Glömde det roliga...

image414Jag var ju på stan i fredags! Har fått min lön så det var dags att fira. Jag firade rejält också 1300kronor gick åt. Kanske mindre men ah. Inköpslista:
  • Koftan från Indiska en svart (fanns inte min storlek i lila)
  • En lång grå t-shirt från Carlings
  • Grå Hood, långärmad svart tröja, svart halsduk H&M
  • Svarta Pumps skopunkten
  • 2 nagellack och ett lypsyl KICKS
Det var nog det, och det var megaroligt att vara på stan och köpa precis det man ville. Åh, längtar till nästa lön som är om ett tag. Så nu måste jag ta hand om mina pengar som är kvar så jag måste leva på vatten och bröd resten av månaden för det vill jag inte göra igen.

Skulle lägga in bilder på dessa fina köp men har inte hittat kabeln till min kamera än så jag måste tjata på pappa att han ska hitta den. Elin Kling har iaf på sig koftan som jag köpte fast den i lila. Mycket snygg är den! =) För det börjar bli lite tråkigt. Men nu måste jag göra läxa, inte precis taggad.

bildkälla: stureplan.se

Glappet

image412Ja som alltid var jag ledig på fredag men nu blir det slut på det tror jag. tråkigt, tråkigt. Men nån gång tar tyvärr det roliga slut. Fredagen blev trevlig, åt middag hos Sven sedan styrde vi upp bowling med Tobias och Rebeca. Det var mycket roligt. Man bowlar ju inte precis ofta. Jag har bowlat 3 ggr tror jag. Det var trevligt jag kom tvåa första gången och sist eller näst sist sista gången. Iaf det var en upplevelse. Efter bowlingen åkte vi runt i bilen och sen vid kl 12 kanske for vi till Sven och spelade GTA. Sen blev det gonatt!

image411Det var fredagen det och igår jobbade jag 12-16 mycket bra tid inte för mycket och inte för lite heller. Sven kom och hämta mig så gullig som han är! :) For hem till mig och myste lite innan vi for till stan för att äta på mcdonalds. Ja sen trodde jag att det skulle bli Tingsek eller Industri Royal men det blev inget av det. Lite tråkigt men tur att jag var med Sven så då är inget tråkigt. Vi hyrde film och köpte godis för 131,50 kronor! Galet! Men det var gott och det finns kvar ett tag framåt tror jag. Vi hyrde Shooter och Glappet (miniserie som gick 1997). Ja det var den kvällen dagen. Idag är det söndag och det är likamed läxa, för såklart har jag skjutit upp läxan till sista dagen i veckan. Åh att man aldrig lär sig!


Du e du för fin!

Är hos Sven nu. Ska sova över där för första gången n efter en månad och tre veckor och då är det första gången för mig att sova över. Det har nog tagit för lång tid för mig att sova över här. Men nu äre dags. Det känns bra! Det dåliga är att det är skola imorgon så man måste vakna kl 7.00 men men så äre. Vi kommer ändå inte vakna då om jag känner oss rätt. haha.

VI har sett på tv hela kvällen, det är för mycket på onsdagar iaf på femman. Så onsdagar är inte till för att göra läxa. För då har man inte tid att se på tv'n eller nåt. Men mitt i Fråga Olle så slutar svens tv att funka så vi slutade se och hoppades på att den skulle börja funka till Myggan, men vi orkade inte kolla så vi hämtade Xbox istället så nu ska vi spela Xbox. För vi kan ändå se Myggan på kanal5s hemsida sen. Det är det som är så bra att man kan se programmen som man har missat på deras hemsida!
Aja, ha en trevlig och mysig kväll det ska då jag ha med dig!

image410

Frida har unnat sig...

image409Två tröjor från myrorna idag och 4 "latte"glas till flyttahemifrånlådan. Alltid roligt att köpa saker till när man ska flytta hemifrån. Men funderar på att göra om den ena till en kofta, för den är lite för stor så det kan se lite konstigt ut. Annars kan man ju ha den till myströja. Det finns iaf lösningar till det, men det är ju så billigt. Så jag och sven ska dit igen nån gång. Så vi hinner kolla mer. Kan vi också på slumpen och alla olika second hand butiker.

alla fall så måste jag nog fixa historian så jag lämnar in den nån gång annars får jag IG. Det vill jag ju som inte. 

Sugababes - About You Now

Mycket fin låt, plus att det är från gruppen Sugababes som jag tycker är lite speciella med sina låtar. De flesta är inte bra men denna är faktiskt bra! :) Lyssna och njut.


Those Dancing Days - Hitten

Fem Stockholmstjejer som går andra och tredje året. Har bildat ett band som kallas för Those Dancing Days och deras nya singel heter Hitten. I'm in love! Hon som sjunger har det coolaste håret, tänk att få ha det för en dag! Fluff fluff, Coolt!


Ferre

Nu blir det inte igen på ett tag. Detta var nog värsta gången att städa kändes det som. Fast egentligen så var det inte det för denna gången fick jag hjälp. Det brukar jag ju som inte få. Dels att diska vattenpipan det funkar inte, nu är jag less på att ha den hemma hos mig, så nu är det Rebeca eller Rebeccas tur. Rebecca står på tur egentligen. För jag klarar inte av lukten på morgonen... men men jag hade iaf trevligt och jag hoppas ni andra också hade det. Tråkigt att singstar inte funkade men det får bli en till fest om ett tag och då blir det singstar. Men som sagt blir det om ett tag.
Är ni en städar männsika eller låter ni andra göra det på fest och ni sticker ifrån om han/hon har frågat om ni kan stanna och hjälpa till?
Konstig fråga men men...

Vi ska få våran hund om 5 veckor! =) Super glad. Ser verkligen fram emot det. Det var det roliga nu blir det läxa för min del, krönikan ska vara klar imorgon. Ha en bra söndag! Puss,

Sonny J - Can't Stop Moving

Svängig Låt.. Du kan inte sitta still!


Singstar

Ja nu har det kommit 3 nya singstars. Har varit inne på cdon.se för att se vad det finns för låtar på skivorna, så man vet vilken man ska köpa först. Nu ska ni få se vad det finns för låtar så ska ni få säga vilken ni tycker jag ska köpa! :) För det är väl inte bara jag som gillar att sjunga karaoke på till exempel en förfest eller nåt? För man kommer ju igång. hehe, det är iaf trevligt.

Låtlista för Pop Hits:
1. Ace of Base - Life Is A Flower
2. All Saints - Black Coffee
3. Andreas Johnson - Glorious
4. Aqua - Cartoon Heroes
5. Basshunter - Boten Anna
6. Britney Spears - Baby One More Time
7. Christian Walz - Wonderchild
8. Daniel Powter - Bad Day
9. Drömhus - Vill Ha Dig
10. Eagle Eye Cherry - Save Tonight
11. Goldfrapp - Oh La La
12. Infernal - I Won't Be Crying
13. Jamelia - Beware Of The Dog
14. Jennifer Lopez - Jenny From The Block
15. Johnny Deluxe - Drenge som mig
16. Junior Senior - Take My Time
17. Lily Allen - Littest Thing
18. Maria Mena - You're The Only One
19. Nelly Furtado - Promiscuous
20. Orson - Bright Idea
21. Razorlight - Golden Touch
22. Rihanna - SOS
23. Roxette - Wish I could fly
24. Safri Duo - Sweet Freedom
25. Sanne Salomonsen - You've never been loved before
26. Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing
27. Sugababes - Push The Button
28. The Cardigans - Erase and Rewind
29. Titiyo - Come Along
30. U2 - Beautiful Day

Låtlista för Schlager:
After Dark - La Dolce Vita
Alcazar - Not A Sinner, Nor A Saint
Arja Saijonmaa - Högt Över Havet
Barbados - Världen Utanför
Branddista City Släckers - Kom Och Ta Mig
Carola - Främling
Charlotte Nilsson - Tusen Och En Natt
Fame - Give Me Your Love
Helena Paparizou - My Number One
Herrey´s - Diggi-loo, Diggi-ley
Jan Johansen - Se På Mig
Jill Johnson - Crazy In Love
Kikki Danielsson - Bra Vibrationer
Kikki, Bettan & Lotta - Vem É Dé Du Vill Ha
Lasse Holm & Monica Törnell - È Dé Det Här Du Kallar Kärlek
Lena Philipsson - Dansa I Neon
Linda Bengtzing - Jag Ljuger Så Bra
Lotta Engberg - Fyra Bugg Och En Coca-Cola
Magnus Uggla - För Kung Och Fosterland
Markoolio & Linda Bengtzing - Värsta Schlagern
Martin Stenmark - Las Vegas
Nanne - Håll Om Mig
Nick Borgen - We Are All The Winners
Roger Pontare - När Vindarna Viskar Mitt Namn
Sarah Dawn Finer - I Remember Love
Shirley Clamp - Min Kärlek
Sonya Aldén - För Att Du Finns
The Ark - The Worrying Kind
The Poodles - Night Of Passion
Tommy Nilsson - En Dag

Låtlista för 90's:

  • Never ever - All Saints
  • Barbie girl - Aqua
  • Love shack - B-52's
  • One week - Barenaked Ladies
  • Achy breaky heart - Billy Ray Cyrus
  • The Horses - Daryl Braithwaite
  • Unbeliveable - EMF
  • Here comes the hotstepper - Ini Kamoze
  • Stay - Lisa Loeb
  • You can't touch this - MC Hammer
  • Bitch - Meredith Brooks
  • Movin' on up - M People
  • Torn - Natalie Imbruglia
  • Step by step - New Kids On The Block
  • Where the wild roses grow - Nick Cave & Kylie Minogue
  • Unskinny bop - Poison
  • Creep - Radiohead
  • Everybody hurts - R.E.M.
  • Only to be with you - Roachford
  • I want you - Savage Garden
  • Kiss from a rose - Seal
  • Baby got back - Sir Mix-A-Lot
  • Wannabe - Spice Girls
  • Two princes ? Spin Doctors
  • Pump up the jam - Technotronic feat. Felly
  • Lovefool - The Cardigans
  • Zombie - The Cranberries
  • Friday I'm in love - The Cure
  • I touch myself - Divinyls
  • Love is all around - Wet Wet Wet

  • Så vilken blir det först? Jag har som fått min lön (eller jag får den på tisdag) megaglad. :)


    No more homework

    Ingen läxa tills söndag! Jag är superglad. Plus att jag har sovmorgon imorgon till kl 13.10 om jag nu har tänkt  att gå på Ung Scen. Nog om det.

    Nu har jag nyss ätit middag, det blev köttfärsås och spagetti. Mumsigt. Snart blir det häng med rebecca och rebeca. Chill bill. Blir säkert jättetrevligt. Sen efter jag har varit med dom kommer nog Sven förhoppningsvis! :)

    Trevlig dag förutom historian då som gick åt helvete. men men skitsamma.

    Sen sitter jag nu vid den bärbara och då kan man typ inte lägga in bilder för då far hela inlägget bort som man har skrivit för jag brukar lägga upp bilderna sist för då vet jag vad jag ska lägga in för nån. Så ni vet om det inte blir bilder ibland. :)

    Historia arbete

    Låt mig få vara hemma imorgon! Jag vill inte redovisa på något vis alls utan jag ska ändå få mitt G. Vet du vad mitt liv skulle kännas underbart då.

    Jag fick megaont i magen idag så ont har jag aldrig haft helt ofattbart. Hade nog brytit ihop om inte Sven var där. Tack du är fantastisk! =) Den äckligaste känslan i mitt liv, nu har det iaf nästan helt gått över. Men det känns ändå när jag ställer mig upp. Aja, alla vi tjejer har ont i magen en eller fler ggr i månaden. Världens gång liksom.

    Iaf, nu håller jag på med historia arbete och jag är verkligen jättenervös inför det för jag vet redan att Curt inte kommer gilla det. Jag kommer få den där vanliga minen från han som han ger mig när han vet att jag har misslyckas. Alltså visst när man ska lämna in ett skriftligt arbete då är det lugnt men när man ska redovisa muntligt då går det inte för Frida, det är ett som är säkert. Det kan faktiskt Rebecca svara på. Nu iaf så ska jag bli klar nån gång så jag kan få sova. För imorgon efter Historia lektionen så ska jag och Rebecca på stan och ta ut biljetterna till Lasse konserten. Vi är båda taggade.
    Vad väljer ni skriftiligt eller muntligt?



    Plain White T's - Hey There Delilah har spelats ett antal gånger idag.

    Can I Keep you? part 2


    Mycket bättre där låten är med i hela klippet!


    Can I Keep you?

    Minns ni filmen Casper med Christina Ricci. Den som handlar om spökena. Den minns iaf jag plus att jag såg den idag på Canal film1. Den är ju bara så vacker, jag gillar den verkligen jättemycket. Plus att de har en jättefin låt som man bara måste gråta till när den kommer. Jag till och med grät till den idag och det var ett tag sen jag grät till en film och jag har ganska svårt för det men när det gäller "barnfilmer" så kan det komma tårar. Nu ska ni få se det finaste klippet i filmen och den fina låten kommer i slutet så ni får inte stoppa. För då missar ni det bra.
    Here it Comes


    Historia Arbetet

    Ja idag blir det till att plugga med Historia Arbetet. Fy! Jag vill inte plugga nåmer det är så jobbigt att skriva och det är alltid något som man hellre skulle vilja göra. Dels när man sitter vid datorn och skriver så går det inte att slita sig från msn. Plus att idag är jag ledig och jag vill inte plugga på min lediga dag. Jag vill inte vara stressad över alla lektioner denna vecka, jag orkar helt enkelt inte!

    Denna låt kommer gå runt på hög volym under tiden jag pluggar. Gillar verkligen FEIST!

    Krönika

    image408

    Alltså den linjen som jag gårär en journalist linje typ. Nu så här i efterhand så har jag kommit på att jag inte platsar in här. För jag kan verkligen inte skriva romaner eller artiklar och nu ska vi skriva en Krönika. Jag vet inte ens hur det ska gå, visst kommer jag att lämna in en krönika men just nu när man har fått uppgiften så känner man bara att det är lönlöst. Liksom vad ska man ha denna krönika till jo bara för att läraren ska kunna betygssätta den och på mitt sätt att skriva så jag antingen blir godkänd eller icke godkänd. Ne herregud det är drygt att komma på nya idéer till varje ämne.

    Nu behöver jag eran hjälp vad ska jag kunna skriva om till krönikan?

    En äkta Svenne.

    Och nu talar jag verkligen inte om mig utan om Svensson Svensson som gick igår och som jag missade. Så nu försökte jag att kolla på avsnittet på svt.se hemsida men då vill inte Real Player spelaren funka där man ska se programmet i. Och jag försöker att ladda hem det om ochom igen men det vill inte funka. Jag blir jättebesviken verkligen. Det är ju nya avsnitt och Svensson Svensson är så mycket Stämning.. Åååh suck!

    iaf så har jag gjort klart litterär en sida på min miniroman. kom på att vi skulle läsa kröniker också till Text lektionen imorgon och det harinte jag gjort. Eller jag har kollat lite snabbt nu men herregud det är väl inge viktigt. Intalar jag mig själv. Det ska säkert vara klart imorgon på lektionen och då vill inte jag vara med nåmer.

    Jag vill se Svensson Svensson NU!!

    image407

    Nu börjas det

    Nu är vi tillbaka till panikens värld. Denna vecka hoppas jag att jag överlever för vi har läxor till varje dag.
    Imorgon ska vi ha gjort klart utkastet till våran Mini Roman jag har inte kommit på någon idé än och det ska vara på en sida. Panik1
    på onsdag är det prov i Natur man ska kunna växter och mossor. Jag var inte med när de gick igenom mossorna för då var jag utomlands vet inte alls hur det ska gå. Panik2
    På torsdag så ska ett Historia arbete vara klart och det ska handla om Rasism. Man ska ha muntlig redovisning i 10-15 minuter. Panik3

    Hur ska jag kunna klara av detta?

    Det bra är att det är friluftsdag på tisdag så den dagen har jag tid att plugga förhoppningsvis. Sedan är vi förhoppningsvis lediga på Fredag så då får jag slapna av på fredagen efter denna tuffa vecka så hoppas jag att det blir en mycket trevlig helg.!

    Plus att jag och rebecca
    kommer kunna åka och se Lars "Lasse" Winnerbäck när han kommer till Umeå för han kommer och spela en extra gång för det var så många som ville komma och biljetterna tog slut så snabbt. Så vi ska beställa dom imorgon! :) Tagga

    Ne nu måste jag börja göra Mini Romanen, panik jag har ingen idè!!! aja, ha en trevlig fortsatt söndag hoppas ni inte har så mycket läxa som jag.

    When it comes to you

    Alltså Sven är ju fantastisk!

    Jag skulle till stugan ikväll med familjen vi skulle bjuda på middag till våra barndomsvänners familjer eller vad man säger. För det var ett tag sen man träffades allihopa tillsammans så det var på tiden. Det blev ett gäng med personer i våran lilla stuga men det var trevligt. image406
    Det jobbiga var bara att ingen av dom skulle sova över så det blev som lite tråkigt då. Sen också att jag börjar jobba imorgon kl 13.00 och det kändes inte trevligt att vakna i stugan och duscha i en dålig dusch. Så jag ville gärna hem, jag tänkte att jag kanske skulle kunna rymmas i någon av bilarna som skulle hem till umeå men det gjorde jag inte. Så då ringde jag Sven men jag sa inget om att jag ville hem ikväll. Men tydligen så kände han av det så han skickade ett sms och sa att han kanske kunde hämta mig. Jag svarade att det är lugnt men det skulle ju betyda multum om du gjorde det. Tänkte inte bli övertaggad och sen händer det inte. Efter ett tag av taggande av mig även fast jag inte fick så fick jag ett sms att vi är på väg. Jag hoppade av lycka och tänkte att jag har den bästa pojkvän man kan ha! Jag vet att jag har det också. Sen kom dom och ja hälsade på alla trevliga /lulliga gubbar svamla i mun på varandra. Men det är trevligt.
    Efter det snacket så for vi hem till Umeå och nu sitter vi här och vi ska snart se andra filmen som vi hyrde igår. en film med Jude Law. Nice.

    Hoppas ni har haft en trevlig kväll det har jag haft iaf! :) Puss,

    Röd Ros

    Fick en fin röd ros av sven igår, när vi var i stugan. Det var jättemysigt. Lite tråkigt att ljudet på tv'n inte funkade men det spelade nog ingen roll för vi blev trötta klockan halv 9. Då satt vi och gäspade en efter en. Så vi valde att gå och lägga oss, men bara för att vi la oss tidigt somnade vi inte tidigt vi somnade ungefär vid 12. trevligt att gå upp kl halv7 nej. Eller jag klev upp halv7 och han steg upp kl 7 typ. Vi som skulle åkt från stugan kl 20över7 blev det istället kl halv8. Men vi hann precis till skolan.

    Har glömt att titta in på sthlmstreetstyle så nu när jag var inne där en snabbis så hittade jag värsta snygga outfiten den var inte direkt speciell men den var fin ändå. :)

    image405
    Puss,

    Till Stugan



    Jepp idag blir det stugan med Swempa! =) Fick jobba en timma extra för att dom behövde hjälp så jag slutade kl 13.00 istället för 12 men det var faktiskt lugnt. Åt mycket Läkerol med smak av Hallon och Lakrtis ganska goda faktiskt. Men nu måste jag gå och duscha så jag är klar när Sven kommer.

    Ha en bra kväll och morgon! Det ska jag ha. Puss,

    Top Model finalen

    Ja ikväll har det blivit jobb 16.30 till kvart över 7. Drygt men jag får pengar som jag behöver. Det jobbiga va att mamma hade berättat att jag var ledig imorgon så jag får ingen sovmorgon som jag verkligen behöver. Så jag måste vakna i samma tid som jag brukar. Fy. Måste ju vara pigg till kvällen då jag och Sven ska till min stuga och sova där över natten. Kommer bli riktigt mysigt.

    Ikväll har det varit Top Model kväll. Började kl 20.00 och slutar 23.00. Jag trodde inte att hon skulle vinna jag gillade Renee bättre. Men aah man skulle ändra ganska mycket om man fick välja själv. Iaf så var det verkligen roligt. The Winner is JASLENE! Alltid roligt med deras bilder. hehe Sen ska jag sova är jättetrött!! Jag ska ju jobba imorgon fast just det det är bara från 9.00-12.00 så det är lugnt.

    Sov Gott! Puss,

    finalisterna i Top Model
    -Jaslene The Winner
    hon var ju jättesnygg som kille eller har jag fel?
    -Natasha
    -Renee
    -Brittany
    (inte en av finalisterna men jag tyckte hon var vacker)


    första läxan

    Ja nu ska jag börja med första läxan på detta år. Känns inte trevligt, känns egentligen som att man inte har någon läxa för vi är lediga så många dagar eller slutar tidigt men det är bra. Så nu ska jag börja med naturkunskapen som ska vara klar imorgon. För nu är ändå Swempa och tränar så då har jag min tid.
    Sen dricker jag milkshake till läxan framför tv'n det är ju CSI. haha. Alltså äkta mig att inte bara sitta och göra läxan måste göra något annat medans. Annars blir det ju så tråkigt.

    Måste också bara meddela att jag är beroende av Markoolios och Tilde Frölings låt. Ni ska få höra den. DEn är väl inte så bra men ändå så är jag beroende.



    ursäkta mig för den dåliga techno versionen. fanns ingen bättre, så efter 1 minut så kommer låten i nästan vanlig rytm. men aah. lyssna iaf. :)

    somnandes till Lasse

    image396
    Jag hann ju inte berättade igår men det var för att jag gick och la mig direkt efter dom hade stuckit. Jag var jättetrött. Somnade direkt till Lars Winnerbäck skivan. Men jag behövde sova bara för att jag vaknade kl halv 9 på morgonen.
    Iaf kom till saken nu Frida och den roliga saken som jag skulle berätta igår det är att vi ska skaffa hund! Efter alla dessa år som jag har tjatat efter en hund. Så nu till slut så blir det verkligt. En blandning mellan setter och border collie, och en border collie var Rocky så hunden kommer vara finfin. Tror jag det var. Den är nu 1ochenhalvvecka så om 1ochenhalvvecka till så kommer mamma och pappa att åka och kolla på den. Och jag lovar dom kommer bli kära i den så äntligen får jag (+familjen) en liten hundvalp till familjen.

    Plus så har pappa köpt en ny tv en spejsad tv :) en sån här platt. Alltså allt är ju finfint. Förutom att det är skola imorgon men men vad gör det när det är sista året nu. Tagga studenten!





    Jag har en hemlighet som ingen annan vet...

    Eller jo ni kommer få reda på det ikväll! jag lovar. Efter jag har varit med Rebecca, Rebeca och Fredrik då ska jag skriva ett inlägg till där det står min hemlighet. Det är typ två hemligheter (inte hemligheter men roligt vetande) men men det är bara en som är bra!

    Som sagt så ska jag vara med Rebecca, Rebeca och Fredrik ikväll och vi vet inte riktigt vad vi ska göra eller jag vet vad jag vill göra och det är att röka vattenpipa men aah vi får väl se hur det blir med det. Det kommer iaf bli trevligt. :)

    Se upp för Dårarna

    En till film alltså äntligen blire lite mer filmer på min film kategori. Den har gått långsamt framåt nu. Men nu är jag igång igen med filmer det kommer ju så många nya som man vill se.
    Idag när jag kom hem från jobbet så sitter mamma där nere och ser film, och det är "Se upp för Dårarna" som vi har velat se ett tag nu. Så jag lägger mig ner i sängen och börjar titta. Och den är verkligen bra. Helena Bergström har gjort ett bra jobb säger jag er.
    Så se den. Kort inledning av filmens handling: Elin (Rakel Wärmländer) och Yasmin (Nina Zanjani) ska båda söka till polisskolan och blir efter en ordagrann kollision bästa kompisar. De kommer både från väldigt olika bakgrunder Elins pappa är en högt respekterad polisman medan Yasmin bott i en av Stockholms förorter sedan åtta års ålder då hennes familj flydde från Turkiet. Hennes pappa Sinan (Korhan Abay) var i Turkiet en framstående läkare, men fick i Sverige fick nöja sig med att köra tunnelbana. Han är bitter och hans hustru har precis lämnat honom, men precis som resten av karaktärerna börjar han i filmens inledning en resa mot något helt annat.
    Typ så är det. Låter kanske inte så bra men bra var den. Måste också säga att han som är brorsa till Eva i Eva &Adam är med. Alltså Tobbe orkar inte leta upp vad han heter. Han har en liten roll men han är alltid lika söt och rolig. :)

    image395

    Me Want!!

    Var nyss inne på lite bloggar som det var ett tag sen jag kikade förbi på. Då såg jag inne på Catyas blogg min kofta som jag vill ha! Finns på H&M trend tydligen för det var en rosa aktig färg på etiketten eller vad det kallas. Och såklart finns typ inte det här i Umeå om det nu inte gör det på stan som jag hoppas på för jag måste ha en sådan. Så jag ska ta och pallra mig ner på stan på måndag eller om jag hinner imorgon och kolla. För visst är den snygg?


    bild: modefeber

    Jag ska styra upp denna kofta eller någon liknande!

    Ett Öga Rött

    Fredag var man ledig! Härligt med ledighet nu i två dagar. Ska inte klaga på den första veckan som har gått. Swempa sov över och vi blev såklart störda på morgonen. Vi trodde att ingen var hemma men så fel vi hade! Suck. Iaf så var väl det den roliga/pinsamma händelsen eller vad man ska säga. Men men vi har lärt oss och det får bli att vi kollar om någon är hemma först. haha aja

    Åt middag hos han för första gången ikväll, nervös var jag men det gick väl bra. God middag, det var ju bra. Sen fick jag en idé av Rebeccas korta samtal att vi skulle gå på bio jag och swempa. Jag ville se "Ett öga Rött" och så blev det han var väl inte precis taggad. Men han tyckte den var bra iaf. Så jag ger den ett Väl Godkänt på filmen. Måste bara få tillägga att författaren till boken är småsöt.


    .- En fin Guzzilago
    .- Trottoarish
    .- Fladderflaggish
    .- Mobilish

    Också får vi ju inte glömma alla Kamelerna som de snackade om.
    Nu ska vi se på tv och sen sova.
    Jobb imorgon 10-17 var ett tag sen så jag hoppas jag kommer ihåg hur kassorna funkade. =)

    Rättvist?

    Är det bara jag som tycker att killar får snyggare koftor än vi flickor på H&M? Var ju som sagt inne och kollade på H&Ms hemsida. När jag hade kollat klart på mina plagg som jag önskar mig så gick jag och kollade på herr divided. Alltså det är ju galet så snygga koftor dom har och t-shirtar. Funderar på att köpa någon kofta, ni ska få se på dessa underbara ting. haha!


    • Första coolt med mönster (som vi tjejer inte har på nån cardigan)
    • Hood med snyggt mönster
    • Cardigan som är bara helt plane
    • Brun Hood helt enkel som alltid är bra (den har ju faktiskt vi tjejer också men ändå)
    Ja ni killar har det allt bra ibland. :)

    väska, kjol, benvärmare, tröja ......

    The list goes on and on. Känner alltid att jag har pengar som kommer räcka jättelänge när man nyss har fått lönen. Men så blire inte för mig när jag vet att jag har pengar så tar dom slut med en gång. Finns alltid något jag har väntat med att köpa. Nu pratar vi alltså om kläder.
    Jag sitter nu och kollar runt på H&Ms hemsida, jag hittar ju inte lite som jag vill ha. Är nu uppe i 800 spänn då har jag 200 kronor kvar som jag ska klara mig på denna månad. Det kommer jag ju inte klara av. så jag måste skippa något. Men alltså det är ju så roligt att köpa kläder, det kommer något nytt in till garderoben liksom.
    Jag ska klura vidare på vad det är jag verkligen behöver just nu. Här kommer iaf bilder på allt som jag vill ha! :)

    image387
    • Strumpbyxor i färgerna Gul/Orange och Brun 79,5:-
    • Kjol 198:-
    • Väska 198:- (osäker på denna)
    • Stor Grå kofta för 398:- (tror inte att det blir den får leta efter nån billig liknande)
    • Benvärmare mörkgrå 39,5:-
    • Tröja vit 298:- (finns i orange också som var coolt)
    • Parkas svart 598:- (alltid velat ha, får önskas i julklapp)
    • Skipants 98:-
    • Strumpbyxor vita 149:-
    Får nog ta och åka in till stan imorgon eller senare idag och kolla upp dessa plagg! :)

    Tredje dagen

    Tredje och sista dagen i skolan för denna vecka. Känns underbart må jag då säga. Super första skolvecka för min del! =) Nu har vi bara en lektion kvar och det är projekt och jag vet inte vad jag ska göra för nåt. Vill styra upp nån konsert men ingen är typ taggad på att hänga med. Så då får det blir till att hänga med Rebecca och Jessica om jag får hänga med dom, som jag hoppas på.

    så det blir en långhelg. tors, fre, lör och söndag underbart! Vet inte vad jag ska göra eller jo på Lördag blir det vattenpipa med Rebecca och Rebeca det var som ett tag sen vi hängde. Vi alla har fullt upp med olika saker.
    sen kommer jag ju hänga med Sven! :) Kanske kommer bli X3M på fredag Rebecca är typ taggad men jag är inte så taggad men vi får se.

    Aja, nu ska jag väl inte skriva så mycket mer men vi hörs. :) Ha en bra onsdag!

    Alltid ska det då vara 20..

    image386...när man är 18. Såklart. Nu när TTA (The Tough Alliance) är i Umeå så spelar dom bara för de som är 20ch över. Det suger ju. Jag vill ju se dom jättemycket. Även om dom inte spelar nå många låtar men ändå det är ju TTA. Och dom är nice. Men men nån dag blir jag väl 20 och då kommer det inte hända något alls. Nu ska jag vara glad för att jag är 18 och att jag tar studenten nästa år. Vi ska prova studentmössorna imorgon. Taggad? JA! Nu känns det verkligen som att jag ska ta studenten och att det är sista året. Det kommer bli nice, förutom litterär och svenska och samhällskunskap men annars så ska det gå bra. Tror jag.

    Maroon 5 - Wake Up Call


    snabbis

    Mitt tangentbord ar cp! det gar inte att gora de tre sista bokstaverna i alfabetet. Drygt!! jaa. Plus att ? inte ar pa samma stalle som det ska vara pa. sa jag orkar inte skriva sa langt idag. Ska forsoka fixa det imorgon. For nu borjar filmkvallen med Sven, vi har hyrt tva filmer. Bada verkar bra men vi far val se vad jag sager efter jag har sett dom bada.
    Just det jag kom ju hem fran kreta igar. Gick upp kl halv 8 och somnade kl 3. For ju pa droskan igar, det var trevligt. Fick traffa de flesta fran skolan iaf brudarna forutom annorna. Men dom traffar jag ju pa mandag! Med ung scen pa morgonen men det blir trevligt.

    Berattar mer om Kreta nar mitt tangentbord funkar som det ska! Ha en trevlig fortsatt lordagskvall.

    ^And I get to kiss you baby just because I can^ / Michael Buble

    RSS 2.0