Girlylicious

Nu börjar tv-sittandet, jag talar om Girlylicious! 20.00 - 23.00 galet mycket tv men det är mycket bra att koppla av om man nu gör det framför tv'n vilket jag tror man inte gör men men.. Spelar ingen roll alls.

subway

Idag har jag mått sämre än igår (bara för att jag håller på att bli sjuk igen), kan ju nämna att igår på idrotten som var en jätterolig lektion verkligen vi gjorde en jätterolig grej men men inte det jag skulle säga. Jag fick lite smällar men det kan man ta men ändå när man får en stenhård fotboll i magen så gör det ju ont så det gjorde lite ont faktiskt men men det var inte allt sen bröt jag typ av tån kändes det som men min tånagel hade typ vikit sig så det började blöda men shit happens.  Förutom det där så var det supertrevligt.

Idag så har jag kommit hem sett två avsnitt av OC
men det är inte lika bra som One Tree Hill verkligen inte förutom att Adam Brody är med i OC det är det ända värda med OC men men.
Sedan har jag läst min tråkiga bok har valt nu "Förnuft och Känsla" för den hade jag kommit längre i än Oliver Twist.. Men jag håller som på bli sjuk så har jätte ont i huvudet och hosta som inte vill gå över. Så det kommer bli ett skittrevligt sportlov när jag kommer vara sjuk. Varför inte ta 2 veckor igen liksom?!

Efter det kom mamma och syrran hem från stan (hade köpt hem Subway mackor som blev min middag) och syrran hade shoppat mycket så jag är lite sur nu bara för att hon är den som sparar och jag är den som slösar men jag förösker att ändra det men ändå, det är surt när andra kan köpa grejer men inte en själv.. Eller det kanske bara är jag vem vet.

Nu frågar jag er är ni en slösa eller spara?

182404-70

Svenska killar!

Alltså vi i Sverige har ändå snygga killar inom kändisvärlden. Nu ska jag visa er några av de som jag tycker är fina! Någon kanske såg på "Ett herrans liv" igår där Kjell Bergqvist var med och han gillar jag ju verkligen.
Men i alla fall så kommer  här några goingar.  Om ni kommer på några fler så säg till? :)

182404-69                                   182404-67
Ola Rapace! Är med i Wallander filmer.                  Kjell Bergqvist har varit med i många filmer.

182404-66
                                                               
Linus Wahlgren!! Mycket fin och jag såg han i Grease
musikalen i sthlm helt underbart. Alla har väl också
sett på Hundtricket där också Alexander Skarsgård är med.
182404-65

Gustaf Skarsgård som är bror medAlexander Skarsgård.. Jag såg Gustaf i Förortsungar
som var mycket bra!

Det var detta det. Men nu tror jag att jag ska gå och vila ett tag!

slapp dag!

Dagen började med att man inte orkar stiga upp men så brukar det vara på måndagar.. plus att vi börjar dagen med en mattelektion (så jobbigt).. Efter det blir det litterär gestaltning då vi skulle skriva en berättelse antingen om "Kvinnan i fönstret" eller "Fågeln vid Sjön" bara för att vi har gjort den där uppgiften i 1an så får vi skriva om den som vi inte skrev förra gången alltså så ska jag skriva om "Fågeln vid Sjön" trevligt ne tror inte det. Sedan ska man få respons och altså jag skriver inte bra så jag kommer bara få dåliga saker men aah det är väl bra att få lite saker som man ska bättra men ändå tänk om man inte vill ha något att bättra haha... Aja, det löser sig väl.. Det blir ju en dag närmare sportlov!! I och för sig så vill jag ha sportlov nu för jag orkar inte ha skola nåmer så det kommer kännas jätteroligt med sportlov..

Kan bara säga att ni måste se avsnitt 15 i One tree Hill säsong 4 det är galet.. Men nu ska jag renskriva "Fågeln vid Sjön" haha kommer säkert viljaändra allt bara för att det kommer låta så dåligt..

Tråkigt

Alltså den dagen vad har jag gjort? Inget alls kan jag säga er har bara legat i sängen till klockan 3 typ och sen försökt börja läsa en bok i svenskan men nu vet jag inte vilken jag vill läsa om jag vill läsa Förnuft och Känsla eller Oliver Twist, vilken tycker ni?

Sedan
skulle ju jag och Rebecca ta våra kort idag men då har ingen av oss batterier till kameran för vi fick låna en kamera som inte hade några batterier fan vad bra. Så vi måste låna om den nästa fredag igen alltså detta är så bra.. haha aja mycke dag + att imorgon får vi tillbaka vägmärketesten och jag vill verkligen inte ha tillbaka de jag vill inte!! Hellre så lever jag i omedvetande om det där testet kommer bara må dåligt visst om jag får G på det är det chill men nu tror jag att jag inte kommer få det och då vill man inte ha tillbaka det. Shit the same, vi får väl se hur det går imorgon.
För nu ska jag se 15:e avsnittet i säsong 4 One Tree Hill..

Jessica ringde nyss och lyste upp min tråkiga söndag Tack!! :) Vad bra att det har gått bra i helgen, och  nu ska hon sova över hos sin pojkvän men det är mys! :)

Sov gott babes!

Söndag

Nu är det söndag igen och man blir alltid less när man vaknar och inser att det är söndag. För då måste man göra läxa och det är inte roligt. Idag om Rebecca läser detta så måste vi ta korten idag för annars är vi so screwed så just so you know...

Jag är hungrig på något gott så nu ska jag ta något att äta sen ska jag börja läsa svenskaboken..

one tree hill avsnitt 14

Alltså detta avsnitt blev bara bättre och bättre eller efter avsnitt 10 på säsong 4 så har alla varit bra.
De har alla innehållit romantik och spänning och lite komedi.. Men jag är galen alltså.. Nu när alla var lyckliga så förstörs det jag ska inte avslöja även om jag vill men 2 st hade tydligen spelat in när de hade sex så de visades på dagen innan balen och det kommer nog förändra ganska mycket.. Vill se avsnitt 15 nu..
Gillar verkligen Peyton  Sawyer (Hilarie Burton) hon är jättecool och jättesnygg.

Sedan har ju Lucas Scott (Chad Michael Murray) börjat säga sådana visa saker på slutet och i början i love it till exempel det han sa i detta avsnitt..

"If you could go back and just change just one thing about your life/love would you? And if you did would that change make your life/love better, or would that ultimatly break your heart or break the heart of another . Would you choose an entairly dofferent path, or would you change just one thing, one moment, one moment that you always wanted back?"

Ursäkta för stavfelen på några ord, men det får ni leva med.

Nu frågar jag er skulle ni gå tillbaka i tiden och ändra en sak om ni kunde ?

182404-61

That Thing You Do

That Thing You Do såg jag när jag gick kanske i mellanstadiet i sommarstugan på sommaren för första gången.. Sen så när vi var hos Rebeca igår så visade de sig att hon har haft den filmen läänge på VHS så jag blev alldeles ivrig och ville verkligen se den och jag är typ kär i 60 talet i den filmen. Så niceiga kläder på tjejerna och musiken var ju bara för underbar typ.. In Love!
Och filmen handlar om ett nystartad band som ska klara sig där ute i världen och de går prima i början och sen blir det lite jobbiga saker som händer med personerna. Någon blir lite väl mycke ego och de andra blir bara lite konstiga. Men "Shades" är gulleungen själv, aja nu blev det skitmycke skrvet.

Jag ger Den : 5 poäng av 5 möjliga (lite trög kanske men musiken väger upp den till en femma)

182404-57

 

Ett tips på låt
The Wonders - That thing you do

böcker

Var på stan idag för att fixa någon bok till svenskan. Vi ska läsa en klassiker och sedan göra en analys. Jag gillar verkligen inte att analysera och vi har gjort det nu i typ alla ämnen dom kan inte hitta på något annat att göra. Men men jag fixade ett nytt bibliotekskort för mitt gamla va tydligen borta vet inte vars det finns så jag fixade ett nytt. Mitt gamla kort är ju borta och varför det är det är säkert för att jag aldrig far på biblan för att låna böcker så nu när jag var där idag så märkte jag att dom har ändrat ganska mycket. Så nu ska jag typ börja vara där lite oftare (eller nåt).. haha

De böcker jag lånade var:
  1. Jane Austen - Förnuft och Känsla
  2. Jane Austen - Stolthet och Fördom
  3. Charles Dickens - Oliver Twist
Vet som inte vilken jag ska läsa än så jag får väl försöka lista ut det idag..

Jag köpte också 3 böcker (vet inte alls vad som har hänt med mig!!..) av Denise Rudberg (2st) och Jane Moore (1st).. Har läst en bok av vardera författare och båda var jättebra så nu ska jag läsa dessa också..
Jag var typ galen i böcker idag verkar det som men men det är roligt att läsa man får koppla av och bara komma in i den historien (haha).plus att det var ett tag sen jag läste böcker..

182404-53    182404-52

Dessa två är av DeniseRudberg som jag köpte
Storlek 37 och Väninnan

VeckoRevyns Horoskop

Tvillingarna:
Romantik, romantik, romantik. Under dessa två veckor låter du hjärtat styra och du vågar ge dina drömmar massor av utrymme. På många sätt går det strålande, men ditt romantiska sinne gör också att du blir vädligt stött när en vän ger dig ett ganska fräckt förslag. Det känns trist.

Kärlek/Sex - 4hjärtan
kul/nöjen - 4 stjärnor
tur/pengar - 4 klövrar

Så nu hoppas jag ju på romantik under dessa två veckor så sportlovet verkar bli värsta bra alltså det är ju possitivt! sportlov vecka 10! Inte långt nu asså...

Ne nu ropar sängen på mig ska sova! gonatt

Grease - Tears on my Pillow

You don't remember me,
but I remember you 't was not so long ago,
you broke my heart in two
Tears on my pillow, pain in my heart, caused by you
If we could start anew, I wouldn't hesitate

Ingen taggad låt men nice text och sånt.. haha
har som inget bättre för mig nu.. så då bloiggar man om något.




Rolig Video med låten Tears on my Pillow

trött

Sitter hos rebeca nu och är jättetrött, rebecca ligger och sover i hennes säng och rebeca kan somna när som helst och jag sitter och titta på gamla filmer (matilda och tidigare The thing you do) själv medan mina kompisar sover.. Så spenderar jag min fredag kväll.. haha så jävla tråkigt.. men men snart blir det nog hemfärd..

Ska på stan imorgon och låna bok till svenskan och kolla på ånågra billiga klädesplagg måste ändå ha nå nytt så jag längtar till imorgon. :)

aja, höres kanske senare när jag har kommi hem om jag inte går och lägger mig i mitt nystädade rum! :)

Christina Aguilera



Christina Aguilera - Candyman

Alltså Christina är nog den snyggaste artisten just nu (typ) Hon har sån nice röst och hon har en jävligt snygg stil. Gillar henne skarpt!!

Finns många fler artister som är snygga! Vilka tycker ni?

webbdesign

Ja, nyss har man haft vägmärketest och jag tror inte det har gått bra.. Men aja vi får väl hoppas på det, världen går väl förhoppningsvis inte under för det. Men ändå det är ett vägmärketest som enligt mig är ganska viktigt även om det bara är ett test och kanske inte är så viktigt.. Så jag blir inte glad om jag inte klarar det för nu kommer det väl säkert ta längre tid för mig att lära mig vägmärkena. Eller nåt jag tror nog jag bara rabblar.. Shit The Same!!

Nu sitter jag iaf här på webbdesignen och ska egentligen hålla på med mitt och rebeccas arbete men istället så sitter vi och bloggar. haha men det är fan mycket roligare än att hålla på med arbetet även fast vi håller på med ett roligt ämne! Aja, tror fan att jag måste göra något nu eller först ska jag kolla på alla olika bloggar som jag kollar dagligen!


Have a nice day everybody... :)

Plugga!!

Vad ska man göra ikväll då jo, plugga och sen kanske gå och hälsa på min gamla skola för de har öppet hus. Men ändå så är Vägmärkeprovet ganska viktigt tycker jag för jag vill gärna få alla rätt men det koommer jag ändå inte att få. Så ja jag kanske kommer skika förbi en snabbis men klockan är redan 6 nästan och snart är dagen slut så hur ska man kunna plugga.. Jag blir galen av allt pluggande och denna vecka har det varit jätte jobbigt men det känns skönt att det är fredag imorgon och jag ska se till så att denna helg blir superbra! Det tror jag också..

Aja, nu måste jag nog gå och börja plugga så kanske jag iaf kan sticka och hälsa på syrran min och Rebeca.
Hare bäst!!

spådde

hahaha, vi spådde varandra på skolan idag med kortlekar eller vi hann bara spå mig och Rebecca men resten blir det imorgon... Alltså blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss eller hur Rebecca? men men det kanske är meningen fast det kan man ju egentligen inte säga nu men det var roligt iaf roligare än att börja skriva på våran historia om "fågeln vid sjön".. Det kan man faktiskt skriva någon annan gång..

Nu ska jag plugga till Psykologin till provet imorgon..


Massage!

Först och främst så fick vi reda på idag på engelska lektionen att vi ska tillbaka till universitetet någon gång i Mars så jag längtar jätte mycket för då kanske min "blivande man" är där! haha man kan ju drömma...

Sedan vill jag bara säga att jag verkligen älskar massage det är nog det bästa man kan få, det är så skönt.. Jag tror jag ska spendera pengar på det efter jag har fyllt 18 eller att jag ska önska mig det i födelsedagspresent det skulle vara det bästa typ... Jag taggar för det.

182404-50

Lycka

Var på universitetet idag med klassen.. Lite uttittade man blir när man kommer till en helt främmande ställe och de ser dom också. haha aja det var värt det. Vi skulle på en engelsk lektion och hon som var lärare hon var fan jävligt bra på engelska. Hon var grym en gammal tant som var ah mycket bra! En som trodde han visste allt sa typ att läraren hade fel han var lite konstig jag gillade inte han.
Efter cirka 10 min in på lektionen så kom det en lite konstig typ in en kille med långt hår magtröja en slags poncho kanske och ett par jeans vanligt och han hade en gul sportsflaska med sig men man vet inte alls vad det var i. Jag gissar på alkohol men vad vet jag.

Jag får inte glömma min "blivande man" som va där. haha nemen han var mycket söt, kärlek vid första ögonkastet eller nåt sånt. Fast när han ställde sig upp för rast så märkte jag och Rebecca att han var ganska kort. Men det spelar ingen roll alls visst? Han tyckte nog kanske att vi var ganska konstiga bara för att vi kollade på han lite då och då, och ibland fick man ögonkontakt. Haha jag låter ju jättekonstig nu typ men det är roligt.. Han kollade bak ibland på mig och rebecca men mest på mig för Rebecca han är ju min vi gjorde en deal? Du skulle ta den andra ;P Aja, det var en mycke rolig lektion hade någon att kolla på och läraren var bra. +Bra sällskap jag var lite tokig på den där "utflykten" men någon måste väl vara lite glad och sprallig.. :)

Där man satt kunde man he ut så det blev ett bord och på dessa bord så var det inte roliga saker det stod eller jo det gjorde det. Men de lektioner som dessa personer hade varit på de hade det verkligen inte roligt.. De var alla deppiga men några var roliga just nu kommer jag inte ihåg några blev lite ledsen för det men men jag kanske kommer på någon annan gång. Vem vet liksom?!

Nu har jag skrivit ganska mycket hoppas någon orkade eller nåt kanske inte så viktigt men det har varit en rolig dag och jag kan meddela att jag är klar medStresshanteringsuppgiften! Happy Face!

Jay Brannan

Alltså tack Rebeca för att du fick mig att titta på denna underbara man! Han sjunger jätte fint och han är ju fin också. Gillar alla hans låtar och jag hoppas verkligen på att få se honom här i Sverige någon gång.

Här får ni ett litet smakprov som heter Body's a Temple med Jay Brannan



Gå in på http://www.myspace.com/jaybrannan och lyssna på fler låtar!

Dagens Låt



Justin Timberlake - What Goes Around..

Jävligt bra låt, gillar den verklgen. :)


borde egentligen

Jag borde egentligen göra läxa har jätte mycket att göra, men jag har ingen ork jag vill inte göra något alls idag men söndagar är till för att göra läxa det är jätte jobbigt. Man vill ha en dag till att inte göra nåt heller.

Göra idag:
  • Läsa Psykologin
  • Börja med Stressuppgiften
  • Plugga Vägmärken
  • Läsa Svenskaboken
Blir bara less av att se på denna lista.. Fan så jobbigt vet inte vad jag ska börja med. Kanske ska få vara i den där ordningen det såg faktiskt ganska bra ut... Men jobbigt.. Det kommer verkligen gå åt helvete för Vägmärke testet blir rädd när jag tänker på det.

Aja, ha en trevlig söndag.. Jag kommer då inte ha det

melodifestivalen

Ikväll blire melodifestivalen hos Rebecca och kanske Rebeza men jag tvivlar på det. Hon gillar inte melodifestivalen.. Alltså visst melodifestivalen har väl inte blivit direkt bättre genom dessa år som jag har sett på det men det är ändå stämning och det är som en oskriven lag att man måste se den. Det roligaste är ändå när det är med alla länder i Maj eller nåt sånt... Och musik kan man aldrig få nog av även om det låter skitdåligt då kan man ändå skratta åt det och skratt förlänger livet! Ja gud så roligt detta var..

Nu ska jag väl byta om eller något och vänta tills Rebecca ringer så då ska vi på Maxi och köpa nå gott tills ikväll jag tror vi ska doppa godis i fondue :) det blir gott!! Ska man bara orka det också. Men det är nog lätt som en plätt.

Puss på er alla!

vad?

Vad ska man skriva om? Ingen blekaste aning faktiskt. Kan väl berätta att jag inte gjorde ett dugg igår typ såg på Fjorton Suger för 3 gången.. Den är inte så bra men hade inget annat för mig och sen så laddade jag också hem Just My Luck med Lindsay Lohan som jag också har sett en gång tidigare men det är roligt att se filmer om och om igen. Fast inte för många ggr. Ikväll kunde jag ha varit ensam hemma men så blir det inte utan det blir nästa helg förhoppnbingsvis!! Längtar.. Kommer inte hända något speciellt men det är bara så skönt att få vara hemma själv ett tag utan något gnäll och sånt.

Så ikväll blir det alltså melodifestivalen
och sen ingen aning blir väl inget speciellt ikväll heller. Måste fan styra upp mitt liv snart men jag ska göra det! Faktiskt, tar bara ett litet tag...

Nu äre duschen som gäller för mig..

fredagen den 16 februari

Ja ikväll händer det då inget speciellt.. Köpte ELLE och Cosmopolitan idag på stan så det blir väl att läsa dom och sedan kanske det blir någon film.. Så det blir en lugn fredag är ganska trött höll på att somna när vi spelade monopol jag och familjen..
Rebeca köpte också ett par svarta jeans idag på Nicole så nu ska hon inte låna mina svarta nåmer känns lite tråkigt hehe men men... Vi gick också in på Flott och kollade jeans och jag såg mina acne jeans som jag sen ska köpa när jag får mitt studiebidrag och då efter det kommer jag inte ha några pengar i några månader..
Jag ska se till att skaffa ett jobb!! Måste

sova!

Sitter och har webbdesign, är inte taggad alls. Är verkligen sugen på att skippa svenskan så jag far tidigare till stan och fixar saker eller det bästa skulle ju vara att sova men det får bli ikväll! Så jag sitter och gör inget alls bara sitter och typ spelar spel och skriver här.. Men det ska jag inte klaga på för det är faktiskt trevligt ju! Rebecca sitter bredvid mig och fixar med sin smurf, den blir jättefin (ehm..) men hon har roligt och det är ju tanken typ..

Sedan ska jag på stan idag och hämta ut pengar för biljetterna till amplified som blev inställt så man får tillbaka pengarna. Känns väl bra det men pengarna kommer ändå at gå till olika personer som jag är skyldig pengar. Så jag och Rebeca ska och fixa det och jag ska få tilbaka mina jeans av henne som hon har haft nu i nästan 2 månader.
Efter det ca kl 7 så ska jag och familjen gå på bio vi ska se "En Natt På Museet" (eller hur detstavas) för vi fick 2 gratisbiljetter till den när vi såg på Göta Kanal 2. Värt mycket värt..

Idag har jag också varit inne en snabbis på Urban Outfitters hemsida och där hittade jag ganska många saker klänningarna var coola!

sommarkänsla



Industri Royal - The Trigger
När jag lyssnar på Industri Royal då får jag värsta sommarkänslan och det är totalt underbart att få den känslan. Varför jag får det är för att jag var på alla deras spelningar i sommar och det är bara stämning.. Man längtar bara tillbaka eller på denna sommar som kommer så jag hoppas den blir likabra som förra sommaren 2006. Tack till Rebeca, Sigrid och Rebecca som följde med på spelningarna mest tack till Rebeca (hon följde verkligen med på alla även om hon stack efter)..

Jag vill ha sommar NU!! sol, bada, musik, underbara sena kvällar med de bästa och bara ta det lugnt och inte bry sig om tiden alls.. Helt totalt underbart!!

listen

Nu måste jag skaffa mig lite nya kläder till garderoben men får inte köpa upp mina kläder så jag får aldrig gå på stan inte förns jag har fått studiebidraget och då ska jag köpa jeans som jag tjatar om. Sedan ska jag spara mer pengar till Stockholmsresan måste ha mycke cash till de. Men måste ändå köpa lite kläder här  hehe kan inte vänta ända till maj det går inte. Så dessa plagg skulle inte sitta fel



Skitsnygga kläder.

Allt är från topshop förutom jeansen och solglasögonen som är från H&M. Skulle vara riktigt trevligt att skaffa sig några av dessa plagg.. är lite fundersam på den rosa är nog inte riktigt min stil men jag gillade den ändå! :)

Ne nu måste jag plugga (kommer aldrig hända)
men ska göra mitt bästa


måste plugga

Ja, jag måste tyvärr plugga idag. I trafikantboken typ med stadskörning.. Jobbigt sedan måste jag börja på Stresshanteringsuppgiften som jag inte ens vet hur man ska göra. Men det funkar väl säkert bara man kommer igåg så brukar det gå bra sen.. Även fast det är ett mirakel att det alltid kommer in ett arbete som man kan lämna in och man vet typ inte hur man har kunnat skrapa ihop det fast då är ju frågan hur bra det... haha blev jätteglad av att jag hade fått VG på två engelskauppgifter det gjorde min dag i förrgår eller va det va.. Så jag väl sakta framåt men aah.

Nu måste jag plugga!

tvdags

Nu börjar tv sittandet.. Om 10 minuter börjar Men in Trees första avsnittet jag hoppas det är bra skulle vara trevligt att då ha två dagar i rad att bara sitta och glo på tv. Det är slappt med sådana dagar tycker jag man behöver inte göra något alls!

Sedan hoppas jag att ni alla turturduvor där ute har det skitmysigt på alla hjärtans dag och ni skulle ju va snälla om ni myste lite åt mig... hehe :)

Ne nu ska jag gå och se på tv! Höres senare

alla hjärtans dag

Hur har dagen varit hittills jo den har väl varit helt okej. Varit finklädd som jag sa (enligt mig) och sedan var det bara en slapp dag. Fick ett fint sms av en viss person som gjorde mig glad (alla sms gör mig väl glada på alla hjärtans dag) resten av dagen fast nu har det runnit av så nu vill jag att det ska hända nå mer som är roligt. Annars så känner jag bara nu att lägga mig och sova och se film och bara vänta till imorgon, det kommer typ att bli så ikväll också bara för att det är bra program från klockan 20.00 till 22.00 på trean.

  • Men in Trees
  • Top Model säsong 7
  • Lustgården
Så de programmen ska man se sedan blir det väl att sova eller något..

När jag gick hem från bussen så kom låten Boris Gardiner - I Wanna Wake Up WithYou (en jättefin låt) på ipoden blev inte lite less på att det var alla hjärtans dag och jag inte har någon att vakna upp bredvid.. Men men kommer väl fler alla hjärtans dag dagar.

imorgon

Imorgon är det Alla Hjärtansdag och vad känner jag inför det, ja jag är då verkligen inte taggad. Bara för att jag inte har någon att mysa med på dagen känns lite surt. Men aah det är väl såklart att det bara är en dag som har ett speciellt namn som någon har döpt den till och att den egentligen kanske inte är så speciell, det är jätte jobbigt, men så kanske jag nu bara känner så för att jag inte har någon. Men vem vet alltså det kanske händer något roligt imorgon men det är tveksamt haha... Man ska visa kärlek varje dag kan vi säga. Jag hoppas bara att jag klarar mig igenom dagen bra. Aja det löser sig säkert! Ska iaf vara finklädd imorgon dagen till ära så jag ska kunna känna mig fin och glad åt det! (haha)

182404-43

Stupid Cupid, stop pickin on me
Mandy Moore rolig video typ

blir galen!

Alltså blir tokig här kollar på topshop och på H&M och hittar mängde med kläder som jag bara måste ha. Sedan kommer jag på att jag inte har några pengar men visst jag har väl pengar men det ska ju gå till jeans, men det är viktigt att ha jeans det använder man ändå mest av alla plagg. Så jag får väl vänta ett tag till att jag ska köpa dessa klädesplagg men snart kan jag inte hålla mig. Aja här kommer det ett sätt som jag skulle vilja ha:
 
182404-42

Midjekjol från Topshop
Enkel vit t-shirt från H&M
Svart sko från Topshop!
Fatta vad fint det skulle vara...

Aja, nu ska jag sluta längta för nu gäller det popcorn och första avsnittet av Desperate Houswifes..
Ha en fortsatt bra kväll!

ehm!

Jag undrar en liten sak och det är hur man gör så att det bara blir en bild som är i mitten i picasa och den blir en polaroid bild eller vad det heter. För man kan bara göra gruppcollage men jag vill bara ha med en bild hur gör man? Vill verkligen veta och sedan hur man kan ladda hem photodraw? Hittar inte något när man söker på google om någon vet vilken sida man kan ladda hem det gratis skulle vara jätte snällt!

Tack!



Kände för...

Kände för att dela med mig lite av mina favvolåtar just för stunden. För jag orkar inte börja med att skriva på stresshanteringsuppgiften, så den får vänta ett tag för detta är viktigare (hehe)..

  1. Fergie - Glamorous
  2. Bow Wow - Shortie like Mine
  3. Mando Diao - TV & Me
  4. Hoffmaestro - I'm not leaving now
  5. Hoffmaestro - Young Dad
  6. Nerina Pallot - Sophia
Alltså finns många många fler låtar men orkar inte lägga upp några fler hehe....
nu ska jag kolla vidare på youtube det finns klipp från fångarna på fortet från 1992, och tre kronor typ andra gamla serier. Skitroligt.
See Yah!

Lista

Vad heter du:  Frida tror jag?!

Var bor du: Umeå (björkarnas stad)

Trivs du där: Ja, det är bra där

Brukar du läsa horoskop:
När Rebecca läser dom för mig, sen blir det i VR, Cosmo och sånna tidningar

Har du körkort: Nej men ska väl skaffa någon vacker dag

Favoritdjur: Kan inte välja blir antingen hund eller katt

Festar du mycket: Njae, inte så värst faktiskt

Sprit, cider, vin eller öl: cider, sprit också men cider är bäst

Brukar du bli för full: nope

Antal kuddar i sängen: 4 alla för mig själv

Äger du ett busskort: Ja annars skulle jag inte kunna komma till skolan

Vad åt du till frukost:
inget

Har du haft sex idag: nope

Nästa mål i ditt liv: att börja träna och sånt

Hur svarar du i mobilen:
Hallå!

Antal timmar sömn inatt:
6 kanske hade svårt för att somna.

Sov du ensam: mjoo

Din hobby: shoppa, umgås med vännerna, sjunga

Vad är det för veckodag?: måndag såklart

Vad åt du senast: 2 mackor med saft

Vem fick du sms av senast: Victor

Vem ringde dig senast: Rebeca!

Godaste ölen du druckit:
finns faktiskt ingen god öl

Vilka hårfärger har du haft: 
för många tror jag

Vad såg du senast på TV: Call2Greatness igår

Vad läser du för bok just nu: ingen men vill börja med någon

Längd: 161 kanske

Skostorlek: 37

Hårfärg: mellanbrun med lite slingor typ...

Är du kär i någon: tror inte det men vem vet

Vad gör du om ett år: Förhoppningsvis gått ut skolan och börjat kanske jobba så man får pengar

Önskar du att du bodde någon annanstans:  Ja ibland gör jag det

Dricker du: Ja nu dricker jag vatten.

Vilken parfym använder du: idag blev det Puma, Woman den röda

Vilka skor använder du: Din Sko stövel idag

Dagens klädsel: Shorts, vit t-shirt, svart kofta + en scarf.

Imorgon gäller det.

Det var tänkt att jag, Rebecca och Jessica skulle ha uppvärmningen förra tisdagen men så blev det inte så nu ska vi ha den imorgon. Fatta om jag är nervös det är galet, jag kommer göra bort mig men men bara egentligen jag gör bort det så är det lugnt. Då måste man bara få G kan bara få högre inte lägre tycker jag. (haha) Så jobbigt med betyg faktiskt. Jobbigt! Men så är livet. Får bara hoppas på det bästa..

Nu ska jag fixa med bilder sedan blir det till att kolla vad det är för bra festivaler i sommar! Ska börja tagga  (haha) Måste vara ute i bra tid.

Höres senare idag!



C2G

Har nyss sett på Call2Greatness, var ett tag sen jag såg det. Det visas i såna fel tider för klockan 22.00 söndagar så är det förmodligen någon film på trean eller femman. Då brukar man kanske se den men idag var det Kärleken Checkar In och den har jag sett några gånger så orkade inte se den.

Call2Greatness är verkligen jättebra, Ghost är bäst faktiskt så gillade jag Rainbow idag med men ingen slår Ghost. Alltså han har slagit mest av alla i gruppen i världrekorden som dom ska slå. Coolt! (haha) Bra program så se det, ett tips bara.

182404-40182404-39
Från vänster (på den stora bilden) Paul, Andreas, Drew, Rainbow och GHOST!

familjen

Har börjat med ett nyrr bildprogram så försöker lära mig lite nya saker går väl sisådär. Har mer att lära mig, men det är roligt iaf. Så nu kommer det ett collage på  min familj hehe. De blir utsatta för de läser min blogg så haha.. Tack för tipset Honeydew det var nice! Det heter Picasa.
182404-47



Haha, kom ihåg att det är gamla bilder så både mamma och pappa + min lillasyster är unga här!

Just nu spelas: Nerina Pallot - Sophia

Dreamgirls

Har sett nya filmen "Dreamgirls" med Beyoncé, Eddie Murphy och Jamie Foxx. Faktiskt så var den bra men lite långtradig i början den var ändå 2 timmar. Det som höjde filmen var att de sjöng bra låtar, sedan att de faktiskt var bra skådespelare. Beyoncé är väl som alla andra artister som vill göra någon film och hon är faktiskt bra tycker jag. Men jag ger den en 4.

182404-36











Sedan är hon till höger på den större bilden från tv-serien Boston Public (om någon ser det programmet) det är hon som har kören. Ville bara meddela det!

kategori

Ny kategori, hoppas den kommer funka! Så då kan jag börja med att säga att det blev inge Rebeca jag orkade helt enkelt inte så det blev en film istället. Som heter "Nära & Kära" eller orginaltiteln är "Prime" och den var jättebra men den slutade inte som jag hade tänkt mig men men det gör det väl nästan aldrig nuförtiden. Skådespelarna var Meryl Streep, Uma Thurman och Bryan Greenberg. Väldigt bra skådespelare. En drama/komedi. Jag ger den en 3.

182404-35

Sen kan jag tillägga att jag fick reda på att min pappa och snart min mamma läser min blogg, känns väl lite konstigt men men låt dom göra det då om dom känner för det. haha
Nu ska jag sova på min säng som är på golvet för den gick sönder, alltså inte bra kvalitet men jag har faktiskt haft den ett tag!
Godnatt

kvällen

Sitter i soffan och äter glass och ser på melodifestivalen med familjen. Rebeca  och co frågade nyss om jag ville hänga/slappa ikväll jag taggar faktiskt men vi får se hur det blir... Annars kommer jag kanske komma dit senare. Nu ska jag alla fall se vidare på melodifestivalen..

Vi hörs senare!

182404-34

Dagens Låt



The Sounds feat många artister - Snakes on Plane (Bring it)

gårdagskvällen

Vars ska jag börja först så blev det snabbt till Maxi med Jessica för att hitta något till mig som jag kunde ha på mig på kvällen. Mamma hade lagt undan en klänning som jag skulle få på alla hjärtans dag men fick den igår! Sen fick jag en svart klänning också (den använde jag) den var ursnygg. Sedan skyndade vi oss hem till mig för att göra oss klara för vi hade en tid att passa men det gick inte så bra men jag tyckte vi var duktiga iaf. Vi skulle på stan och äta på mias, mumsfillibabba! Rebecca kom taggad och ville sticka med en gång och faktiskt så var vi klara så vi gick först och tog ut pengar och sånt där viktigt. Sen bar det av till Inflyttningsfesten på mariehem. Skulle börja lite lätt och det var nice stämning aah sen blev kvällen bara bättre och bättre kan man väl säga. Kom hem säkert och somnade väl kl 4 kanske.

Bilder:



Sköna brudar! Face på några kort men det får ni stå ut med vi bjuder!

stämning

Musiken var så underbar igår jag kunde verkligen inte sitta still, förutom mot slutet men vafan det blev ju jobbigt. Jag hade en ny klänning på mig som var supersnygg från H&M 198;-. Mycket värt!
Det kommer komma bilder sen taggar. Det var länge sen jag hade trevligt så det var verkligen bra och brudarna var härligast! Tack för kvällen. Låter kanske lite töntigt men shit the same det var verkligen asskoj. Det gör vi om visst?!


Vet inte vad jag ska säga för låtar men det kommer väl kanske någon lista sen, kommer bara ihåg Byz - Karatefylla och Industri Royal låtar men det var grymt!

Kommer ett nytt inlägg med bilderna och om lite mer vad vi gjorde igår!

tips

Läste Glamour igår som jag sa och jag hittade jättemånga kläder som jag ville ha mest var det klänningar. Så köp den nya Glamour ett stort tips! Ni hittar säkert något ni gillar jag fastnade för:
  • En 60-tals inspirerande klänning från Lindex, 299 kr
  • Mönstrad klänning Oasis, 899kr (gärna vilja ha om jag hade råd)
  • Silverfärgad klänning Gina Tricot, 399kr
  • Aprikosfärgad klänning Vero Moda, 299kr
  • Ljusgrå toppÅhléns, 250kr
  • Sen ett par röda skor skulle inte sitta fel finns ett par på Skopunkten för 249kr.
Så nu blire dags till att shoppa iaf när jag kanske har lite mer pengar! Det är snart förhoppningsvis..
Det var verkligen inte lite jag ville ha. (hehe) Nu vill också bara tillägga att jag gillar verkligen Cameron Diaz hon är först och främst bra som skådespelare och rolig och sedan är hon bra gilade hennes sidor i Glamour hon verkade jättesnäll och jaa jag vet inte. Men en mycket bra tjej! Hon ser så fräsch ut! Om man får säga så

Glamour

arbeten

Ja jag vet jag har varit lite off nu i två dagar. Men först och främst har jag haft lite arbeten i svenskan att ta tag i men nu är de klara. Och jag taggar morgondagen för då blir det bio med Rebeca, var som ett tag sen man träffades nu. Så det ska bli trevligt vi ska se Linas Kvällsbok.

Vet inte vad mer jag ska säga förutom att musik är underbart  + när man har pengar. Jag har faktiskt inte handlat något sen jag fick studiebidraget men det är bra för jag sparar till jeans som jag måste ha skrivit i något inlägg. Så det känns bra men idag så köpte jag faktiskt två tidningar Pause och Glamour men jag behövde verkligen det just nu. Har redan läst Pause och snart blir det Glamour... Det var faktiskt ett tag sen jag läste tidningar så jag är skyldig mig det!

Nu ska jag väl gå och läsa Glamour och lyssna på Veronica Maggio! :)  Ha en mycket trevlig onsdagskväll..


vi slapp

Jag är jätte less i skallen idag har ont i huvudet och allt, men jag har ändå varit duktig och gjort klat diktanalysen til svenskan men nu är det personporträttet kvar och det ska in på fredag. Det kommer säkert gå jätte bra bara jag börjar med det imorgon för ikväll orkar jag verkligen inte har för ont i huvudet + att jag har fått lite mer snuva som inte är bra alls, och klockan är ändå halv 8. Annars så slapp vi ha uppvärmningen idag! är faktiskt ganska glad men då får vi ha den nästa idrottslektion och då är jag förmodligen mer förberedd.. Istället på idrottslektionen hade vi Afro power Dance som var väldans kul, och jag var skitduktig tycker jag. Man skulle skaka rumpan och typ allt det var roligt som få! Skulle bara släppa lös sig själv ett väldans bra tips till alla! Plus att det är bra träning.

Ja, vad ska jag säga nu ingen aning helt enkelt eller jo har någon, någon aning om hur mycket frakten kostar för ASOS.com ?

Låtar:
  • Mando Diao - Ochrasy
  • Veronica Maggio - Vi har, Vi har
  • The Fray - Dead Wrong
  • Industri Royal - Going Postal
  • The Clash - The Guns of Brixton

dagen som har gått

Idag var det en kall dag fast ändå inte på morgonen men när man skulle gå hem alltså det var helt fruktansvärt.. Det var jättekallt. Jag klarade mig hem iaf som tur var. Idag gick jag och jessica igenom uppvärmningarna på lunchen för att se vad vi hade gjort och om vi kunde få nå tips av varandra. Sen kom vi på att om Rebecca är sjuk imorgon så kommer vi inte kunna göra våran uppvärmning, och om jag ska vara helt ärlig så vill jag att hon ska vara sjuk imorogn så att jag inte behöver göra min uppvärmning även fast jag är klar men alltså man kan alltid förbättra. Annars så har jag inte gjort så mycket idag jag har gjort en diktanalys som ska in på onsdag så den är klar snart har väl kanske en tredjedel kvar och det orkar jag inte göra ikväll det gör jag imorgon. För nu ska jag gå igenom min uppvärmning så jag kan den någorlunda.

Här kommer din klänning Anna, som du ville att jag skulle lägga in och det gör jag så gärna. För den var fin men lite dyr men men jag kom på värsta bra planen till dig Anna så vem vet du kanske får den sen.
Den finns också i vit.

nelly

Ni får inte heller glömma att det är dubbelavsnitt av CSI !! och det verkar jätte intressanta avsnitt också det börjar kl 21.00 och slutar alltihopa 22.55

skorna

En för alla tillfällen har jag hittat nästan. Jag är  jätte taggad men vi får väl se som sagt!



Jag älskar verkligen den första men den fanns inte i min storlek och då är det lite tråkigt. Men man kanske kan köpa i en större eller mindre storlek men det är tveksamt. Aja, nu ska jag se en film vi hörs kanske senare!

Ha en fortsatt trevlig slapp söndag kväll

beställa?

Rebeca taggade mig till att beställa från någon sida med henne, och jag tycker vi ska beställa från ASOS.com för där har jag hittat jättemånga fina plagg idag. Visar bilder nedan. Sedan skulle vi ge varandra ett kit nusåhär innan Alla hjärtans dag som är för tjejer som gillar killar och det gör ju vi. Så det passar ju underbart! Det va inte heller så dyrt.

Här kommer mina underbara plagg som är under 300 kronor så det är kap enligt mig.





Dessa plagg är väl inte helt fel, men jag är lite osäker på de två sista på rad två. Men vi får väl se..

Kommer ett nytt inlägg för skorna som jag hittade för under 500lappen nästan. Jag är så bra!



uppvärmningen

Alltså ni ska bara förstå så nervös jag är inför tisdags uppvärmningen som jag, Rebecca och Jessica ska ha. Jag vet fan inte ens vad jag ska göra till min låt och jag tror det blir jätte dåligt, jag kommer inte kunna hålla takten eller något sådant. Vad är det värsta som kan hända? Ja, att jag glömmer bort vad jag ska göra, eller att det blir för tråkigt, eller att det bara blir fel. Finns ganska mycket som kan hända om man tänker efter.
Plus att jag fick det svåraste enligt mig hehe. Jag ska använda låten Cry for You med September.
Aja, jag får väl göra mitt bästa utav det, så får det gå som det går. Bara jag får mer än G så är jag nöjd.

adfgva

Ha en slapp söndag nu!

And I'm dreaming 'bout times Times that are gone

Det jag håller på med på en lördagkväll är alltså att se på Melodifestivalen och har inte något gott att snaska på.. Är ganska besviken på det. Sen orkar jag inte gå på statoil och köpa något för det är så kallt ute.
På melodifestivalen är det också inte alls några bra bidrag den enda som är mysig är typ God Morgon med Uno Svenningson och Irma.. Hoppas det kommer några bättre men det är tveklöst för det har förändrats mycket på bidragen som har kommit till melodifestivalen.


Hoppas bara det blir en bra vinnare i slutet!

Tack för länken Rebeca, sen kan jag medela här att vi måste vara med varandra snart! Var faktiskt ett tag sen. Men det fixar vi!

vi

kvällen igår

Ja, först och främst tack för igår tjejer! Det var mycket trevligt skrattade och allt minns inte om jag har berättat något tidigare men iaf. Så åt vi god mat, och pratade och stojjade. Efter det blev det dansmatta jag ägde enligt mig! haha men det var trevligt. Sen kom min pappa, mamma och syrra och hämtade mig, rebecca och jessica. Så det var väl kvällen igår och här kommer ni få några bilder från gårdagskvällen!



hoppas det blir trevligt att titta på bilderna haha.

ojdå!

Ja jag var nyss inne på en blogg  som hade skrivit om man ville veta när man skulle dö. Det var på egen risk och ja jag gjorde det. Så jag ska dö Fredagen den 10 Augusti 2068, så jag kommer att bli 79 år gammal. Ja det är väl ganska bra faktiskt.

om du vill veta när du ska dö klicka här det är på egen risk.

fina plagg



vilken är finast den svarta eller den vita? jag tycker nog den vita, den är mer fräsh sen plus att jag har så  mycket svart i min garderob tycker jag. Även fast svart passar till allt och svart är en bra färg så blir det lite tråkigt ibland. Men båda dessa klänningar är vackra! De är från Anna&Boy



Här är också två skönheter den första är från Missoni den andra är från Chloé.
Missonis klänningar är speciella men dom är ändå mycket fina, de är kanske för att de är speciella.
Chloé gör helt enkelt helt underbara kläder plus den där väskan som jag nämnde i förra bloggen..Och den var ju jätte snygg. Sen har de gjort andra fina saker. Denna skjortklänning var snygg!.


Suck!

Varför kan jag inte lägga in några inlägg på min förra blogg, jag blir ju ledsen.. Den som det gick så bra med.. Hoppas folk kommer kunna hitta till denna blogg som är fortsättningen på min.. Men jag kommer inte att sluta hålla på med den första för jag ska se till så att den börjar funka igen...

Ibland blir man bara less på allt!!

Alla fall så hade jag mycket trevligt igår tjejer.. Jag var väl lite tokig ibland men det bjuder jag på, det är så nice när folk skrattar och är glada. Det är det ända som behövs.

Man kan inte heller börja dagen bättre än vad jag gjorde idag!! Finns inget som kan slå det! Tack så mycket!

Dagens låt!



Mando Diao - Good Morning, Herr Horst

Fashion Show at Draggen

Alltså det var galet nice ikväll. Så fina modeller (speciellt mia) och eleverna som har sytt och designat kläderna alltså helt otroligt, tänk att kunna göra så fina kläder till sig själv. Man behöver verkligen inte köpa några kläder man kan istället då göra något som liknar det man vill ha och sy det och göra det till sin egna stil. Det ska jag styra upp nu tror jag alltså jag ska styra upp hela mitt liv så jag kan kolla tillbaka och tänka att ahmen jag har faktiskt gjort något som är värt att nämna. Sen då kan man ju nämna damen som man träffade på bussen idag, det var så fullt i bussen så jag satte mig bredvid en dam och tänkte - nu ska jag he på ipoden och lyssna och sen bara ta det lugnt. Men nej, damen börjar prata med mig om hennes liv typ, alltså det var inte skrämmande hon var snäll och en söt dam. Hon sa att jag skulle göra allt i mitt liv att jag ska verkligen försöka göra det mesta så att jag kan som sagt kolla tillbaka. Sen kan jag bara tillägga att man blir mycket avundsjuk på att inte kunna göra så fina kläder och sen blir man mycket taggad på att gå där själv och visa upp kläderna, vilken känsla alltså!!

Oj. Sorry för all denna text jag skulle bli less men det är värt att läsa det! Nu ska jag lägga in många bilder från modevisningen!



Detta tema var Barcelona (för man fick välja en plats och gå utöverdet med kläderna) så med den randiga tröjan har vi Mia! :) Hon till höger om mia det är hon som har sytt alla kläderna! Hon var jätte fin och jag tycker inte alls att kläderna var fula. Sen ser ni nog den röda ursnygga klänningen alltså mycket fin.



Detta är Paris Romantik, och jag gillade alla dessa plagg. Jackan på första bilden var jätte fin, men knapparna och allt. Sen den tjejen med klänningen det är hon som har sytt allt! Den klänningen är också fin skulle vara härlig att ha på sig på en sommardag. Efter den kommer min favorit och det är hängselkjolen allts den var gudomlig! och på den sista bilden ser ni att det korsar.



Alla dessa plagg är också gudomliga! Blev kära i alla. Detta tema är Café.
Första bilden är på en brunklänning med ett vittband emellan var skitsnygg.
Vit drömklänning och tuff modell på klänningen också.
Sen tredje bilden vare coolt med kavaj och en kort tunika kanske man kan säga.
Snygg blå färg och tunika fin modell. med knappar också



Manhattan tema. Första bilden är jättecool med hängslen och keps och snygga jeans och alltet.
Nästa bild är nästan likadan fast med en fin väst + det andra.
Snygga röda byxor och byxorna matchar halsbandet.



New York tema. Mycket fint alla dessa plagg också. Alltså alla kläderna var fina på något vis. Men det var ju vissa jag fastnade för (typ allt).
Snygg blus på första bilden i en härlig brun,röd färg. + en midjekjol. Stilrent!
Hel svart, funkar alltid. Här med en väst + en trekvartströja typ och ett par svarta byxor.
Finns fler bilder kanske lägger upp dom sen men det var sämre kvalla på dom.



Detta var Monets Trädgård. And i loved it all!
Först en blommig kjol som jag tyckte var jätte söt!
Sen kommer den gröna sköna klänningen som är ursnygg! Vill ha!
Röd skarp jacka i snygg modell..
En vit underbar klänning (plus att denna bild blev jag urnöjd med, haha)

Ja alltså nu var det slut på bilder (nästan). Men detta ville jag bara ge er. Så vi har många nya designers från Umeå. Håll ögonen öppna! Blir jätte taggad på att sy mina egna kläder men då måste jag bara lära mig och sen är det andra saker jag blir jättetaggad på. Men nu ska jag låta er gå. Tack för att ni har kollat!

RSS 2.0