Ung Talang 2007

Har inte sett något program men denna person är bra hon är syster till Molly Sandén som vann MGP junior i sverige med "Det finaste någon kan få". Sedan är denna kille bra på att dansa Popping. Kolla på de klippen. tror jag ska spela in programmet imorgon för jag är borta då.  plus när denna person Buktalar det är jättecoolt.

Dajmtårta

Idag var det en till slapp dag, alla dagar kommer kännas slappa bara för att jag har gjort bort kursprovet i historia. Idag blev det också stan efter skolan, så kom hem likasent som igår. Blir säkert samma tid imorgon också men det är så trevligt att vara på stan nu när det är så fint väder! Imorgon blir det också med mamma och lillsyrran för att de ska hjälpa mig hitta en klänning och sen skor och några accesoarer (rosa). Men det kommer bli roligt.

Plus att jag och rebecca ska ta sovmorgon imorgon det kommer vara såå härligt! Sen efter skolan imorgon är det långhelg och det kommer vara mycket uppfriskande. haha hoppas Helgen blir nice! Men det tror jag också.

Annars ikväll blir det Dajmtårta och filmen "iskallt mord" med Sandra Bullock och han från "the notebook" Ryan Gosling. Har sett den tidigare för några år sen men nu vill jag se den igen. Tror jag minns att den var lite hemsk men nu har jag ju blivit lite äldre så nu kommer den säkert inte vara så hemsk eller vem vet haha.

182404-221

Puss

Sommarväder!

Alltså denna dag har typ ändå varit helt underbar! Förutom mitt historia kursprov men jag hoppas jag får G iaf. Sen är det bara nu mattenationella som är det hemska kvar. Sen är det lugna fisken dessa sista veckor innan sommaren! plus att jag, Rebecca och Jessica ska till Stockholm hela vecka 23 tror jag det är och jag hoppas det kommer funka med allt. Jag längtar så in i norden!

Annars idag så gick jag från provet tidigit tyckte jag när jag fick höra att jessica gick klockan 16.20 och det var typ 2 timmar efter mig nästan. Men hon satsar på MVG den bruden! Så efter provet så for jag ner till stan med cykeln och njöt av att det var sommar i luften. Skulle leta efter en svart klänning till Mias fest i helgen och jag vill verkligen ha en ny billig och snygg. För man känner sig alltid snygg i nya kläder så jag vill som inte ta en av mina gamla svarta klänningar men det blir sista utvägen. Ska på stan igen på Fredag och kolla skor och accesoarer så hon ska få hjälpa mig. Jag hittade såklart ingen svart klänning utan istället så hittade jag en orange randig tunika/klänning på Gina Tricot för 149;- och en jättesöt vit linneklänning eller nåt på Indiska för 229;-. Tyckte att det var mycket lite pengar som gick bort. Men sedan köpte jag tidningar och då brinner det i börsen, jag köpte Cosmopolitan, ELLE och Vecko Revyn så det blir trevligt att läsa imorogn när jag kommer hem från skolan om det är lika fint väder som idag.

Har ni något tips på någon billig och snygg svart klänning?

Plus att det ska komma bilder på dessa kläder som jag har handlat i veckan har bara inte haft tid att ta kort på de men det kommer. Men istället så kommer det bilder på andra klädesplagg.



1. Ugglatröja från Topshop. Mycket frän
2. Silvriga skor från jag vet inte vars tyvärr.
3. Vacker beige klänning från Asos
4. Snygg silvrig klänning från Asos
5. En silvrig parkas från Asos, som är jättefin

Puss,

Lindex?

Ja, de som känner mig vet att jag inte riktigt gillar Lindex. Bara för att jag tycker att de tävlar med H&M och jag gillar H&M bättre dels att min mamma jobbar där och så har de mer kläder än Lindex plus billigare kanske. Eller de kanske ligger på samma prisklass iaf. Så har jag faktiskt köpt ett plag på Lindex nu! Galet enligt mig! Men det blev en klänning som jag fall för med en gång det var verkligen "Love at first sight!". Kommer bild imorgon!
Den är guldig med konstiga runda cirklar på tror jag det är, finns på Lindex's hemsida och där är det Izabella Scorupco som bär den och sedan tycker jag att hon är vacker!

Annars kan jag ju berätta att idag har jag inte gjort så mycket alls. Efter skolan blev det filmning och sedan hem med en gång och plugga till historian. Är jävligt stressad över detta prov!! Vet inte alls hur det ska gå, det som är det jobbiga är att de betyget man får på provet det är tydligen det slutgiltiga. Så jag säger ju synd för mig. Jag har G nu och jag kommer ju sänka mig till ett IG och det mår inte jag bra av. Men nu ska vi sluta deppa för snart är det ju ändå Sommar! Iaf blir det långhelg nu börjar skolan på Onsdag för att det är Valborg! Ibland leker ju livet!

Puss och godnatt!

Teater it is

Idag har det varit fredag. Alltid lika härligt med fredag och veta att nu är det helg. Men denna helg kommer inte bli så trevlig bara för att jag måste plugga till kursprovet i historia. Det kan jag säga inte är en höjdare. Men vi ska prata med rektorn på måndag och förhoppningsvis slutar det toppen annars så kan jag säga att jag hoppas jag har en ängel som gör så att det kommer gå bra för mig på provet.

Annars så har jag varit på teater med min familj ikväll. Hade glömt bort att jag skulle dit som jag brukar göra nu ganska ofta alltså glömma bort saker. Men kanske är bara för att skolan har tagit upp all tänkandes. Teatern var iaf bra, förutom att jag inte gillade en av huvudpersonerna för min klass såg henne i en annan uppsättning typ "veronica bestämmer sig för att dö" eller något sånt jag har ingen aning. Så hon gillade jag inte men den var ändå bra, det var faktiskt lite musik i live musik tillochmed och det är alltid nice. Sedan typ handlade det om att det skulle vara en show på torget och att man fick gå upp själv på scenen och göra antingen en dans, sjunga eller sketch eller nåt. Men ingen i teatern räckte upp handen så då gick han ut till publiken för att hitta någon där som kunde göra något. Självklart gick han till min familj först till min mamma, men hon skickade det vidare till pappa. Så då gick han som skötte det till  honom och då fick han välja en låt och sjunga. Han valde "Bad Moon Rising" och bandet  följde med och spelade,faktiskt så var en i bandet ganska fin, även om han var lite äldre än vanligt men Jessica du vet ju vad jag menar du gillar väl sånt? Det var mycket nice och jag var mycket stolt över min pappa! Han fick mycket beröm, men konstigt han är ju min pappa! HAHA.  Aja, nu ska jag se sista avsnitten av Gilmore Girls sen ska jag nog sova. Är trött som in i norden efter denna slitna vecka.

Upptäckt!

Såg på "Mycket mer än müsli" för någon vecka sen tror jag. Då såg jag Maia Hirasawa sjunga och spela. Hon var verkligen duktig och sedan glömde jag konstigt nog bort henne. Sen när jag idag gick till sjukhusets kiosk för att köpa ett frimärke så såg jag en affish med henne, där stod det att hon skulle spela i Umeå. Tyvärr kan jag inte gå för det är på skoltid och jag vet inte heller om det kostar något. Jag upptäckte också att hon hade varit på Umeå Open och jag som inte kunde gå på det.. Aja, förhoppningsvis så kommer hon hit igen.

Lyssna på den bästa låten här

Typiskt

Det kommer bli krusprov i Historia, vi tog upp det igår men det var något konstigt som jag inte kommer ihåg. Men vi ska iaf ha provet och det kommer inte gå bra för mig som jag har sagt nu ett tag så jag ska börja plugga idag. Tänkte bara skriva ett inlägg :)

Igår så var det en helt vanlig dag.
Och efter skolan så skulle vi filma till våran film, vi ligger lite efter tror jag. Men nu har vi styrt upp, vi filmade igår i 2 timmar och sen ska vi filma på måndag igen. Efter det blir det att redigera 24/7 typ. Det kommer bli super!

Idag har det också bara varit en vanlig dag
och nu resten av dagen blir det till att plugga och duscha och se på CSI Miami, och lyssna på Tingsek och kanske hinna spela lite GTA. Haha, jag blir bara lite beroende men jag spelar typ högst i 30 minuter så det är inte så länge, för man kan bli less efter ett tag eller så kommer man på att man har läxa och får dåligt samvete.

Puss,

image214

Hoppas

Oj så jag hoppas att detta är sant! Anna I har sagt att det kanske inte kommer lbi något kursprov i Historia och om det inte blir det då tror jag att jag dör av lycka! För alltså jag är jättestressad över detta prov och om det inte blir av så kan jag fortsätta leva och jag kan hålla ut med mattenationella. Men historia vafan! Aja, jag hoppas det inte blir något, men bara för att våran lärare älskar sitt ämne så kommer vi säkert behöva ha det. Men jag håller tummarna på att han har goda nyheter att meddela imorgon!

Klippt mig

Direkt efter skolan så gick jag dit jag skulle klippa mig. Det var jättehärligt att gå. Det blir härligare också bara för att det är så fint väder, men sen när jag skulle gå hem så började de smådugga. Nu kommer ni att få se en bild på det nya håret. Dålig bild men jag ska ta en ny kanske men ni får klara er med denna just nu!





Nu är det Historian som gäller, insåg att kursprovet är nästa vecka på onsdag så jag har inte lite panik!
Puss,

Less

Ja detta är då sista lovdagen, och det känns förjävligt vill jag då säga. Känns som att lovet har gått för snabbt och att jag inte har gjort något alls, bara låtit dagarna gått. Plus att jag inte har gjort någon läxa alls och det gör inte saken bättre tycker jag. För nu kommer alla de nationella proven och jag kommer få IG i både historian och Matten jag lovar.
Så nu dessa veckorna kommer det bli mycket pluggande ska försöka att blogga lite också men jag får väl säga att skolan går före just nu så det blir bra..

Hur fan ska det gå att vakna klockan halv 7 imorgon? Ingen aning faktiskt det bra som händer imorgon är att jag har klipptid klockan 5 och jag är jätte taggad på en förändring. Men det blir ingen färgning bara för att det är påväg mot sommar och då blir det ju ljusare och så. Men asså det kommer ändå bli nice. Nu är det hårinpackning som gäller och sedan kanske jag ska kolla igenom anteckningar i historian och sen blir det sängen.

Godnatt, Puss

Fear (1996)

Igår så hade jag som tänkt att spela GTA eller se Gilmore Girls men då slog jag på tv'n en snabbis. För jag hade tagit mig lite mat var jättehungrig. Och då det jag ser på femman är filmen Fear som jag har letat efter hundra år för att få se igen. Jag gillade den verkligen när jag såg den första gången kanske var när jag var i åldern 14 eller nåt har ingen aning. Men jag hade trott att vi köpte den nån gång men tydligen så gjorde vi inte det för nu är den borta isåfall.
Aja, det handlar om Nicole (Reese Witherspoon) som är pappas tjej typ den snälla. Men hon umgås med en viss Margo (Alyssa Milano) som är lite vild av sig och de träffar några killar som inte precis är änglar. Såklart så faller Nicole för en viss David (Mark Wahlberg) och först är han värsta perfekta pojkvännen sedan blir han lite för våldsam och det går utför och sedan händer det lite saker. Men jag tycker den är värsta bra. Plus att som sagt så är inte Mark Wahlberg den fulaste precis.

182404-212

Ger den en 4 av 5.

Grease

Vilken kväll, den var mycket trevlig. Såg Grease med Måns Zelmerlöv som spelade Danny Zuko. Han var mycket bra som Danny. Sedan kan jag säga att det inte var några andra kända med i den musikalen. Men den var bra iaf.
För alla musikaler är typ ändå bra. Den var dock inte likabra som Grease med Pernilla Wahlgren, Linus Wahlgren, Kim Sulocki (eller vad han heter) som visades i Stockholm. Den var ju underbart bra! Men spela roll Grease är också alltid bra.

Sedan efter musikalen kunde man få singeln Cara Mia signerad av Måns, och så blev det. För Linn var skit taggad haha, och liksom varför inte. Han är ju söt faktiskt! hehe så vi ställde oss i den långa kön och köpte singeln och sedan kom vi fram och det var ju typ nice. Vi tog kort och fick en kram och sånt bla bla. Haha jag låter som värsta ungen nu men skitsamma det var ju nice asså.

Kommer lite bilder nu jag har face på alla men som alltid så bjuder jag. Nu blir det antingen Gilmore Girls eller spela något spel är verkligen inte trött men Godnatt i af! (bilder kommer imorgon det strular lite nu)

image211


Good Song

Var ett tag sen nu.. Har typ inte gjort något alls men har bara inte orkat skriva ett inlägg. Nu ska det bli ändring. I Torsdags åkte jag, rebecca och rebeca till sigrids stuga och sov där en natt. Det var mys men lite kallt jag hade typ mängder med kläder på mig. Plus att jag inte hann duscha och det kändes äckligt asså, mitt hår var inte nice. Så det kändes nice efter duschen idag. Men det var nice där ute. Bilder se hos Rebecca!

Igår så var väl inte kvällen en riktig höjdare men den dög. Jag gjorde ju något istället för att sitta vid datorn. Det är ett plus enligt mig. Men det blev typ häng på stan först och sedan for vi till nån random fest som inte var så bra men där var jag iaf sedan tog jag och rebecca bussen hem vid 20 över 1. Men det var väl trevligt iaf. haha.

Idag vaknade jag klockan 13.00 och rebeca skickade ett sms och sa at jag skulle till stan och typ sedan gå hem för att det var så fint väder och det taggade jag faktiskt. plus att det blev mcdonalds käk nere vid kajen också som var ett mega plus. Förutom måsarna som kraxade ovanför oss men skit i dom. Efter det glass och promenad hem asså det är typ sommar ute det är så härligt. Träffade på lite randoms och blev chockad över en viss bekant till Rebeca som hade lagt på sig lite, men det var nice.

Ikväll blir det Grease med lillsyrran, mamma och katarina, Linn och Julia. Linn är min barndomskompis har varit ett tag sen vi hängde så det kommer bli nice ikväll. Jag har valt kläder och nu sitter jag klar och väntar på att åka. Ja, detta blev ett långt inlägg men när det var ett tag sen man skrev så måste man ju skriva allt som har hänt typ.

Iaf, ha en megabra Lördagskväll! Puss
"Det där var inte chict!"

Har inte orkat vända på två bilder men det får ni stå ut med. Jag bjuder på bilden på mig haha face!

Bloggare

Kommer en lista på de bloggar jag är inne på varje dag. Det är inte i någon ordning.
  1. Catya
  2. Rar
  3. Moderniteter
  4. Fröken Sverige
  5. Honeydew
  6. Amanda
  7. Rebeca
  8. Rebecca
  9. Beautifulones
  10. Jehona
Gör en lista du med på dina favoriter :)
Det var dom de, men jag kollar på många många fler också. Men dessa fick en plats i listan hehe.
Sedan vill jag bara säga att fotboll är ändå en sport som man kan kolla på utan att vara uttråkad. Alltså jag gillar ändå fotboll och det är roligt att spela också. Såg lite av Manchester United mot Roma ikväll och aah det blev 7-1 till United. Cristiano Ronaldo va med, och han är ju inte lite ful måste jag få säga. Ronaldo gjorde 2 mål. Grattis.

182404-198

The Last Kiss

Igår hade jag filmkväll med mig själv.. Var jättetrevligt faktiskt bara för att det var ett tag sen jag såg filmer, brukar bara se serier nuförtiden. Så då fixade jag fram The Last Kiss med Rachel Bilson (O.C) och Zach Braff (Scrubs).
Handlar om Michael (Zach Braff) som ska få barn med sin sambo Jenna (Jacinda Barett). När Michaels kompis ska gifta sig så träffar Michael en ung tjej vid namn Kim (Rachel Bilson) och han blir lite förtjust i denna tjej. Även fast han vet att det är förbjudet att vara med henne så är han det iaf. Såklart får Jenna veta det och sen får man väl se filmen vad som händer sen.
Jag ger den en 3 av 5, bara för att den var ändå bra.

182404-195

Come as You are

Helgen har väl varit helt okej. Liten get together hemma hos mig i lördags, det var mysigt. Fast inte roligt dagen efter men men tack rebeca för att du sover över hos mig annars hade det inte gått så bra för mig att somna. haha
Igår var jag den tröttaste människan på jorden tror jag och sen på kvällen så kom rebecca, sigge och rebeca och bara hängde vi typ halvsov tillsammans det var ju också mysigt. Sen stack dom och jag skulle vara uppe et ttag till så jag kunde somna snabbare. Och det gick faktiskt bra. Men skitsamma det var en bra helg iaf.

Har varit inne på Asos.com och märkt att dom har halva priset typ på olika varor. Men såklart så hittar inte jag plagg som är på rean det gör jag typ aldrig, det är ganska dåligt egentligen jag får bättra mig på det.
I alla fall när jag var inne på sidan så hittade jag olika fina plagg. Och ett par snygga peeptoe skor..




En vit tröja med luva en fin tröja som är slapp. En midjekjol med rosett på sidan gillar den! Svartvit randig klänning ganska stilig, sen en liknande klänning. Jag tror jag gillar den andra klänningen mer än den första men båda är vackra. Sen den snygga svarta peeptoeskon. I like it!

Only Hope

Ditt namn: Frida
Längd: 160 typ
Spelar du något instrument: Nej, vill kunna spela gitarr.
Vem är snyggast: Ingen aning..
Vem vet mest om dig: tror att jag vet bäst om mig själv
Vad vill du ha just nu: Sommar skulle inte vara helt fel och trygghet
Vilka sjukdomar har du: inga
Fobier: --

Känner du en snygg kille: Kanske, kanske inte
Har du körkort: Nej, men förhoppningsvis i slutet av detta år men ingen aning
Åsikt om jultomten: Söt
Vill du gifta dig: Ja det vill jag!
Tycker du att du är attraktiv: ibland gör jag det, när man har gjort sig fin hehe
Din hårfärg och frisyr: Mellanblond och ingen frisyr alls ska klippa mig snart
Skolväska just nu:
ehm, en H&M väska.

Har du glasögon: Nej
Hur ser din plånbok ut: snygg
Favorittv-program: .Har många men OTH, DHW, Greys Anatomy typ
När ska du festa nästa gång: om ett bra tag.. ingen aning får man väl se
Vad köpte du senast: Minns inte typ kanske en tidning.
Hur mycket pengar har du: Inge mycke alls.
Hur svarar du i telefonen hemma: Hallå. eller Hej det är frida!
Senast kramat: Någon från gårkvällen
Vem sov du hos senast: nämner inga namn
Stjärntecken: Tvilling (29 Maj)
Ögonfärg: Blå

Kroppsform: --
Kall favoritdricka: Mjölk
Varm favoritdricka: Choklad
Alkoholhaltig favoritdricka: cider
Säger ofta: --
Saknar du någon: Ja!!
Du fikade senast: Var ett tag sen tyvärr.
Senast sedda film: Moulin Rouge (fast inte hela)

Hur känner du dig nu: trött, less
Kan du laga mat: Yes det kan jag.
Vad pluggar du: Text och Media
Vad tycker du om fötter: Ingen höjdare haha
Är du smart: Inte jättesmart men smart är jag väl när jag känner för det
Snarkar du: När jag är förkyld gör jag säkert det
Är du aktiv i skolan: Typ, kanske
Lesbisk: nej
När och varför grät du senast: Minns inte senaste men det behövs igen. hehe

Stugan

Nu åker jag till stugan kommer hem imorgon! Ha en trevlig fredag :)



Like A Boy

Wish we could switch up the roles
And I could be that
Tell you I love you
But when you call I never get back
Would you ask them questions like me
Like where you be at
Cause I'm out 4 in the morning
On the corna rollin
Do'n my own thing

What if I
Had a thing on the side
Made ya cry
Would the rules change up
Or would they still apply
If I played you like a toy
Sometimes I wish I could act like a boy

Varför är det så att killar får gå runt och vara med alla tjejer, men det får inte tjejer? För de blir inte kallade för något illa, men om en tjej skulle gå och vara med flera killar så skulle folk typ prata om henne.. eller nåt. Men jag ser det i alla fall så. Ibland tycker jag att killar är lite känslokalla för de kan inte släppa in en tjej och bli ett par för han tror att hon kommer såra honom.. Istället så sårar de henne så att han inte ska få bli ledsen. Därför så tycker jag att tjejer är ganska starka för de det får gå igenom ibland.. Men aah jag vet inte.. Vad tycker ni om det här? Tycker ni att det är sant att killar får gå runt till de flesta tjejerna och inte bry sig så mycket.. Eller nåt
Visst alla killar är inte så här det säger jag inte men de flesta är det..  Känslokalla typ

Stuck

Ja då var torsdagen avklarad och påsklovet är äntligen här! Glad påsk på er alla! Dagen har varit väligt slapp, hade trafikant och sedan Afro Power Dance som är så underbart roligt, helt otroligt. Sedan blev engelska + den där uppsatsen som gick bara bra hoppas jag. Sedan valde jag och Rebecca att åka hem så då gjorde vi det och tog lunch på sjukhuset dyrt men aah det vare värt det.

Gick vi till bussen i stormen typ, det blåser så man kan nästan inte ens andas.. Jag hoppas det bara inte blir värre för då blir jag fan ledsen. haha aja, till Anna och Rebeca så tycker inte jag att jag kollar mycket på tv. Kollar fan inget alls men då finns det de programmen som jag måste se på. Det har säkert alla.
Så vilket är erat bästa program som ni bara måste se?

Tagga påsklovet, och ja Rebecca jag taggar också det där! Hoppas bara det blir flipp istället för flopp! :)
Ikväll blir det Sigrid med Rebeca och Rebecca..

Hare bra gullungar!
"Every now and then when I?m all alone 
I be wishing you would call me on the telephone
And say you want me back, but you never do
I feel like such a fool, there?s nothing I can do "
// Stuck med Stacie Orrico

American Idol

Vilken S***a asså som gjorde det där mot Bailey, alltså hon hade värsta bra rösten. SEdan får inte hon repetera på sin del för att de andra kan deras. + att den där tjejen som är en S***a flirtade visst med de där killarna det finns fan bildbevis. Ja visst när Bailey sa att hon hade repeterat på sin vers hela natten så hade det tydligen inte fastnat och det måste det ju göras när en artist ska upp. Men ändå jag tycker hon ska få en andra chans.
Så glada de andra 2 var när de gick vidare, fan asså om de skulle ha varit i bailey's sits asså de hade känt likadant som Bailey gjorde. Aja, shit the same life's a bitch sometimes!

haha, vilket jävla inlägg ursäkta språket.. Annars idag så gick det bra på historian och svenskan tycker jag och det har varit en slapp dag. Imorgon är det sista dagen på skolan och sen blir det påsklov och det ska bli så härligt. Längtar.. Men imorgon har vi någon uppsats att skriva på engelskan vet inte alls vad jag ska skriva om men det löser sig väl.

Nu blir det till att se fortsättningen av American Idol
sen ska jag sova, är så jävla trött men skulle ändå inte somna om jag gick och la mig klockan 22.30 eller vem vet jag kanske borde prova det någon gång.

Godnatt!

Don't Hate On Me

Ja idag hade man en liten sovmorgon. Vaknade klockan 7 istället för halv 7 var jätte härligt fast jag låg i sängen till klockan halv 8 för jag såg ju på The Voice of Hip-Hop and R&B för rar, var ju och gästade programet. Det var jättetrevligt tycker jag. Måste få säga att hennes jacka var mycket fin från Monki. Gillar den skarpt, och gillar hennes blogg.

Efter morgonen har dagen bara gått bra faktiskt, jag och rebecca har jobbat med webbdesign arbetet hela dagen. Lite jobbigt men det var ändå värt det för nu är det så gott som klart. Hoppas bara vi får lektionen på oss att finslipa lite. Sedan slutade jag och åkte hem till att plugga på Historia och Svenska novellen alltså vilken jävla idé att blanda historia med svenska, fyfan vad jobbigt. Men nu är arbetet klart iaf och imorgon kommer vi få respons av en person i klassen och jag gillar inte att få respons visst det är super bra men jag är rädd för det. För jag tycker inte själv att jag skriver bra så då blir det så jobbigt, dessutom vet jag inte hur jag själv ska kunna ge respons men det är bara en timme av mitt liv så förhoppningsvis så överlever jag det.

Aja, nu ska jag inte underhålla er nå mer för nu börjar ändå American Idol det är ju såå bra!!
Hare bra! puss

182404-186



I could be your favorite girl

Ja måndag, alltid lika trevligt (eller). Fick tillbaka typ alla prov tyckte jag nästan i matte (som gick åt helvete) och avspänningsprovet som gick helt okej. Men det kan alltid gå bättre om man pluggar.

I alla fall så när jag åkte bussen hem så var det en fin ny busschaufför som körde. Det var trevligt, det har faktiskt börja ganska många unga chaufförer det är mycket trevligt tycker jag.  Annars så har det inte hänt så mycket idag, jag har bara gjort historian klar ska läsa igenom och ändra imorgon. Sedan har jag renskrivit min dikt som är sämst men det är trevligt iaf. Nu tror jag det blir till att spela GTA, haha fatta vad roligt det är att köra bil och lyssna på gamla goa låtar på radion. Det är nice!

Ikväll är det CSI och 100 Höjdare. Bra kväll, plus att jag tycker jag har varit duktig och verkligen gjort klart läxan och inte sista dagen den ska in också är mycket stolt över mig själv faktiskt.

Bullshit

Var det bara jag som såg "How to loose a guy in 10 days"? Jag vet inte svaret på den frågan. Men i alla fall så har jag nog sett den 3 gånger medräknad denna gång. Alltså jag vet inte men det som drar mig till filmen är ändå Kate Hudson jag tycker hon är mega vacker och visst Matthew McConaughey han är en fin kille. Men den där gula klänningen som Kate har i slutet av filmen, den är underbart vacker. Kate Hudson har gjort många bra filmer faktiskt eller bra och bra typ roliga filmer kan man väl säga. t.ex

  • Raising Helen (med Hayden Panettiere)
  • Le Divorce (skilsmässa på franska)
  • You, Me and Dupree ( rolig film)
  • Almost Famous (gammal film)
Iaf så är hon en bra skådespelerska. När jag sedan såg på denna film så började jag faktiskt tänka på Hayden Panettiere (hon är med i serien Heroes som jag ser) för på något vis så är dom lika. Vet inte alls på vilket sätt säkert bara för att båda är blonda och vackra men jag kom bara att tänka på det.

182404-185
Hayden och Kate!

Nu blir det Godnatt för min del. Har inte gjort någon läxa idag typ, har börjat lite lätt med historian men inte mycket så jag kommer få det stressigt dessa två dagar plus att jag och Rebecca måste göra klart webbdesign arbetet, fan vad mycket jag kommer få göra nu innan påsklovet. Aja, that's life!

How Wrong, not to be loved by you.

Ja, har inget annat att skriva så jag skriver att jag har missat Umeå Open i helgen. Men det spelar ingen roll man har ju som inga pengar det var ganska dyrt men men.. Skulle ha varit trevligt att se Laleh, Anna Ternheim, Timbuktu, Melody Club m.m. Tack Anna att du ringde så jag fick höra lite av Anna Ternheim! Hade på högtalaren på Maxi så alla fick höra det var ganska  mycket brus men jag hörde ändå och det var nice.




Laleh, Anna Ternheim och Mando Diao.

De är nice tycker jag! Finns många fler men idag blev det dom.. Hehe.

Nu blir det historia så det bara smäller om det, tyvärr.
Puss

RSS 2.0