kommer bli vårterminens. Plus sista året, för jag tar ju som studenten iår!
Hoppas bara det går att ladda upp bilder det gick inte tidigare annars får ni väl se schemat imorgon. (det gick inte så då får ni se det imorgon)

Nu håller jag på att se filmen som går på trean, inte så bra men det går typ inget annat så då får det bli det. Sen ska jag nog sova eller vi får se. Det blir nog inte så, kommer nog ändå somna klockan 01.00 som varje kväll. Gonatt iaf ha en trevlig måndag. :)

Sega söndagar...

Nu sitter man här hos Angelica och pluggar häcken av mig, jag har nog inte gjort det på jag vet inte hur länge. För jag är inte så bra på att ta tag i mig själv och plugga, så detta gjorde bra för mig tror jag. Jag har skrivit klart det jag ska skriva om inom Mexiko nu har jag bara kvar två saker inom Kanada sen är jag klar där med. Bara för det betyder inte det att vi är klara med hela arbetet inte alls. Det ska bli stödord, och vi ska fixa bilder och vi ska sammanställa dessa länder. Helvete det är mycket jobb kvar som ska göras på dessa tre dagar som är kvar. Kommer bli stressigt som in i helvete.

Annars så har det inte hänt så mycket idag, skulle ha budat och vunnit en snygg väska men den blev inte min fyfan för det, får väl leta efter någon ny. Klockan 9 kommer min mama och hämtar mig och när jag kommer hem ska jag nog inte göra så mycket. Blir väl till att kolla på olika bloggar och sådant som man gör på kvällarna.
Ha en fortsatt trevlig och seg söndagskväll..

Ny Favorit

Jepp, jag har hittat mig en ny favorit inom mode. Hon designar kläderna själv och de är jättesnygga. Har beställt hennes kjol och nu hopps jag på att jag får köpa hennes tröja också. Hon är verkligen duktig. Hoppas det kommer gå bra för henne i framtiden, man kan som bara hålla tummarna. Hon heter Sanna Kumlin och här är hennes blogg.

Idag annars så är det ju söndag och då gäller det för mig att ta mig till stan för att träffa Angelica och sen ska vi handla mat till ikväll. Innan kommer vi nog plugga men det kommer bli slappt. Det blir inge solande idag orkade inte. Det får bli till veckan. Vill också bara meddela er att JAG VILL HA LÖNEN!

Här kommer bilder på hennes kjol och hennes tröja...


Så snyyggt

MTV

image485Jag ser alltid på MTV på kvällarna innan jag ska somna, vet inte varför men det blir bara så. Så nu är det MTV som gäller som vanligt. Har som inget annat att göra, funderar på att läsa mina tidningar men orkar inte läsa på engelska. Det blev som Cosmopolitan och Glamour på engelska, kände för det just då. Eller så fortsätter jag att kolla bloggar.

Även fast jag ska upp vid 11-12 imorgon, ska iväg till Angelica vid 3-4. Jag funderar iofs på att fara och sola innan jag åker, men vi får se hur pigg jag är. Men det var som ett tag sen jag gjorde det. Skulle behövas lite färg. Aja, jag får fundera över det när jag sover. Gonatt på er! :) 

Kusin sy min balklänning?

Ja, min faster och hennes man var här för ett tag sen för att gratta pappa. Då sa hon "men frida du tar ju studenten iår", jo jag gör ju som det sa jag. Hon sa att min kusin har startat eget märke, (jävligt duktig på att sy är hon) så hon sa att jag kanske skulle fråga henne om hon skulle kunna sy min balklänning eller studentklänning. Det skulle ju ändå vara superbra då får jag den ju precis som jag vill ha den! Jag ska verkligen fundera vidare på detta. Oj så trevligt! =)

Jag har inte pluggat något alls jag kollar bloggar och funderar på att flytta mig någon annanstans men jag vet inte vad jag ska heta jag är ju så sämst på att komma på namn. Så det får nog lbi om ett tag, det kommer som ta ett tag för mig att tänka ut ett namn. Nu ska jag iaf plugga! Puss,

5 månader + pappas födelsedag

Ja nyss så vaknade jag och Sven iaf. Också kom jag på att idag firar jag och han 5 månader, plus att det är pappas födelsedag han fyller 45 år!
Så det är ju trevligt. Men det jag kommer behöva göra resten av dagen är att plugga, plugga och åter plugga. Så att detta dumma arbete blir klar någon gång. Jag har förhoppningsvis inte så mycket kvar på det men imorgon ska jag och Angelica fortsätta tillsammans. Ne, nu måste jag fortsätta plugga och äta godis och dricka cola! Hare bra gummor och gubbar =)

Sova!

Nu ska jag och Älsklingen äntligen få sova, vi hyrde två filmer. Ciao Bella och Värstingarna (tror jag) Värstingarna somnade jag på sista halvtimmen och Ciao Bella var väl helt okej.
Vi åt inget godis, som jag hade köpt idag. Det blir säkert till att äta det imorgon.

Gonatt på er och ha en trevlig morgondag. Jag kommer säkert sova ut länge imorgon, känns som så. Puss,

Jag ska lära mig

image483
Ja jag håller på att löra mig Adobe Photoshop Elements och det gick väl bra men sen blev det en paus direkt för att se på One Tree Hill säsong 5 avsnitt 1. Galet bra avsnitt. Nu väntar jag på att det andra ska ladda klart så jag kan se det också. Efter det är klart så blir det till att ladda hem det senaste avsnittet av Desperate Houswives...

Ikväll blir det till att se hyrfilm med Sven, och äta godis och bara mysa. Så det ska bli bra. Blir en slapp kväll för att skolan precis har börjat då behöver man ta det lugnt. Iaf så nu ska jag nog fortsätta klura med det där programmet så jag lär mig det nån gång. Sen blir det tacos till middag, min mage håller på att kurra ihjäl sig. Ha en bra kväll Puss.

Sista lektionen

Nu vill jag gå hem! Men vi har typ en viktig lektion nu i Ung Scen men det kändes så jobbigt att vara ambitiös. För det måste man typ vara när man har lektion med Sigrid så är drama lärare. Oj så jobbigt. Sen en till jobbig sak och det är att det kommer bli jobbigt att gå hem. för det är slaskväder och jag kommer bli så blöt om fötterna och kall dessutom.

Det som är positivt som förhoppningsvis kommer hända denna lektion är att vi får reda på vilka roller vi får. Så då kommer det bli trevligt för då kan man äntligen få börja träna på replikerna. Nu ska jag börja ställa in mig på en 2 timmar lång lektion. Sen slutar jag, och just det pappa fyller år imorgon! Måste köpa någon present måste typ på stan idag. (jag vet att du läser pappa).


600 kommentarer

Och det tog min farsa! Trevligt att han läser iaf, alltid trevligt med fler läsare... Nu har jag fått värsta spurten på att uppdatera bloggen så ofta som jag kan och när jag har något att prata om... Faktiskt så tycker jag att det blir roligare och roligare att skriva. Kanske för att min kamera också nu fungerar. Jag är faktiskt glad idag (även om jag är det de flesta dagarna), kanske för att det är helg! Ne nu ska jag fortsätta skriva på arbetet (tråkigt men men). Ha en bra skoldag! Puss

Jag och Sven ska fika!

Nu sitter jag här hemma hos Sven och vi ska snart ta en fikastund. Innan det så ska jag skriva ett kort inlägg.
Idag har jag faktiskt skrivit på samhällssaken men inte så långt plus att det blev för hand för Sven satt vid datorn, men jag skrev iaf. Så då blir det till att renskriva det imorgon kommer säkert få behöva skriva dit lite mer, men men. Känns lite surt att det ska vara 30 min lång redovisning muntligt.

Goda tankar nu, fick min TTA (The Tough Alliance) skiva idag. Lyssnade lite på den, och jag måste bara säga att de är väldigt snabba på att skicka hem till folk på cdon.com. Jag rekommenderar verkligen!
Ne, nu blir det fika. Är verkligen sugen på ett glas O'boy! Bjuder även på en bild på Swempa, var på morgonen så han ser väl lite sliten ut (plus dagen innan var det utekväll). 

Ibland så längtar man tillbaka...

Ja nyss tänkte jag tillbaka för jag kollade på bilderna som var på min kamera, och dem var från när jag var utomlands på Kreta. Mycket trevligt var det förutom att jag saknade en viss person just de där 2 veckorna. Och jag hade oturen att få det där som tjejor/kvinnor får en gång i månaden just den veckan, men det gick väl bra fast det var lite jobbigt.
Så nu ska jag lägga in bilder från utlandet där min familj var.



Bild 1: Jag sitter ute på balkongen
Bild 2: Min lillasyster som säkert ville gå ut till poolen
Bild 3: Ute vid stranden och solar (skööönt)
Bild 4: Tidsfördriv, jag och lillsyrran spelar tennis vid våran "hall".
Bild 5: Lite shots efter maten haha.
Bild 6: Den godaste maten som serverades på hotellet detta var pasta med vitlökssmak och skinka. (måste meddela att jag åt spagetti carbonara 10 av 14 dagar)
Bild 7: Jag och lina och mamma for in till Chania och kollade runt lite innan vi skulle åka hem.
Bild 8: Pappa är mätt och belåten gissar jag på.
Bild 9: Mamma väntar på mat.

plus min outfit som jag hade på mig igår
- vit body som är Rebecas
- grå kjol från H&M
- gul halsduk från H&M
- strumpbyxor från H&M
Som ni märker så är de flesta från H&M

Fan, fan och åter fan

Ursäkta för att jag svär. Men helt seriöst jag som var så lycklig på att jag skulle få hem min ipod idag, så blir det inte så. Utan jag får den nästa vecka på fredag, tillochmed i slutet på veckan fan va drygt. Men men, vad kan man göra åt det INGET!
Nu vill jag hem jag vill inte ha svenska, jag vill hem och gråta eller något sådant. Jag måste fan på stan för att lämna tillbaka kabeln som jag köpte till kameran.
En positiv sak är att pappa fixade så man kunde lägga in bilder till datorn så n u när jag kommer hem ska jag ta kort på mitt rum och visa vad fint det blev. Tycker jag iaf!

Nu äre dags för att spela lite spel eller något sådant tråkigt. Puss.

Ni förstår inte...

Ni förstår inte...

hur mycket jag vill ha min ipod i mina händer... Den svarta stora ipoden med musik plus ännu mer musik. Det ska bli så härligt att börja gå promenader med chili då man får lyssna på musik. Underbart, är det ända jag kan förklara det med.

Ikväll blir det till att plugga samhälls hela kvällen, sedan ska jag till Älsklingen och fortsätta jobba där tror jag för han ska ändå se på fotboll. Det blir trevligt. Ha en bra dag ungar!

image470

Städat från hörn till hörn

Började städa klockan 16.00 till klockan 21.00, det behövdes verkligen städas som jag sa. Det var galet, jag städade min bokhylla ovanför sängen tog bort dammet från plankorna. Det gjorde jag också på fönsterbrädan, alltså det var så äckligt men så värt det. Plus att jag bäddade (mamma bäddade rättare sagt men hon hade lovat) sängen ååh så härligt att lägga sig där inatt. Jag kommer nog somna gott inatt tror jag.
Måste bara ta bort lite grejer från mitt rum och gå igenom lite grejer. Men det fixar jag lätt som en plätt, måste bara ta tag i det nån gång.

Nu blir det film eller ta med datorn in till mitt rum och läsa bloggar och sen sova, tror jag. Ha det bra, Puss!

Imorgon blir den min!

Åh så härligt! Äntligen ska jag få mig en ipod igen, min blev ju som sagt stulen från stadsbiblioteket av någon vet inte av vem men men. Så nu har jag varit utan musik i några månader har varit tungt kan jag meddela när man har suttit på lektioner vid datorn. Men äntligen ska det bli ändring på det, så om jag kommer vara lite osocial på skolan så vet ni varför brudar! För att jag har fått en Ipod Classic Svart 80 gb, så så är det.

Har också köpt en kabel idag men då när man kommer hem säger pappa att han har hittat sladden så nu måste jag lämna tillbaka den! Och jag som hade varit så duktig men men, får man ju 129;- tillbaka det är ju positivt. Sedan ska jag få 400 spänn av mamma för att min hostmedicin kostade så mycket. PLus att jag hämtade ut p-pillren idag, så nu ska jag ta första tabletten klockan 18.00 ikväll, alltid likatrevligt. Nu ska jag städa mitt rum, så sen kanske det blir en bild på mitt städade rum vem vet! hehe eller vi får se det funkar ju som inte att lägga in bilder på datorn... Alltid något som krånglar.
image469

Sista inlägget för idag

Ja detta är det sista för idag, har typ skrivit under 5 idag tror jag och det är rekord. Ville bara meddela er att imorgon är det skola för mig, jobbigt men så är det. Fast jag hoppas att det blir en lugn vecka så att man kan ta det lugnt. För jag har tänkt att städa mitt rum imorgon faktiskt. För jag och mamma ska beställa mitt nya skrivbord imorgon från ikea. Skitsnyggt är det. Så imorgon blir det skola, hoppas alla är glada och sånt. Jag har iaf valt ut mina kläder redan så det inte blir så stressigt imorgon som det alltid blir. Ska nog försöka göra det varje kväll så går det snabbare.

Plus att nu har älsklingen kommit och han hade med sig 3 paket nudlar till mig/oss! Jag blev jätteglad över det, för vi hade inte de bästa nudlarna hemma det är bara jag som kan köpa dem.
Aja, nu snart ska vi sova! Vi ska ligga i sängen klockan 12, vi får se hur det går Gonatt! :)

Kladdkakan blev superbra föresten!

Kladdkaka i ugnen

image468
Oj så gott det ska bli med kladdkaka, jag har tvekat ända sen innan middagen men nu blev det så. Och det är jag glad över för då ska jag njuta med en kladdkake bit med grädde till en film som går på Canal + Drama. Är inte så pirrig inför skolan imorgon heller, för det brukar jag alltid vara när det har varit lov. Eller rättare sagt jag kan inte somna på natten för jag tänker på för mycket. Men men iaf nu ska jag vänta till klockan ringer och det är dags för att ta ut kladdkakan ur ugnen! 

Ansiktsmask på G

image467Sitter man här vid datorn klädd med en snygg ansiktsmask. Det är en sådan som man ska dra bort, trevligt trevligt. Senare kanske det blir den andra eller så blir det den imorgon vi får se.

Måste nog städa mitt rum
men det ser så fult ut och stökigt så jag vet inte i vilket hörn jag ska börja i. Har annat att tänka på säger vi som. Skolan börjar ju som imorgon, plus att jag ska hämta mina p-piller imorgon som jag ringde om idag till ungdomsmottagningen att dom kunde förnya mitt recept och det gick jättebra. Så då går det inte åt helvete iaf. Så nu är det bara att sitta och vänta på att man ska få ta bort sin mask. 


Mobiltråk

Gå in på Inkorgen och tryck uppåt två gånger. Vad står det i det sms:et?
Jaha. Trevligt. Joel tyvär att du är ett lysande fan:)

tryck därefter uppåt 13 gånger. vem har skickat det sms:et?
Nice:) hm den slutar ca 10 i 7... och det var från Sven

vad står det i sms:et under?
Ah det gör jag :) käkade ni pizza?

vilka sms gör dig gladast?
de flesta, de som är från Sven

hur många sms har du i inkorgen?
134

vad står det i ditt 54:e sms?
Nu?

vem var det som skrev det?
Sven

tryck neråt 5 gånger. vad står det?
Najs :) du har också fåt en;) jag ringer på ett tag :)! Puss

vad står det i det 15:e mottagna sms:et?
Ah :) det låter skit bra:)

och i det 3:e?
Annars kan vi ju hämta mat Och äta med er?

läs det sms som gör dig glad varje gång du läser?
:d ! 12 e augusti 2007, officiellt :) självklart :) och Hej älskling. Jag vet att du inte kan svara men jag bill bara säga hej! Hoppas du har det bra, ringer senare.. pusspuss :)


ett sms du ALDRIG kommer ta bort?
Det som är ovanför!

Helvete också

Ja det är precis så det är, jag och pappa var nyss på Elgiganten och kollade om den där svarta Ipod Classic fanns hemma men såklart gjorde den inte det. För det är min otursdag idag (dan innan skolan och allt). Ah, så då stack vi därifrån så gick jag in på apoteket och skulle hämta ut pulmicort till halsen och p-piller. Jag fick min pumlicort men inte mina p-piller och jag måste ha de imorgon annars blir det fucked up! Helvete också! Så nu ska jag ringa ungdomsmottagningen också hoppas jag att detta löser sig. Nu är jag hungrig så nu blir det mat.

Ha en trevlig dag. (måste egentligen nog också städa mitt rum)

Glömde ju...

image466Jag köpte två ansiktsmaskar också, var ett tag sen man gjorde det. Hade tänkt göra en ikväll och en imorgon men nu blir det nog så att det blir en imorgon och en på onsdag. Så att man blir fräsh till skolstarten. Ändå att det är sista terminen och sen tar man studenten. Kan faktiskt inte förstå det, allt har gått så snabbt. Snart är jag väl gammal och grå och bor i en villa med familj, hund och bil. Tänka sig snart kommer man väl säga frasen "det fanns inte när jag var ung" eller något liknande.

Here i come sista terminen på Östra gymnasiet Text och Media. Nice, men den största frågan är ju vad man ska göra efter skolan? Vad ska du göra?

Letar, letar och jag finner

Idag vaknade jag 12 med frukost på sängen av min älskling! Mycket mysigt blev det, sedan upp och hoppa för att bege sig hem till mig. Sedan blev det tydligen Maxi för att kolla på H&M, Kicks och Elgiganten. (lina var inte glad för hon ville att vi skulle vara hemma med henne och chili). Så först blev det elgiganten och där finner man ingen kabel till kameran men de sa att det kanske skulle finnas på Kjell och Company, men jag fann en Ipod Classic 80gb Svart. Så jag tror att jag och pappa ska iväg och fixa lite grejer imorgon! För det skulle vara nice med en ipod första dagen på skolan (onsdag). Kicks efter elgiganten för att leta efter min Christina Aguilera parfym som jag väntar på, men den fanns inte där så jag får nog leta på stan.
H&M blev det som alltid köpt lite saker. Men bara basgrejer som till exempel strumpbyxor 4 st, 2 baslinnen grå och vit, en kofta till sven grå, och en grå mössa.. Mycket fina grejer. Jag är en köpgalning, men nu ska jag spara mina pengar kanske kommer någon resa i framtiden!

Nu blir det dajmtårta och bara ta det lugnt med älsklingen tills han ska sticka hem för han börjar skolan imorgon.
Godnatt och ha en bra tisdag!
image465

Nu behöver jag kameran!

Jag behöver en kabel till min kamera! Ja för nu för vill jag kunna ta kort på mina nya kläder, jag köper hela tiden. Men först börjar vi med att Karin (svens storasyster) kom hem igår från New York, först hade jag tänkt att hon skulle öpt en iphone men det blev ändrade planer. Vi hörde inte av oss så då blev det inget alls. Vilken överasskning då, då sa hon igår "jag har en julklapp till dig" och gissa vad det var. Ni vet inte! Det var en Marc Jacobs nyckelring och en I love NY tröja! Gu se nice =) Tack så jättemycket Karin!

Detta firade jag med att jag köpte lite saker idag på H&M.
- en grå kjol 198;-
- en svart tröja 98;-
- en svart fin väska 198;-
- ett par byxor (rea) 98;-
- en blå tröja (rea) 98;-
Allt detta för 443;- istället för cirka 700 spänn det är vad jag kallar NICE!

Nu ska jag äta ha en bra dag ni filurer där ute!

Alltså jag blir less

image464Jag måste verkligen ordna mig en header och en fin design för jag är inte nöjd när jag kommer in på min blogg. Det funkar inte längre! Jag får panik, jag kan verkligen inte heller måste typ verkligen lägga ner en hel vecka på detta om något ska hända. Det är så mycket göra. Min kompis har det bästa programet som finns men det går inte att ladda hem, plus att hon inte vet vars skivan är så man kan installera det. Som suger! Så jag måste typ lära mig photoshop som jag inte är riktigt taggad på  men men vi får väl se.

Jag gör härmed en deal med mig själv att jag ska ha gjort en header innan Februari är slut. 

Första gången på Rex

Ja idag har det inte hänt något mycket alls, ringde vårdcentralen men fick inte komma idag för det var helg och inga läkare jobbade typ. Så jag ska ringa igen på måndag och fixa en tid. Sedan efter det så gick jag och la mig igen och vanade halv 12 av att Sven ringde sen blev det snabbt ut med chili som har fått vänta inomhus i 4-5 timmar och inte har fått gått ut. Efter det hände det inte så mkt, vid kl 3 så kom Sven en snabbis och lämnade av Singstar Pop Hits och Singstar R&B, han hade bytt guitar hero till två singstar istället. Så då provade jag dem och de var jättetrevliga låtar men min röst var inte på topp jag skyller på hostan och snuvan.

Iaf, nyss var jag på Rex med Svens familj och åt middag förrätt, varmrätt och efterrätt, allt var supergott. Speciellt förrätten och varmrätten.
förrätt : Sikromstoast
varmrätt: Halstrad Lax med underbar god potatismos.
efterrätt: Choklad Brownie med passionfrukt och någon konstig couscouskräm.
Måste bara meddela att det var väldigt många stekare på Rex, men det var väl inte så konstigt.

Men det var super och nu bär det av till Rebeca för att se film och chilla. Imorgon kallar jobbet! 9.00-17.15 ! Inte taggad.

Billie the Vision and the Dancers

Jag tror jag har nämt dom någon gång tidigare, men nu nämner jag dom igen. Jag såg dem första gången på Peace and Love festivalen förra sommaren. De var mycket bra, sångaren hade kjol (haha). Men det var coolt. Deras musik är mycket lugnande, ja jag vet inte liksom vad jag ska säga mer om dem. Det jag vet är att jag längtar till sommaren då det kommer alla dessa festivaler. Looking forward to it! Får bara se till att arbeta nu så mycket som går så jag har råd till det så jag slipper jobba på sommaren.
Puss,

Vad ska man skriva om...

Ja om jag det visste så skulle jag inte behöva skriva detta tråkiga inlägg. Men så är det just nu, idag har jag inte gjort något alls. Varit tvungen att passa Chili men det är ju lugnt bara att man måste upp och klä på sig mycket kläder för att sen gå ut i minusväder. Tur att Chili tycker om det iaf.
Sedan har jag bara sovit och spelat lite Buzz med lillsyrran och nu tror jag att jag vill spela Guitar Hero det kryper i fingrarna på mig. haha, det är faktiskt roligt så ni som inte har provat det borde göra det!

Det var det från mig just nu, klart slut!

Nytt år 2008

Ja här är jag igen. Den 3 Januari 2008, galet. Ett år har nu gått vidare och det går bara snabbare för varje år som går. I söndags så beställde mamma kläder till mig och jag ska betala själv över 1000 spänn från H&M, men gud så trevligt med nya kläder. Speciellt när man får hämta dem och öppna paketet. Som julafton igen liksom! Plus köpte jag en tröja till Sven också. Jag beställde
- en grå parkas (alltid velat ha)
- en väska
- ett par shorts
- en klänning
- och någon sak till men minns inte vad haha
- plus tröjan till sven


Nyårsafton var iaf trevlig, trevligare än förra året och det är ett stort plus. Somnade kl halv 4 bredvid sven. Vi sov till klockan halv 5 och låg i sängen hela dagen förutom när vi åt middag och när vi var tvugna att fara och jobba. Slapp dag!

Ne nu ska vi städa klart här hemma hos Svens mamma för det är sista dagen vi är här nu. Sen är det tillbaka till det verkliga livet. Hare bra, Puss

RSS 2.0