Tar en paus

Drygt men så blir det sätter mig ändå aldrig och skriver, kollar mest bara på andras bloggar. Men jag kommer nog börja efter nyårsafton ni lär väl märka. Kan kanske hända att jag skriver ett litet inlägg om jag har tråkigt. Men om ni nu skulle undra så tar jag en paus nu från bloggskrivandet. Ha en så trevlig nyårsafton!



Bjuder på en låt från Will.I.Am, den är väl inte direkt bra tyckte jag från början men visst har den lite sting i sig.. haha Hare Bäst gå på Fest! (eller nåt)




Älskar låten! Kan ju inte bara låta er läsa ett tråkigt inlägg ni ska få höra på bra låtar medans ni gör det! Puss.

Juldagen

Igår var det en mysig julafton även fast det faktiskt inte var så julstämningsrikt, men men. Öppnade alla julklappar vid 2 hemma hos min familj. Sedan blev det mer i Vännäs med stora släkten. Har inte tagit några bilder på allt för min kamera vill ju inte funka, eller rättare sagt den funkar men kabeln finns inte någonstans så jag kan inte lägga in bilder. Det är verkligen surt. Trots detta behöver inte det stoppa mig för att säga vad jag fick i julklapp.


- Guitar Hero en till gitarr + spel (fick det av Sven + pappa och mamma men vi ska byta svens)
- Bestick till flyttningen nån gång
- Presentkort 1000;- på Flott
- Presentkort 500;- på H&M
- Presentkort 200;- Gina Tricot
- Sminkning på The Body Shop
- Två gråa långkoftor från H&M
- En till Guitar Hero skiva från Älsklingen
- Handukar
- Talrikar, skålar, muggar
- Presentkort 500;- på Kicks ska köpa parfymer
- Påslakan och örngott och sånt
- Trosor
- BH
- Vas med blommor
- Blomma av Svens föräldrar + 300;- på SF
- 100;- på SF
+ lite mer grejer som jag inte orkar skriva upp.


Ha en bra juldag nu borde nog jag och Sven göra lite middag. Sen ska han och jobba och jag ska väl sitta och stirra in i väggen här. haha Puss,

Julafton

Nu är det julafton!

Men nu har jag börjat tänka på vad jag ska ha på mig på nyårsafton har som ingen aning, eller det jag vet är att jag vill ha en svart klänning. Ursnyggt! Här kommer en snygg klänning från asos.com kostar ungefär lite över 500kr.

Satin Bandeau Dress

Dan innan julafton!

Ja nu är det bara mindre än 20 minuter kvar till julafton, känns härligt även fast jag inte har någon julkänsla riktigt men det fixar sig nog imorgon när man får öppna julklappar. =)
Sedan har jag sagt till mamma om den där kjolen och hon sa inte riktigt nej eller ja så jag kommer nog att köpa den nu efter jul..

Nu iaf så sitter jag hemma hos svens mamma som inte är här. Jag och Sven ska få bo här i 10 dagar för hon är i Göteborg och firar julafton och nyår. Så det kommer bli mysigt att få prova på att få bo i egen lägenhet, för det är ju nästan som det. Trevligt trevligt, nu ska jag sitta och vänta in julafton med Sven och Emil. Ha en trevlig julafton och ät er mätt på julmaten imorgon. =)
Puss och GOD JUL! önskar Frida

Väntar...

image463Sitter nu och väntar på att Sven ska komma hem från hans guys night out... Då tänkte jag att jag ska gå in på HM.com och titta om jag hittar några billiga kläder och då hittar jag min kjol som jag har trånat efter ett tag men som jag inte har vågat köpa för den kanske inte riktigt är jag. Men när den har minskat i 200 kronor, den kostade 298 och nu kostar den 98 spänn då kan man väl ändå inte inte köpa den eller? Plus att man har fått lönen och JA jag vet att man inte ska köpa upp alla sina pengar nu när man precis har fått lönen men jag kan inte råför det, det bara blir så.
Jag ska kolla om jag hittar något annat roligt som är billigt. :) Gonatt!

Vill sova inte jobba..

Så sant så sant... Jag vill sova nu i flera timmer jag vill inte jobba det är så jobbigt. Men så är det, jag börjar klockan 18.00 - 22.15. Drygt, hoppas jag får stå i kassan för det mesta och städa och sånt. Fast det jag tror är att jag kommer få larma men ingen vet vi får väl se när jag kommer dit.

Innan jag ska jobba så måste jag göra klart denna dumma recension och sen kanske jag hinner sova ett tag. Efter jobbet ska Älsklingen komma och hämta mig och då kanske vi ska till sofias chillfest men jag är inte så taggad annars så far vi väl hem till honom och bara chillar jag var faktiskt sugen på att se på ett Heroes avsnitt. :)

Blir nog ingen uppdatering ikväll så ni får vänta tills imorgon då det blir julklappsshopping.

19 december

Idag var jag hemma från skolan, trodde att jag skulle befinna mig hemma och sova ut och ta hand om min röst och skriva på recensionen. Så fel jag hade, Chili mådde inte bra igår hon kräktes och hade diareé så vi for till veterinären idag i vännäs. Jag var inte glad imorse kan jag meddela er, men vi gav oss iväg iaf och kom hem klockan 3. Då blev det att börja plugga så nu har jag skrivit en sida och ska sriva resten imorgon.

Ikväll ska jag till Sven och sova där och imorgon gäller det, jag ska sjunga på julavslutningen ett musiknummer från musikalen som vår skola varje år gör och de är treorna som bara får vara med. Så jag är med dig plus 17 till. Det ska bli trevligt men jag är inte lite nervös fyfan. Men förhoppningsvis går det bra annars får jag väl göra det bättre när föreställningarna är. =) Ha en fortsatt trevlig 19 december.

Trött som ett svin

Idag har jag varit tröttare än tröttast. Fast jag fick sluta kl halv 11 så jag var hemma vid 11. Det var härligt. Gjorde inget alls till cirka klockan 3 då jag egentligen behövde plugga på provet. Men alltså fatta det är det tråkigaste provet och jag orkar verkligen inte sätta mig in i det. Prov imorgon, men jag har läst alla sidor och jag ska försöka göra det efter CSI också om jag inte somnar igen. Har sovit 1 timme och en kvart idag, somnade i soffan sov i 45 minuter typ och sen somnade jag i sängen och sov en halvtimme alltså. Det kan iofs bero på att jag och Sven började se film klockan halv 2 till 3 det var ganska galet. Han var ganska trött imorse må jag då säga haha.

Aja nu ska jag fortsätta se CSI och sen plugga
och sen äntligen sova! Gonatt, puss

Klätt julgranen

image462Ja nu har vi klätt julgranen klart, men jag saknar stort glitter vi har smalt glitter. Så jag tror att jag kanske ska köpa lite stort glitter så det blir lite maffigt. Men annars har man fått mer julstämning vi har inte haft något julpynt tills idag. Så nu börjar det närma sig. Det är ju liksom bara 1 vecka och 1 dag kvar.

Ikväll ska jag se på Shall We Dance men den börjar 21.00 så just nu ser jag på Adam och Eva som började klockan 20.00. Så det kommer bli en tv-mysigkväll. Ha en trevlig kväll.

Hur ska din gran se ut, om du fick bestämma?


Ont i hela kroppen

Var ett tag sen nu igen. Kort summering på helgen ska jag försöka ge mig in på nu.

Fredags blev det utgång för mig för en gång skull och självklart blir det för mycket för mig. Ville ju ha skittrevligt och det hade jag verkligen också. Dansade, skrattade och ramlade?! Precis det där trodde jag aldrig skulle kunna hända mig, alltså mot kvällen när vi var på x3m så snurrade det faktiskt för mig ett tag. Men jag ordnade det där även fast jag ramlade och har många blåmärken idag. Älsklingen var också ute och hade trevligt. Vi hade båda trevligt. Kvällen avslutades på McDonalds såklart.

Lördagen sov jag och älsklingen till klockan halv 2 och vi var så trötta vi ville verkligen inte gå upp men vi var tvugna för vi skulle till Nordmaling på julbord. Min mage mådde inte bra men jag var så sugen på julbord så jag var tvungen att äta allt och inget. Det var faktiskt jättegott och det gick mycket bra, dels för att swempa var där och tog hand om mig. Nemen det var en lugn kväll såg två filmer och sven kom kl 2 sen blev det sängen för att se klart den andra filmen.

Idag har det inte hänt något alls
, har bara gått runt i morgonrock och varit orolig för provet som är på tisdag. fyfy, har som ingen bok hemma trodde jag tog hem det men icke. så jag får vara fastklistrad i boken imorgon efter skolan.
Nu ska jag lyssna på musik och kolla på bloggar och bara slappna av och låta tiden går! :)


Första bilden: Jag till vänster, bredvid mig har vi Angelica.
Andra bilden: Älsklingen till höger! hans polare till vänster om han, och i bakgrunden har vi jonna.
Tredje bilden: Rebecca och Angelica som dansar. I vänstra nedersta hörnet.

Snart är det jullov!

Det känns ut i fingertopparna nu. För på skolan har vi nästan alltid rast och inget alls att göra. Förutom att vi har prov nästa vecka på tisdag och jag kan inget alls plus att jag inte har boken där allt står i. Men jag ska nog låna den idag på biblioteket så jag kan plugga i helgen.

Det är också lucia idag som ni alla kanske vet, stämning med lucia på skolan faktiskt. Plus att ikväll ska jag och Rebecca på teg och se Rebeca sjunga i ett luciatåg. Det ska bli trevligt, jag ska nu gå in och kolla på tv4.se och se om man kan se när Rebeca och hennes luciatåg kan vara med på nyhetsmorgon eller något sådant, vet inte riktigt vad. Vi får väl hoppas!

Ha en trevlig dag och ät inte för många lussebullar! :)

Ny dag nya tag!

Eller något sådant. Idag har vi två stycken lektioner, nu har vi text och där ska vi skriva en recension.
Efter denna lektion ska jag och Angelica ha redovisning på natur, är verkligen less vet inte hur det ska gå alls. Men men det går väl bra, man läser ändå bara det värsta är när det kommer frågor. Jag kan som aldrig svara på frågorna som ställs av folk så jag orkar inte bry mig heller. hahaha

Iaf, nu ska jag försöka komma på vad jag ska rencensera för något och sen ska jag fixa OH-pappren. Puss,

Söt unge



Alltså jag och youtube.com ungar som är söta. Kolla bara på denna söta flicka. Det är galet att ungar kan vara så söta när dom inte gör något speciellt alls.

Sex and the City trailer

Ja då har man då sett SATC trailern känns spännande att få se 1 timme och 40 minuters avsnitt istället för 25 minuter. Jag har goda förhoppningar iaf, den kommer nästa år och då ska jag vara på bio och se den. Det blir mysigare då tyvcker jag.

Jag skulle egentligen vilja att dom gjorde en eller två serier till, för det är bara så bra! Men det är nog bara vad jag tycker. Nu ska jag sova är så himla trött ska först prata med gubben min.


Tror ni det blir en flopp eller hit denna film?

Första julbordet och Andra Advent!

Åh, vad gott det kommer bli. Det är ändå stämning med julbord och ikväll blir det med Svens familj. Looking forward to it! Är jättehungrig också, har inte ätit något idag förutom nudlar och 2 clementiner. Så det kommer sitta bra med mat i magen.

Nästa helg på lördag så blir det julbord igen och då är det med mormor,morfar och min familj plus Sven. Så det kommer bli 3 julbord för mig iår, dunder och brak vad trevligt. =)

Ne nu ska jag fortsätta vänta på att åka. Nice, ha en trevlig kväll!

No headline today..

Ja det blev ju då Magnus Betnér som var helt okej faktiskt. Har ju som inte lyssnat på han eller sett han på hans lilla tv-shower.. Men han var bra. Efter det tog jag bussen hem och bara slappade såg lite på Lilla melodifestivalen och sedan började jag se en film men den var långtråkig så det fick bli ett Gossip Girl avsnitt istället.

Nu har jag också kollat på lite kläder
som till exempel från Monki som har helt underbara kläder, sedan var jag också inne på glitzy.se och hittade lite fina kläder där också. Fast på glitzy är det lite dyrare än på monki. Varför finns inte Monki i Umeå för? Varför ska det finnas i sundsvall det är jätteonödigt, bara för att de har IKEA...Iaf orkar inte sitta och klaga, snart kommer Swempa hit han har varit med grabbarna ikväll och haft roligt! :)

Godnatt

Magnus Betnér

image458
Igår när jag och Sven var på stan så blev det inte direkt nå julklappsköpande, vi köpte en julklapp och det var till min lillasyster. Jag som hade planerat att köpa de flesta igår men så blev det inte.. Aja, jag får väl gå på stan i veckan det är lugnt! Filmkvällen hos Angelica var också trevlig, gott med chips och dip..

Men ikväll blir det Magnus Betnér med Rebecca, vi fick i födelsedagspresent av tjejerna i klassen. Tack för det! Så det ska bli roligt. Får väl skriva ett inlägg sen om hur det var.

Julklappssökande

Idag ska jag och Sven gå på stan och köpa jullappar, för nu börjar det nästan bli lite stressigt. Men det ska bli roligt, jag gillar att köpa julklappar det jobbiga är bara att man hittar ganska mycket till sig själv. Fast jag har en lista i huvudet vilka jag ska leta till, så jag vet ungefär iaf. Det roligaste med julklappar är ju ändå att slå in dom! :)

Sedan ikväll blir det filmkväll hos Angelica. Ha en trevlig dag!
image457

Klassensdag typ..

image456
Idag efter skolan har klassen ätit middag på Balder, det blev tacobuffé förm ig och 9 andra. Ganska populärt, men det var inte så konstigt för det var underbart gott. Det blir godare också när man inte har ätit något på dagen. Efter middagen så blev det bio med klassen, det blev Elizabeth: The Golden Age och jag måste faktiskt säga att jag blev positivt överasskad över att den var bra för innan hade jag en ganska negativ inställning. Så faktiskt ett tips men se den hemma för alltså det är ganska drygt och sitta i en biosalong där man inte sitter skönt i 2 timmar. Fast om ni har godis så är det lugnt!

Aja, nu ska jag sova. Är ledig imorgon men jag behöver verkligen sova, om jag nu inte ska börja på en ny serie. Vet bara inte vilken, något bra tips? Godnatt, Puss

Indiska

Nu på senaste tiden har jag börjat gå in på affären Indiska. Det är väl bra, för de har väldigt mysiga kläder. Har köpt riktigt fina kläder därifrån blir förhoppningsvis fler. Jag har köpt den där stickade koftan med luvan i svart(fanns inte i min storlek i färgen lila), och en grå/vit kofta jättemysig. I like it.
Och nu när jag var inne där så hittade jag denna jacka!

Klart och fixat in i "minsta detalj"

image455
Haha, jag tror nog inte det, men man kan ju låtsas. I alla fall så är min kulturbilaga klar nu och precis innan Ugly Betty, DH och Christine. Värsta tvkvällen blir det nu. Tror också att det får bli en kopp te till det.

Även om jag är klar med denna kulturbilaga så vet jag redan att det blir ett IG av läraren från Litterär Gestaltning och G från Text B.. Visst är man positiv. Det enda jag är nöjd med är framsidan. För det är också det roligaste att göra!
Igår kollade jag och Sven i en tattoo tidning och jag hittade faktiskt några favoriter men vi får se hur det blir med dom. Mamma och pappa är helt emot det, så dom säger nej till vilken som helst men men jag är 18 och får göra vad jag vill. Härligt, ne nu ska jag göra mig beredd för en mys-tv-kväll..

Puss,

Datasalen

image454


 

Alltså det enda man gör på våran linje är att sitta i en datasal och skriva på något dumt arbete. Fast egentligen så blir det inget bra skrivande utan det blir antingen på bloggen eller att man kollar alla andras bloggar, sedan kan det ju hända att man slinker in på apberget. Man börjar bli ganska trött på att vara inne på Microsoft Word hela dagen för man tar ju hem all läxa som man inte har gjort klart så därför blir det Microsoft Word hemma också.

Nu ska man inte vara så negativ för det är ju ändå värsta slappt och få sitta i en datasal och sova istället för att räkna matte till exempel. Iaf så nu måste jag skriva annars blir nog inte Angelica så glad på mig för detta arbete i Natur ska tydligen vara klart nästa vecka och då ska vi redovisa. Fyfan för att redovisa det ska vara muntligt i 10 minuter. Fan vad roligt att lyssna på.


 

Ha det bra gullingar, Puss


Ligga i sängen dag

Candle,Bow,Christmas Stocking,Christmas Ornament,Home Interior,Christmas Tradition,Domestic Room,Tree,Fire,Decoration,Indoors,Victorian Style,English Culture,British Culture,Mantelpiece,Winter,Childhood,Nostalgia,Christmas Present,Christmas Decoration,Traditional Christmas,Christmas,Nobody,Traditional Culture,Holiday,Christmas Lights,Fireplace,Christmas Tree,Living Room,CelebrationSista spurten nu gällande Kulturbilagan, den ska liksom vara klar på onsdag. Och jag har två saker kvar att skriva och jag är jättestressad över detta skitarbete.. Vet inte heller vad de ska handla om... Det kommer bli nå blaj bara och sen kommer jag få Ig på det.

Skitsamma nu ska jag inte prata om detta utan nu ska jag börja skriva om jag nu kommer på något. haha, får väl se hur det går. Iaf så ska jag och Swempa ut på stan nån dag i veckan och börja köpa julklappar. Ganska taggad på det faktiskt.

Det jag skulle vilja göra idag istället för att skriva på kulturbilagan, är att sova till klockan 12 ligga kvar i sängen och se på tv och äta nudlar. Det skulle vara jätteskönt.

Colbie Caillat - Bubbly



Oj, så fin låt.
Lyssna och Njut...

Första Advent

Nu är det verkligen jul! För mig iaf, idag ska vi julpynta förhoppningsvis och jag måste städa mitt rum. Plus att jag har läxa att göra, fyfan. Jag är iaf jättetaggad på julen. Allt blir så mysigt då, förutom att det blir kallt men men det får man leva med.
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma, för att tiden ska gå snabbt så tror jag att jag skriver klart detta och sen går jag och sätter mig och spelar Xbox. Bra idé, hoppas ni får en trevlig första advent imorgon!

önskar Frida

RSS 2.0