vill ha

Jag var inne på topshop.com en snabbis idag. Och jag hittade denna fina tubtopp.
Nu undrar jag vilken sida som ni brukar vara inne på och hitta era godingar? Skulle vara roligt att veta :)

image279

18 år!

Om nu ungefär 5 timmar så fyller jag 18.. Jag är superglad förutoma att det går skit i skolan så det kanske inte blir någon stockholmresa och det har jag sett framemot nu i åratal. Fan att jag ska suga så mycket i skolan aja, jag får plugga gärnet denna vecka får fan inte göra så mycket annat efter idag. Imorgon måste jag plugga har prov i trafikant på fredag och sen seminarium i psykologi. Sedan ska jag ju inte glömma matteprov nästa vecka på torsdag. plus ett litet test på miljöprojektet som vi hade om vi lärde oss något. Så det är vad jag kommer pyssla med i veckan

Jag får inte glömma helgen den kommer bli nice för nu när man är 18 då får man gå på sommardroskan och den öppnar på fredag så då ska jag och några till dit. Det kommer bli skittrevligt hoppas jag! Fast dom Rebecca brukar säga "Det är vad man gör det till" så sant så sant. men jag hatar det för då måste man se till så man har roligt och aah det är väl kanske inte så svårt men men. Fan nu blev det långt igen. Aja. Snart 18 :)


den här tjejen fyller 18 imorgon! :)
puss, 

Grattis Mamma och Rebecca!

Hoppas att ni båda får en trevlig dag i det fina sommarvädret!

Jag har då inte gjort någon läxa idag mår väl inte så bra över det men men vad ska man göra det har varit för fint väder för att göra läxa typ. haha aja, nu ska jag äta middag ha en bra söndag kväll! puss,

image273


Lonliest city of all

Ja nu har man kommit hem från Rebecca 18åringen och tanken var att vi skulle tagga för kvällen och fira hennes 18årsdag. Men då blev det inte men jag tyckte det ändå var mysigt även om jag såg lite otaggad ut.. I'm happy i'm feeling glad...blabla.
Sen var det ju tänkt att vi skulle fara på statoil öbacka och köpa saker. Men så blev det inte heller men så blir det på måndag på lunchen eller hur Rebecca? Jag taggade två pers ikväll också. haha men så blev det inte heller. Alltså jag ska typ sluta tagga och sånt. Aja
Jag stack från rebecca klockan 20 över 1 och jag kom hem och typ sitter här vid datorn och låter tiden gå.
Gissa vem som ringer då jo E och är onykter och taggad och jag sitter hemma och önskar att jag var detsamma. Han undrar om jag ska komma ner till stan med bussen jag säger det går typ inga bussar. Han blir lite otaggad för jag tror han vet att det leder till att jag inte kommer. Men han säger att han hör av sig imorgondag. Vi får väl se (pratar med han nu msn). När jag precis har lagt på så ringer A och han undrar vad jag gör jag är då hemma och jag säger att jag har varit hos Rebecca och han bah så det har varit lugnt ikväll jag joo. Så han bah ah men då lägger jag på nu blabla. orkar inte. Nu ska jag sova eller blir det en snabbis ner till stan. Who Knows, Nobody!

Goodnight
(tråkigt inlägg fast inte det från början)

rebecca!

Alltså ändå att jag tillägnar ett inlägg till dig. Haha du fick som du ville, fast du kanske inte var seriös när du sa det här i veckan men men. Nu blir det så iallafall. Men det är bara för att du fyller 18 ju!! om exakt 8 timmar tror jag om jag har räknat rätt. Iaf du fyller år imorgon och jag fyller år på tisdag.
Så ikväll kommer bli nice Rebecca, efter 12 slaget då blire statoil öbacka och köpa grejjer.. Åh vad jag taggar.
Det kommer bli så nice. Jag hoppas också att du följer med till sthockholm! För där blir det cider och myspys det lovar jag dig!

Vet som inte vad mer jag ska säga vill som inte berätta om ditt liv här men vi har upplevt mycket tillsammans iaf! Det kan jag säga. Hoppas din 18årsdag blir nice! Sen blir det xtreme eller sommardroskan på fredag! Härligaste veckan Rebecca.


Sorry rebecca men kände för det och om du vill säg bara till så tar jag bort bilderna som kommer upp nu. Men bilder är några år gamla tror jag. Och vi bjuder på oss själva men men


Hittade inte så många bilder men men kommer kanske fler sen. annars så är de här 2 bilderna från sthlm.


städningsdags

Nu ska jag städa så det bara smäller om det och det ska gå snabbt och jag ska ha hög musik och sjunga så jag spricker och sen ska jag duscha. Sen ska jag ta det lugnt ett tag. Men aah det behövs verkligen städa har kläder som ligger överallt. Och mitt rum är litet så det blir snabbt stökigt. haha bara så ni vet det alltså. Men vi hörs senare
Och gårdagen blev väl inte som jag hade tänkt mig men det brukar det aldrig bli. Iaf så var det väl trevligt!
Hare bra puss,


äh!

Det är sol ute även fast det regnade imorse så man tog sin finaste jacka (regnjackan) fy för det. Men jag ska inte klaga för det är ju sol ute och det betyder att det håller påatt bli bra väder.
Plus att det är Brännbollsyran nu idag och imorgon. Idag klockan 11.00 så spelar min vän Sigrid en match och jag vill se den men så blir det inte för frida har lektion. Illa.. annars så hoppas jag att det går bra för hennes lag!


Hoppas också att det blir en bra kväll och imorgon också.


Puss,

forever21

image264

Var inne på Forever21.com och letade lite efter coola t-shirts och det hittade jag väl plus några fina linnen och två fina klänningar. Det är nice. Plus hittade ett par shorts på Asos.com

image265
Har som börjat leta nu efter jeansshorts och idag hade Rebeca på sig det och såg ursnygg ut somalltid! Så nu blir det leta leta och leta. annars så Rebeca du var bäst! Och bilder kommer sen.
Vet någon vars det finns jeansshorts i rimligt pris?

Godnatt puss.

Vårshow



Ååh, jag minns
när jag gick på Carlshöjd och sjöng på vårshowen i sjuan ååh gud vilken känsla det var. Jag sjöng Whitney Houston - Greatest Love Of All. Det gick super bra och jag kände mig jättenöjd. Sedan sjöng jag igen och då blev det Girls Aloud - I'll Stand By You men den gick inte lika bra tycker jag och jag hade face kläder på mig. haha men alltså jag älskar den vårshowen. Och så blir det ikväll min Rebeca ska sjunga 4 sånger ikväll. Det kommer gå så super för henne och det kommer vara så roligt. Ni får mer info efter showen.

Plus fick klämma in mig själv hos tandläkaren eller hon kunde fixa min skena bakom tänderna från relsen men hon gjorde det inge bra så när jag tuggar så tuggar jag på limmet eller vad man säger. Ne, i don't like it men om den går sönder igen så får jag komma dit igen för idag hade hon knapert på tid menmen, förhoppningsvis så kommer det gå bra. Nu ska jag se vidare på Gilmore Girls och sen blir det Vårshow @Carlshöjd.

image263

strawberry, vanilla, chocolate

Ledig dag idag störtskönt! Vaknade klockan halv 11 och duschade och sen blev det stan med Rebecca för att hitta en klänning till lördag. Och jaa jag är osäker på om jag ska behålla den klänningen som jag köpte. Men då måste jag som på stan eller Maxi innan lördag för jag har inte tänkt att stressa på lördagen det funkar inte. plus att det är Brännbollsyran nu i helgen så det blir tufft. Aja, skitsamma jag får väl prova kläderna imorgon och se hur det ser ut.
Annars så var det fin fint på stan solen sken och vi gick där och strosade och hade trevligt. Gick på alla affärer typ och några två gånger.

I slutet på stan resan så blev det glass och sitta på gräset och bara ta det lugnt efter allt gående. Mycket mysigt, nu känner man verkligen att sommaren är på väg.. Plus att skolan snart är slut.

Förutom det som jag är lite nervös inför nu är redovisningen med miljöprojektet imorgon. Men det ska gå bra det är över efter minst 30 minuter, som jag brukar säga och som säkert många fler brukar säga " Det är 30 minuter av ditt liv och det dör du inte av".  Nee, nu blir det till att se slutet av American Idol och sen sova! Godnatt Puss,

image262

hata/älska

image261
Ne alltså just nu är mitt liv mitt liv inte på topp eller jag är less, allt som gick så bra tills nu. Vad händer egentligen?!
Ne asså hur ska jag lösa detta då. Som jag har sagt så ska jag till stockholm vecka 23 den 3-8 juni. Och jag Frida har ju all lycka i världen lyckan var på min sida tills idag för 5 minuter sen då den brast ihop på sekunder. Den 8 juni händer det roliga plus det dåliga som jag inte kommer att få vara med på. Jag är en tönt!! Det är lugnt men helt seriöst har väntat på det nu i 4 månader minst. Så jag vill fan åka dit och titta, och köpa och vara glad. Men då är man i sthlm och ska hem på natten det suger men man kanske kan åka hem tidigare eller nåt. Men frågan är ju om Jessica och Rebecca går med på det. haha i hope so!

Hur fan ska jag göra? Jag vill verkligen. Annars får det väl bli ett plan hem på dagen. Sista vägen ut kanske.

Förutom
detta tjafs så har dagen varit slapp plus att min klass är ledig imorgon. så det blir stan med Rebecca och leta kläder till Lördag då Mia har inflyttningsfest. Man vet verkligen inte vilket folk som kommer vara där så man måste vara snygg! hehe kommer bli roligt. Sen blev det middag på McDonalds och det var supergott och sedan planerna för sommar med lite planerade. Så det var nice att man verkligen börjar inse att det snart är sommar och att jag ska fylla 18! Så detta kommer säkert bli ett bra år.. Förhoppningsvis.

Ne nu blir det till att se Ugly Betty och DH
vi spelade in det! Underbart då kan man spela förbi reklamerna.
Puss,

Pratar för sig själv


Källa: http://stockholmstreetstyle.feber.se/feber/ 

Vill ha en midjekjol har velat ha det länge nu!! Ska hitta en i sthlm har jag bestämt för ett rimligt pris.

Ett tips gå in på denna sida Oslostil!

grekisk mytologi at CSI NewYork

Ja först och främst kan jag meddela att denna dag efter skolan har varit så skön, har inte haft någon läxa alls så jag har inte gjort ett dugg sen jag kom hem. Det enda jag har gjort är sett på CSI Miami första säsongen men tyvärr har jag inte alla avsnitt men jag ska fixa hem andra säsongen nu om bara mitt DC vill funka någon gång. Jag tycker att CSI alltid är så spännande eller mestadels i alla fall.

Och idag på dagens CSI NewYork avsnitt så var det jätteintressant. Det handlade om grekisk mytologi och jag tycker verkligen det är intressant. Handlingen lite kortfattat, börjar med att de är på en studentfest och de hittar en död kropp hängandes i taklampan med inget huvud, halshuggen alltså. Det hon har på sig är en tröja som har en sexhuvdad drake eller något sådant, och det sjunde huvudet är på sidan av som är virat runt det avhuggna huvudet under stenen och tydligen hade det något att göra med någon hund. Aja, sedan fortsätter det med ett annat lik, och hans ögon har åkt bort och han har tågrels genom ögonen fy fan säger jag bara vad äckligt. Iaf så har han också en tröja på sig och detta är intressant. Enligt hans tröja var det med ögon, att Argos (jätte med hundra ögon) sattes av den svartsjuka Hera, Zeus hustru, att bevaka den till en ko förvandlade Io i vilken Zeus förälskat sig. Zeus bad då Hermes att söva jätten med tonerna från sin flöjt. När Argos sov med alla ögonen högg Hermes huvudet av honom med sitt svärd och befriade Io som Zeus så småningom förvandlade till människa igen. Hera samlade upp Argos ögon och prydde med dem påfågelns stjärt där man än i dag kan beundra dem.
Det där med påfågeln tyckte jag var intressant. Sen var det typ slut för då listade dom ut det. Nu blev det iaf långt. Faktan är hämtad från wikipedia.
image260
Puss,

test

Har lite tråkigt på skolan håller på med miljöprojektet och det går prima. Så nu hittade jag ett tråkigt test men roligt så nu har jag gjort det. Får ni veta lite saker om mig och små kommentarer på några. Nu äre dags för loggboken.

UTSIDAN
[x] haft lila hår - mamma ville att jag skulle testa en ny hårfärg som dom fick så visst sa jag.
[x] haft rosa hår - topparna till påsken hehe
[ ] haft blått hår
[x] haft svart hår
[ ] piercat mej
[x] burit en svart klänning - svart på fest är alltid rätt
[ ] inte duschat på en vecka
[ ] haft tuppkam
[ ] tatuerat mig - ska göra det snart efter jag har fyllt 18!
[x] hatat mitt utseende

INSIDAN
[x] ljugit för en kompis
[x] varit ensam
[x] blivit missförstådd
[x] känt mig som en utstött
[ ] känt som om jag håller på att dö
[ ] gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
[ ] sett någon dö
[x] gråtit mig själv till sömns
[x] tror på spöken
[x] är rädd för att titta på skräckfilm ensam
[ ] varit i knytnävsslagsmål
[x] rymt hemifrån - när jag var liten sprang jag till grannen när jag blev sur på mamma och pappa.

DROGER & DIVERSE SLAG
[x] rökt en cigarett - feströker
[ ] rökt en cigarr
[ ] rökt pipa
[x] rökt vattenpipa - en gång
[ ] snusat
[x] varit full
[ ] varit hög
[x] spytt på fyllan
[x] varit bakis
[ ] spytt i en bar
[ ] spytt dagen efter

SEX & KÄRLEK
[ ] varit kär
[ ] dumpat någon
[x] haft känslor för någon som inte känt samma sak
[ ] hånglat med någon av samma kön
[ ] haft sex med någon av samma kön
[x] hånglat med en främling
[ ] haft sex med en främling
[x] älskar eller saknar någon just nu
[x] tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
[ ] gått fram till en främmande & frågat efter en kyss
[ ] blivit tillsagd av en främling att jag är het
[ ] hånglat med en polare
[ ] hånglat med minst 5 pers på en kväll (FLATFEST)
[ ] varit otrogen
[x] haft sex
[ ] haft sex i en IKEAsäng
[ ] haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
[x] varit kär i en lärare - gillat ja
[ ] gått på en blinddejt
[ ] legat med en medarbetare
[ ] blivit dumpad

ÖVRIGT
[x] skolkat
[ ] blivit avstängd från skolan
[x] flugit
[ ] ätit sushi
[x] legat på rygg och sett molnen flyga förbi
[x] gjort en snöängel
[ ] haft ett te/kaffe-party
[x] byggt ett sandslott
[x] hoppat i en vattenpöl
[x] fuskat när jag spelat spel
[x] somnat i skolan/på jobbet
[x] tittat på en solnedgång
[x] betalat för mat med bara mynt
[ ] rört en orm
[x] blivit kittlad
[x] vunnit en tävling
[x] gått mot rött
[ ] haft kramp
[ ] dansat i månljus
[x] varit vilse
[x] simmat i havet
[x] sjungt karaoke - det är ju det roligaste
[x] busringt
[x] blåst bubblor
[ ] förstört en fest
[ ] kysst en spegel
[ ] fastnat med tungan i metall
[x] suttit på ett tak
[ ] tagit smärtstillande
[x] åkt släde
[x] stannat uppe hela natten
[x] plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
[x] gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
[ ] klättrat i träd
[x] hoppat i en lövhög
[ ] sovit under stjärnorna
[ ] brutit ett ben
[ ] sett en del av mej själv brinna
[x] svimmat
[x] fångat en fisk och sen ätit den
[ ] fångat en fjäril
[x] skrattat så mycket att jag grät
[x] gråtit så mycket att jag skrattade
[ ] fuskat på ett prov
[ ] använt ett falskt id
[x] skrikit tills jag blev hes
[ ] badat i en fontän
[x] glömt någons namn
[x] sovit naken - när jag var liten
[x] haft en Britney Spears-skiva
[x] haft en trädkoja
[ ] spelat kyckling
[ ] blivit arresterad
[ ] fått sparken
[ ]blivit puttad i en pool med kläderna på
[ ] varit med i en jordbävning
[ ] varit i en bilolycka
[ ] byggt en kärra
[ ] kysst en fisk
[ ] varit en cheerleader
[ ] blivit rånad
[ ] sovit på en parkbänk
[ ] ätit ett helt glasspaket på en natt
[ ] hoppat från en bro
[x] sjungit i duschen
[x] drömt att jag gift mig med någon
[ ] åkt fritt fall i kjol
Puss,

Såå sugen

Jag är sååå sugen på något gott och sliskigt. Har varit det hela dagen. Det som jag tuggar på nu är tuggummi och det rekomenderar jag inte. För jag vill ha något av detta...


kladdkaka, amerikanska pankakor och en caffé macchiato

Jag bjuder också på en dagens låt!




Puss,

Social, Jag vet!

Känner ni igen er om jag säger så här:
Amen jag gör det imorgon så jag inte behöver göra det
sista dagen innan det ska in?

image256

Jag tror nog att de flesta känner igen sig, den som inte gör det hur gör du för att göra det när du säger att du ska göra det? För nu har det där hänt mig igen, jag lär mig aldrig. Men jag sa att jag skulle göra klart all läxa i torsdags så jag kunde slappa idag och inte göra något alls. Men så blev det inte hade inte orkat i torsdags var för lat så jag gjorde inget alls den dagen..
I fredags hade jag tänkt att fara på stan men det hann jag inte, så det blev helt plötsligt kväll och vi åt middag hos Anna, sedan blev det kulturnatta på stan och jag hann se 2 låtar av Ison och Fille, och en av låtarna var Hela dan varje dag! Fan vilken stämning alltså. Sedan fick vi vara kvar på stan till klockan 00.30 för då skulle en gammal klasskamrat til mig spela och det måste man se och dom var jätteduktiga!
Lördagen blev det jobb från klockan 9.00 till 17.00 och jag hade sovit typ 6 timmar så jag var inte lite trött och ont i fötterna. Jag ska få lära mig kassan vecka 22! Jag längtar och då kanske det blir lite roligare att jobba än att bara larma och städa och hämta kläderna från provrummen. Så det ser jag framemot. Efter jobbet var det snabbt hem och duscha och lista ut vad man skulle ha på sig. För rebecca bjöd hem nå schyssta brudar och vi hade det nice vi visste egentligen inte vad vi skulle göra men det blev att vi spelade Cluedo och Skipboo och drack lite cidrar, så det var chill. Vi försökte styra upp något men det gick inte framåt men tillslut så fick vi gäster. Så det var en helt trevlig kväll. Jag själv smsade från klockan halv 1 till 4 på natten. haha, social  jag vet! Men det var också trevligt. aja, nu ska jag fortsätta med min novell och må dåligt att det är fint väder och jag får inte vara ute. Men jag ska nog gå en promenad sen ikväll. Annars ha en underbar söndag ni som inte har någon läxa!
Puss,

sthlmstreetstyle

image255

Var inne på sthlmstreetstyle igår och kollade lite var som ett tag sen jag var där inne.. Tycker det är ganska intressant att titta där dels att man får lite inspiration, och dels att det är ibland så tokiga kläder de tar på sig men ändå så bär dom upp det så det blir snyggt. Det är nice! Aja, här på bilden har vi en stilig dam med snygga kläder på sig. I love the bag! Sedan var det bara så snyggt med handskarna och allt i ett. Ni hittar henne på sthlmstreetstyle och där hittar ni mycket mer också.

Puss,

Måste...

Jag kan inte hålla mig längre, jag måste skriva ett inlägg. Måste bara berätta för er att Sahara Hotnights är underbara! Man blir så taggad av de flesta av deras låtar i alla fall på deras nya skiva. plus Kiss and Tell är en bra skiva. Alltså ni måste bara fixa låtarna. Jag lovar ni blir inte besvikna. Ville bara meddela det, nu får jag inte skriva något inlägg förns ikväll känns lite lessamt men men. haha aja, jag ska gå och duscha nu och sedan blir det kanske en promenad och sen när jag kommer hem blir det Mycket mer än Müsli.

Ha en bra ledig torsdag!

image254
Jag ska se dom när dom spelar på Sundsvalls GAtufest! Där kommer jag vara! Nicee



Kate Moss för TopShop

Har inte kollat så mycket på vad Kate Moss hade att erbjuda till TopShop men nu idag så kollade jag faktiskt och jag hittade väl några fina plagg. Fast det är som inte så speciella plagg, det är mest baströjor och jeans i typ olika färger annars så är det väl inte så mycket konstigt.
Iaf, så har jag gjort ett litet collage för de kläder som jag tyckte var finast. Plus halsbandet och skorna är inte från Kate Moss Kollektionen.

image253
Väskan tyckte jag var ursnygg! Och det är en sån där lång svart väska jag har velat ha fast kanske inte precis sådär men den är lik den som jag vill ha. Aja, och tröjan tyckte jag var fin för den var så vanlig men ändå stilig och jaa. Jeansen är alltid fina.
Detta skulle jag vilja ha på mig idag! :)

Puss,

Vinnaren är.....

Såg slutet av sista Top Model avsnittet. Jag hoppas verkligen att CariDee skulle vinna och det gjorde hon är inte jag bra eller vad! Och  jag tyckte att hon var en värdig vinnare dels för att Melrose är lite fake tycker jag men visst är hon vacker men jag gillar mer CariDee.. Aja, sluttjatat om detta nu ska jag se på Pussycat Dolls serien. Måste bara också säga att det går för mycket på tv på onsdagar
  • Greys Anatomy
  • Top Model (slutade idag iofs)
  • Fråga Olle
  • Girls at Playboy Mansion
  • American Idol
  • Pussycat Dolls
Det är såååå mycket. Måste gå nu ska koncentrera mig på programmet nu..
Grattis Till CarieDee

image252

Monki

Hittade nyss en ny blogg som jag tyckte var super bra det är Almah och där stog det att Monki har uppdaterat sin sida. Så jag var nyss där inne och det var jättefina kläder som fanns där ååh gud så jag ska gå in på Monki när vi är i stockholm, kanske lite dyrt men man kanske hittar något fint plagg som man kan köpa. hehe.

Aja, nu ska jag cykla hem, jobbigt men jag har ju min ipod så det är nice iaf!


Desperat!

Alltså nu tycker jag att jag är jättedålig men alltså jag vill verkligen ha en cool header eller iaf en header. Och jag vet verkligen inte hur man ska göra en header. Så jag undrar om det finns någon där ute i bloggvärlden som skulle vilja göra en header till mig? Isåfall kan ni ju skicka en kommentar eller skicka som ett mejl till min hotmail. [email protected]

Skulle vara jättesnällt, har velat ha en header ända sen jag började med bloggen för jag såg alla andras fina header och jag undrade hela tiden vars man kunde göra en och sådant. Men nu har jag suttit i en timme kanske och funderat ut hur det ska bli men det funkade inte så bra. Aja, nu ska jag sticka hem från skolan för det är på skolan det finns alla bra bildprogram men tydligen inte som man kan göra en header med.

Ha en bra fortsatt kväll nu har jag bara psykologin att göra sedan ska jag inte göra något alls ikväll, det blir Desperate Houswifes och Ugly Betty och spela GTA San Andreas. Puss,

busted!

Ja, what to say what to say? Ehm varit orolig för samhällsredovisning sen onsdags bara för att jag inte hade gjort den men den var ju jätte chill. Jag var cool lugn och tyckte inte alls att det var jobbigt, däremot så fick man Ig på matteprovet som jag sa. Men jag ska jobba gärnet nu så jag kan få G annars har jag och Inga Schibbey (matteläraren) en plan. Så aah det brast ju på lektionen men men jag har insett att jag förhoppningsvis kommer få ett G om jag får G på det slutgiltiga provet dan innan skolavslutningen. Så nu ska jag bara plugga och jag måste plugga när jag far till stockholm och då får Rebecca och Jessica hjälpa mig. Aah skitsamma det löser sig som man brukar säga men man som man egentligen inte får säga.

Sedan när jag kom hem var det engelskaboken som gällde och så blev det, blev lite fika och medan läsa boken. DEn är så tråkig jag vet inte vad den handlar om och jag ska ha läst iaf mer än mitten till imorgon så jag har kanske något att prata om på booktalk. Men annars så vet jag inte alls vad den handlar om det är typ lite jag fattar. Ne alltså jag kan verkligen välja böcker på engelska. Fast sen när den boken är läst ut då får jag fortsätta med de böckerna som jag köpte för några månader sen att läsa. Det längtar jag efter och då blir det till att läsa "vänninan" av Denise Rudberg, som är en av mina favvoförfattare.
EFter jag hade läst i 2 timmar så blev det en paus med middag och sedan GTA San Andreas haha spelade i 2 timmar som inte var meningen. EFter det blev det läsning i en timme sedan CSI (som är underbart bra)

Nu undrar jag vilket som är erat favorit CSI?
För jag har jättesvårt att välja jag gillar alla faktiskt men CSI Miami är nice och CSI New York jag tror inte jag gillar den vanliga CSI, men vad vet jag egentligen. haha

(Klicka för större bild!)
Första vanliga CSI
Andra CSI New York
Tredje CSI Miami

Puss,

Söndag = läxdag

Ja det är det jag kommer hålla på med idag. Förutom att jag ska på kalas men i bilen då blir det läxa.. Så jag kanske inte behöver göra så mycket när jag kommer hem. Men men ville bara skriva ett snabbt inlägg.

Plus att jag inte tyckte att ESC var så superbra igår. Och The Ark gjorde en bra show men tyvärr så kom dom inte så långt upp på listan. Annars Serbien var väl helt okej men inte värdiga vinnare men ibland vet man inte hur folket röstar... Aja, vi höres ikväll! puss ,

ESC (sliten)

Ja som sagt så var kvällen igår mycket trevlig. Det får vi göra om, kanske det blir till helgen eller vad säger du Rebecca? :) Ah vi får ju se men jag taggar iaf. Annars så vaknade jag klockan 11 med huvudvärk inget att rekomendera. Men men det gick faktiskt över snabbt men iaf, så då kom jag ihåg att vi skulle fira sigrid idag. Så då ringde rebecca mig och vi bestämde plats för att gå och handla ingredienser till Tårtan som vi skulle göra. Så då for jag, rebecca och rebeca och handlade. Och vi undrade vad en hederlig gräddtårta ska innehålla.. Så vi frågade en som bakade där och hon sa vaniljcremé och sylt. Så det blev det. plus banan.
Vad brukar din gräddtårta innehålla?

Jag ska inte heller glömma säga att jag ska se på ESC ikväll var tänkt att jag och Rebecca skulle se det tillsammans men jag är för sliten för att röra på mig typ så det blir myskväll med familjen istället. Men det är ju nice det med. Så nu måste jag typ gå och fixa något gott att äta.. Kan ju inte sitta med ett glas vatten precis. haha Ne det är inte Fridas stil. Men Nu hoppas vi på att The Ark vinner, för dom kan ju ändå ha en chans. Dom är ju kända i världen så det blir nice. haha aja nee nu ska jag gå men ha en bra lördagskväll och håll tummarna att Sverige vinner! :)

Puss,

image248

Vilken kväll!

Alltså den var helt nice tycker jag. Hände inget speciellt men den var nice iaf.. Först var jag på hamnmagasinet och såg The Statement som var bra! sedan tog jag och Sigrid upp Rebecca och for till Angelica där det var jättetrevligt. Jag hade det jättetrevligt ville egentligen att kvällen skulle ha fortsatt men men nån gång ska det roliga ta slut också. Så vi fortsatte kvällen med singstar och sånt. Det var nice och det blev dans och cigaretter eller som rebecca och rebeca skulle säga polacker. Men aah jag tycker det var en hel grym kväll även fast jag inte fick det som jag ville ha men det blir någon annan gång sa han. haha. Jag är typ lite --------- men men så får man vara ibland när man behöver lite.. Haha alltså jag skäms lite över detta inlägg eller ne men de sista raderna men men vafan jag bjuder på det.

Ha en bra lördag! Jag ska iaf ha det förhoppningsvis. Nu ska jag sova och längta efter min ipod som jag glömde hos Angelica :/. Men men får den på måndag förhoppningsvis. Sedan ska jag väl vänta på att pappa ska komma hem.. Men men ingen vill veta sånt här. Så nu ska jag ta och sova men vi hörs imorgon! Sov gott Puss!

Måste bara



Den är bara för bra!




Denna är också bra! Fast lite tråkig men ändå typ bra. haha

Blev lite musik nu. :) alltid roligt med musik

Hon har skaffat Körkort!!!

Sigrid har skaffat sig ett körkort idag!! Jag fick åka hem med henne för att lämna av Rebeca och sen tillbaka till stan för att jag hade cykel så jag fick cykla hem sen. Men det spelade ingen roll alls det var härligt att cykla + att jag pratade med Rebecca hela vägen hem. Så det gick snabbt att cykla. Aja, Sigrid har iaf FÅTT KÖRKORT!! Så imorgon får vi kanske skjuts till skolan och kanske skjuts hem. Plus får vi skjuts hem från Angelica imorgon och jag får kanske skjuts till stan imorgon för vi ska på samma sak. haha mitt liv blev värsta enkelt precis. På något vis. Sedan har vi gjort bort filmvisningen och Matte Nationella idag jag kan ju säga att Matten gick inte så bra men jag är föreberedd på ett IG. SEdan på filmvisningen så försvann ljudet efter en minut kanske men det kom tillbaka efter 3 minuter kanske. Det var jävligt störande(ursäkta att jag svor) men men vad gör man nu är det bortgjort iaf. Och jag går på moln typ.

Så ikväll blir det inget alls förutom att se på tv och kanske skriva avslappningen för det går så snabbt. Men annars så är det helg imorgon och det är nice. Förutom att måndag, tisdag och onsdag är jobbiga men som sagt så är det lov torsdag till söndag sen. Det är alltid trevligt med lång helg. Vet tyvärr inte hur det kommer fixa sig med miljöprojektet men men allt löser sig på något vis. Ne, nu blir det musik och inte göra något alls förns Ghost Whisperer börjar och när det är slut så blir det att se slutet av Eurovision så det blir en nice kväll.
Puss,

image247

Att vara less!

Denna vecka är nästan döden för mig alltså, eller det känns som så. Har alltid varit någon läxa varje dag. Jag har varit i sista minuten för att plugga och allt sådant. Började i måndags att plugga till Matte B nationella så jag tror ju verkligen att jag kommer få IG, och då får jag gå på lektionerna när vi håller på med projektet så att jag får G i matte B. För det måste jag ju verkligen få annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Men ändå så har jag typ förberett mig på att jag kommer få ig och att jag måste vara på lektionerna. Och om det kommer ge mig G så gör jag ju ändå vad som helst.

Sedan idag hade jag och Rebecca redovisning på våran hemsida i Webbdesign. Har varit oroliga i mer än en vecka nu men det gick väl bra även fast den inte riktigt var klar.

Läxor ända till nästa vecka, då vi är lediga på torsdag och fredag.
  • Torsdag Np i Matte B, Filmvisning
  • Måndag V.20 Redovisa i historia, inlämning av loggbok i avspänning
  • Tisdag Booktalk i engelska och kanske psykologin inlämning eller så var det på onsdag
  • Onsdag något säkert.
Jag kommer vara så underbart glad när onsdagen är över nästa vecka.

Nyhet!


Maroon 5 - Makes me Wonder

Trodde verkligen inte att de skulle komma tillbaka med en ny skiva och en ny skitbra singel enligt mig. Men tänka sig här händer det saker. Visst har inte hört deras skiva men deras nya singel är super. Plus att han som sjunger är typ ändå fin. Lyssna och njut för nu blir det att fortsätta med Matte och Litterär Gestaltning läxan! :/

Puss,

Testar

Har sett att alla har en låt som inte är från youtube. Så då har jag försökt att fixa så jag också kan lägga in låtar och så från det där konstiga sidan. För det är alltid roligt med lite musik att dela med sig till er. hehe

So here goes.




Five o'clock heroes - Time on My Hands

Nu när jag märker att det funkar så har jag tänkt att lägga in en till låt som jag tycker är fin men ganska lik hans andra populära låtar. Men men han är bra iaf. Han skriver ju bra låtar till andra bra artister hehe.




Ne-Yo - Because of You

Miami Ink

Nu blir det till att se på Miami Ink och bara tagga mer till att tatuera mig själv när jag har fyllt 18. Det är bara så coolt. De sa nyss att tatuerare och musiker inte är så olika, och jag kan faktiskt hålla med litegrann. Fast det beror definitivt på vilka musiker man snackar om. För man kan ju se skillnaden på någon från något pojkband som hanson, backstreet boys eller nåt och på en tatuerare. Men aah iaf det var ganska rolig liknelse.
Måste bara tillägga att jag vill ha en tatuering någon gång i framtiden av Ami James. Han är han som är två från vänster på bilden. Alltså typ drömmen just nu typ!

Efter jag har sett det borde jag egentligen plugga matte och läsa min engelska bok men jag tror att jag ska se "A Walk To Remember" den är ju bara föör vacker. Men vi får se hur det blir.

Puss,

image243


Svarta Skinnjackan!

Den är miiin! Äntligen är den min. Hittade den igår på Dixi och den bara väntade på mig. Så nu har jag den hemma hos mig där den är trygg. Det vart min första födelsedagspresent. Nice. Kommer säkert någon bild sen.

Nu blir det antinge film och chips+dip eller så blir det till att läsa min engelska bok som jag ska ha booktalk om på torsdag har typ inte börjat än. Men men den har faktiskt inte så många sidor men tror att jag ska läsa i den ikväll + räkna matte yippie vilken lördag!

Aja, ha en bra lördag Puss
24dagar

Tidig födelsedagspresent!

Alltså förlåt Rebecca och Jessica men jag har sagt till mamma om jackan och jag kommer säkert få den. Ska förhoppningvis köpa den imorgon för jag sa till mamma att det var få kvar. Och att jag blev kär i den. (+ kär i en annan person) Så en tidig födelsedagspresent. Faktiskt så har jag ju alltid velat ha en sån och nu får jag tillochmed ha den när jag åker till sthlm. Då får jag också köpa många saker där i sthlm. Det blir prima, vad ni än säger! hahah :) Eh, nu ska jag snart typ se one tree hill avsnittet och sen blir det stan för att hyra film till mig och mamma. Blir mor och dotter kväll. För pappa jobbar natt och lillsyrran hänger hos mormor och morfar hela helgen. 
Tips på någon bra mor och dotterfilm som man kan hyra?

Jag måste upp tidigt imorgon för att jag ska hinna köpa den där saken imorgon för tänk om den inte finns kvar. Mamma sa " om den inte är kvar imorgon så är det ju inte meningen att du ska ha den" visst det är sant men alltså jag måste bara ha den. Aja, upp vid 10 imorgon. Tagga. Ååååh tagga sthlm!!



Nytt

Ja, nu är det varma mackor som gäller framför nya avsnitt av "Ghost Whisperer" med Jennifer Love Hewitt. Har saknat det mycket. Så jag är glad att det är tillbaka.
Plus att paketet från H&M kom idag eller mamma hämtade det på posten. Det tråkiga är att jag skulle ha köpt en skinnjacka, ett par silvriga skor och ett nyckelhalsband. Det enda jag fick var nyckelhalsbandet. För de andra sakerna var slut, det var jävligt surt att bara få en sak från paketet medan lillsyrran fick hundra saker. Men men jag ska lösa det där. Fyller ju ändå år snart har skrivit min lista nu så nu ska den upp på kylskåpet.

Ne nu blir det "Ghost Whisperer" Hade bra! :) Puss,

Roomservice

Såg på Roomservice igår med mamma och syrran. Var ganska mysigt, de i roomservice skulle göra om i Backyard Babies replokal+hänglokal. Och jag måste då säga att det blev jättesnyggt. Allt blev svart typ men det vart snyggt. Plus att de behöll väggarna med alla bilderna genom åren. Det tyckte jag var smart av dem.

Såhär blev det --

   

Första bilden är på hur deras avlastningsrum blev med alla instrument som dom lämnar där.
På deras stiliga bar med en vägg med en dödskalle på läder.
Deras soffsida, där dom bara kan typ sova eller nåt. Där ser man också väggen med alla bilderna.
Där är Dregen och Nicke och någon annan i bakgrunden.

Vill också meddela att Johnnie och Mattias gjorde en tatuering för att ha ett minne av deras tid tillsammans typ. Jag tyckte det var supergulligt. Och det blev jättesnyggt! Jag blev också bara mer taggad på att göra en tatuering själv. Men min mamma tror inte att jag kommer våga så nu måste jag också visa att jag kan det.
Men nu måste jag gå till biblioteket för att låna en bok eller nåt.

Puss,


Mitt första Collage

image237

Haha, jag har gjort ett litet collage, and i'm so proud of myself!

Alla kläder är från ASOS.
Tänk att kunna ha den där tröjan längst upp till vänster där det står "my boyfriend's band rocks" haha eh den var nice iaf. Man kanske kan ha den för skojs skull.
Nu kan jag iaf göra collage så nu taggar Frida collage.



Because I said so

Såg en film igår som heter "Because I said so" och jag tyckte den var bra. Även fast den har fått dåliga recensioner, för att de tyckte att Diane Keaton hade valt att spela i en dålig film. Men jag tyckte den var bra. Som sagt så är Diane Keaton med och Mandy Moore, Lauren Graham, Piper Perabo, Gabriel Macht och många fler.

Handlar om en mamma (Diane Keaton) som har tre döttrar Milly (Mandy Moore), Maggie (Lauren Graham) och Mae (Piper Perabo). Maggie och Mae är gifta och Milly kan inte hitta sin äkta man. Så hennes mamma tar saken i egna händer och ska lösa det där så att hon ska hitta sin blivande man. För hon vill inte att Milly ska bli som henne. Så hon skriver in henne i en dejtingservice. Men hon ska träffa killarna först och sedan ska den killen hon väljer bara råka träffa Milly. Hon gillar en kille som då träffar henne, men det är en annan kille som hon inte riktigt faller för men råkade bara ta kortet till Millys egna Cateringfirma. Sedan får man väl se vilken hon väljer.

Iaf så tycker jag att den är bra, kanske för att jag var på sånt humör igår men ändå så är den bra. Såklart så sjöng dom i filmen lite grann för att Mandy Moore är ju också en sångerska. Men jag ser inte något fel i det.
Men jag ger den en 3,5 av 5

image235  Sen är Mandy Moore så söt också. Tror faktiskt jag ska se "A Walk To Remeber" ikväll om jag hinner det är ju så mycket på tv ikväll. Vi får se.
Puss,

Henrik Lundström

Har inte så mycket att göra så då kom jag på att jag läste i VeckoRevyn om de 10 hetaste manliga skådespelare de barnstjärnor alltså.

Och då fick man se Henrik Lundström på en bild med alla 10 stjärnorna. Och jag blev typ kär, jag trodde inte att han skulle bli så snygg. För alla minns väl honom som nörden i Ondskan, och visst där var han gullig men nu har fan vuxit och blivit man och snygg. Jag är typ kär! haha nee nu ska jag lugna mig men helt seriöst. Ni ska få se en bild nu, men ni får ha tålamod med bilden för den är dålig för min kamera är dålig.. Annars så köp den nya veckorevyn så får ni se han.

image231

Det är han som är mitten som är Henrik Lundström! Kolla bara på han, gaah.
Sen kan jag ju säga att han som är längst till höger är han som är med  "Fjorton Suger" han som skejtar.


Nu har jag bjudit på bilder.. Och nu blir det musik och leta upp någon bra film att kika på.
Puss,

Nu smäller det!

Tänkte visa bilderna på mina nya kläder under veckan. hehe har som gått några dagar nu sen jag sa att jag skulle fixa upp bilderna men det har varit fullt upp tyvärr. Men nu kommer det och man säger ju "Bättre för sent än aldrig" haha.. Men hade inte tid att ta kort på dom på mig. Men det blir väl någon annan gång eller jag säger inget om det. Vi får helt enkelt vänta och se vars livet leder oss.



  • 1. Den första är klänningen från Lindex, den är supersnygg och den ska jag ha på min Kusins bröllop! Längtar.
  • 2. Vit sommarklänning från Indiska 229;- Jag tyckte den var jättefin. Är kanske lite för stor men det struntar jag i den satt bra iaf.
  • 3. En cool tunika i färgen orange i like it alot! Kostade 149;- på Gina Tricot. Så jag tycker att det var billigt.
  • 4. Fyra par skor från skopunkten. Mamma köpte ett och lillasyrran ett par. För det är ju 3 betala för 2. Så det blev sex skor sammanlagt. För mig blev det ett par röda pumps, gråa lackpumps, och svarta pumps med band vid hälen. Och ett par skor som är typ skitsnygga.
Alltså jävligt dålig kvalla på bilderna men aah det får ni stå ut med.

Här har vi lite blandade saker en vit t-shirt, en vit bh + svart bh, halsband, hårspännen + alla skor.


Min outfit från lördags på Mias 18årsfest. Som jag tyckte var jävligt värd. Det är en Gina Tricot klänning för 129;- Och sen köpte jag till rosa sidenband, för man skulle ha något rosa till festen. Men det var mycket trevligt. Förutom att städa dagen efter men det måste göras. Aja, nu blev det ett långt inlägg igen. Kommer säkert mer sen för att berätta om den tråkiga valborg man hade.

Puss,

RSS 2.0