Surt!

Förra inlägget där det stod att jag skulle skicka efter jacka, skor och halsband. Mmm det enda jag kommer få från den beställningen är halsbandet för det andra var slut. Det är mycket surt tycker jag.. De får se till att skaffa mer exemplar av kläderna. Hade ju velat ha den där jackan!! Får väl leta vidare antar jag..

Jag vet att det inte har kommit några bilder på de nya kläderna som jag har köpt, H&M är ändå jävligt bra de har så bra priser.. I like it! Har 3 tröjor en klänning en väska som jag har köpt där som det ska komma bilder på.. Sen har jag köpt två nagellack från Kicks, ett svart och ett rosa. Har alltid velat ha ett svart och då såg jag det så jag slog till.. Det är nice.

Vad har jag mer att säga.. Typ inget så ha en bra lördag kanske kommer något inlägg sen vem vet..

Måste säga att Beyoncé Knowles har en jävla röst till låten Listen som var med i Dreamgirls, tänk att kunna sjunga som henne alltså. Helt galet! Aja See Yah..

182404-181


H&M

Denna dag har varit den härligaste dagen. Det var sol och det var varmt och härligt. När jag kom hem så kollade syrran och hennes kompis i den nya sommarH&Mkatalogen. Sen när jag kollade i den såg jag att det har kommit en jacka typ som en skinnjacka ser ut som en sån men svart som jag har letat efter och det var värsta bra priset 398:- Först sa jag att jag kan köpa den sen sa mamma att hon kunde ge mig den i födelsedagspresent så det blir en tidig födelsedagspresent men det är trevligt tycker jag. Sen blir det ett par silvriga ballerinaskor för 98:- och jag kommer köpa ett nyckelhalsband för 39,50:-

Mamma ska skicka efter det imorgon eller ikväll jag längtar tills det kommer!! Det blir nice..

Nu är det Gilmore girls sen blir det mat och sen matte.. Ha en bra måndagkväll!

skor!

Alltså jag har ganska många skor tycker jag.. Men alltså det skadar inte med fler men man brukar ju ändå använda sina favoriter så blir några glömda som är lite tråkigt.. Men så äre!
Iaf så var jag inne på Bianco och kollade på deras hemsida alltså och dom har faktiskt ganska många fina saker hittade ganska många. + så hittade jag en sjal eller vad man ska kalla det som var fin!

Här kommer några skor.. + sjalen.




  • den första en vanlig hederlig svart pumps. lite spetsig för min del men den är ändå rundad..
  • andra svarta skon tyckte jag var ganska fin ser ut som en danssko vet inte om jag skulle använda den men den är nice i alla fall.
  • skepparskon gillaren verkligen tänker fram på sommaren.
  • alltså den här skon har jag ingen aning om jag skulle köpa eller det fanns i olika färger men denna var nice..
  • gult är fint, tycker gult är en cool färg skulle vara trevligt och ha en sko i den färgen..
  • vit nästan likadan som den förra som var gul förutom att denna inte visa tårna..
  • silveraktig sko den var lite cool på något vis
  • här kom den färgglada sjalen haha.
sen måste jag bara säga att det skulle inte sitta fel med ett par till converse i nån vit färg kanske eller något coolt mönster men men man får väl se vad som händer när pengarna kommer..
Nu blir det matte och svara på brev! Hare nice puss på er!


söndagen den 25/3

Vaknade klockan 11-12 eller nåt har ingen aning nu när man har ställt om klockan och så.. Vaknade upp och kände suget efter pommes frites från mcdonalds kunde inte fara själv tänkte jag så jag frågade rebeca men hon kunde inte hon är sjuk så det var illa och rebecca svarade inte i telefonen illa. Så då begav jag mig själv med cykel till Maxi, första cykelturen och det kändes underbart må jag säga. Så det blev pommes till slut och det var så underbart gott. Efter jag hade ätit och pratat med rebecca i telefon om gårdagen så gick jag och köpte mig två tidningar (VeckoRevyn och Cosmopolitan) och en DaimMarabou + en PimPim påse. En mycket onyttig söndag kan jag säga. Det vare värt kan jag också meddela. Har sett ett avsnitt av Gilmore Girls och mer blir det. Sen har jag också börjat på en ny serie Entourage den är väl helt okej, Mark Wahlberg har producerat den och jag gillar Mark!

Nu har jag däremot ångest inför matteprovet som är på torsdag, alltså matteläraren gillar inte mig och alltså helt seriöst jag kommer få ig i slutbetyg tyvärr.. Jag mår inge bra över det jag blir bara rädd inför mattenationella. Historian kommer inte heller att gå bra jag får typ råplugga i veckan fan va roligt.. Vill inte vara med på historian och matte nåmer. Men jag ska väl försöka iaf..

+ imorgon ska vi till universitet har ingen aning vad jag ska ha på mig men det får jag väl klura ut imorgon. Det är inge viktigt.. Fast universitetskillen kanske är där (haha)..
Snart är det Påsklov, detta lov ska bli bättre än förra fast Industri Royal var ju super förra lovet aja shit the same nu blir det Gilmore Girls.
Hare !


182404-171
Mark Wahlberg + Entourage


Gårdagen

For på stan och letade kläder till kvällen hittade en rosa tubtopp, en blå klänning och en grå kortkofta som man kan ha över allt om man vill.. Sedan for jag hem och slappade ett tag sen blev det dusch och göra sig i ordning. Efter det så skulle jag mamma och lina fara och se Bounce som jag och mamma redan har sett men det skadar inte att se den igen den är ju så bra!! sen tror jag att en viss K var där men inte riktig säker jag får väl försöka ta reda på det.

Sen blev det klassfest, när jag kom så försvann typ alla kändes det som eller alla var på toaletterna och hängde och va ute och rökte och så.. Men det var nice tack för Jessica att hon var där! Blev en ganska kort klassfest men de hade ju börjat klockan 7 och det är fööör tidigt tycker jag så den tog slut klockan halv 1 eller nåt. Begav vi oss till stan och jag fick samtal av E (blev glad). Stod vi på stan och väntade på allas bussar att komma sen kom man hem och insåg att man ställer fram klockan en timme klockan 2 och då blir man less och går och lägger sig.

Jag säger så här Bounce var bäst! Även om inte Benke var med..

Nu hoppas jag att det blir mcdonalds med Rebeca! Hare gott!

Shopbop

Alltså nu har man alltså hållit på med att fixa med bilder och så inte något viktigt (har inte kommit på hur man gör kollage än) men ändå. aja, jag var inne på shopbop.com för ett tag sen och märkte att man kunde kolla trenderna enligt shopbop då och jag tyckte det var stiligt så jag kände att jag ville visa lite exempel och så vad det är för trender (har som lite tråkigt) so here goes..

1. Reflektera dig själv - Metaller för det mesta. Du ska mixa och matcha kontraster med svart. Låt det skina kan man som säga.

Klänning - AKA NEW YORK
Tröja - MARC BY MARC JACOBS
Ring - KENNETH JAY LANE

2. Lysande Idé -
Elektrisk blå, gul och stark rosa. Du kommer sticka ut men det är roligt. fina färger. Man kan börja i lugn stil med kanske bara ett par skor.

Klänning - THAYER
Skor - LOEFFLER RANDALL
Tröja - SUSANNA MONACO
MiniKlänning - DIANE von FURSTENBERG
Bikini - FABUCCI

3. Prep'd -
Silk, denim, prickar, trianglar, mönster i alla former.

Linne - CATHERINE MALANDRINO
Topp - TWINKLE
Jeans - WILLIAM RAST
Cardigan-SPRING&CLIFTON(villha)
Tröja - GRAHAM&SPENCER

4. Sugar & Spice -
Romantik, ljust, delikata detaljer. Flirtig trend, sagor.

Klänning - VELVET
Topp - PAUL&JOE
Klänning med rosett - JILL STUART
Halsband - KENNETH JAY LANE
Söt topp - INGWA;MELERO
Klänning - KAREN ZAMBOS VINTAGE COUTURE

5. Vertigo-
Miniklänningar, minikjolar, höga klackar. Gå högt eller gå hem! (haha)

Klänning - NIEVES LAVI
Klänning - DALLIN CHASE
Skor - KORS SHOES
Minikjol - CATHERINE MALANDRINO

6. Midja inte, vill inte -
Sann midja, hög midja, bälten. 80's comeback.

Väska - JEROME DREYFUSS(villha)
Byxor - ANLO
Bälte - ELEGANTLY WAISTED

7. Vintage Sport -
Ränder, vida ben, marin, vitt och röd.

Blus - VANESSA BRUNO
Skor - KORS SHOES
Shorts - PRIMP
Klänning - RACHEL PALLY

8. Boogie Nights -
70's retro glam, poolsida. Sofistikerade detaljer för att hålla sig stilfull.

Väska - WEK 1933
Tröja - CHARLOTTE RONSON
Klänning - LAROK
ÄppleHalsband - KENNETH JAY LANE
Bikini - FABUCCI

9. Djungel Kärlek -
Intensiva färger, djungelmönster. Gilla djungeln men gilla den lätt.

Klänning - ADAM+EVE(villha)
Bikini - TYLER ROSE
Skor - JEAN-MICHEL CAZABAT
Ring - SUREVOLUTION
Kuvertväska - LELYA

Ojoj, det var några av trenderna men dessa var från shopbop och alla plagg är från shopbop. Tänk och kunna skicka efter några plagg därifrån alltså lyckan måste jag säga.

Finns fler trender (källa, GLAMOUR)
  • Safari
  • Lack
  • Babydoll (gilla)
  • Glamrock
  • Casual
  • Futurism
  • Volanger
  • Prima Ballerina
  • Denim
Mer finns det men orkar inte skriva nå mer har varit ett långt inlägg och ja jag vet inte. Vilken trend gillar ni bäst?

Nu tror jag det blir att se mer Gilmore Girls jag har blivit beroende. Det är faktiskt bra.. imorgon är det Bounce och Klassfest jag taggar!! Vet bara inte vad jag ska ha på mig men det löser sig alltid.

hopps ni orkade läsa, Puss

Bounce

Ja gårdagen med intervjun gick faktiskt bra det var bara ett startmöte för att veta hur vi skulle göra och så. Men det gick bra.. Så nu är vi igång..

Sedan har jag varit ledig idag skithärligt tycker jag.. Så nu längtar jag till helgen för på Lördag är det Bounce med mamma och syrran och efter det blir det klassfest.. Så det blir skitbra kväll men jag vet bara inte vad jag ska ha på mig.. Tror att det blir nån klänning men jag vill köpa något nytt jag tycker man känner sig finare i något nytt.
Eller hur?


Jag vill egentligen hinna åka hem och byta om efter Bounce men det kommer inte gå.. Iaf så har jag redan sett gökboet jag såg det i sommar förra året då jag fyllde år i stockholm det var min present från familjen men bara jag och mamma for typ en trip till Stockholm! Då var det underbart! Men men jag längtar iaf för Bounce är nice och dom kan verkligen sin sak vem skulle inte vilja kunna dansa som dom gör..

182404-126

Jag gillar alla som är med i Bounce alla är härliga men den som är bäst är väl ändå Filmon!

Projektet i 3:an

Alltså idag blev det snack om projektet när vi gick på promenad, som vi ska ha i trean och Sofia började tagga mig på en sak som jag kan göra. Anna I har också talat med mig om det, och jag tror faktiskt jag ska göra det men vet inte än inget är spikat än ska spekulera runtomkring det nu i sommar. tills vidare så är det en hemlighet jag är jättetaggad och sen så kanske om nu Sofia ska göra det jag vill så kan det passa in i mitt! Det kommer bli fabolous jag har iaf en jättebra bild i huvudet men det brukar aldrig bli så.. Men men nu är det snart Desperate Houswives och sen American Idol..

Imorgon är det intervjun till filmprojektet och jag är skitnervös men det kommer väl gå bra..

Gonatt, puss

Elin Kling

Elin Kling är hon som visar mode- och skönhetsfavoriterstureplan.se mycket intressant sida. Bara att kolla in den varje måndag då blir det nya intressanta favoriter från hennes sida.
Jag ska inte glömma att säga att hon klär sig mycket bra har en bra stil tycker jag. Här kommer några av mina favoriter kan man väl säga, finns säkert fler men det blev dessa..



182404-123182404-121



Imorgon är det skola, inte så taggad men en bra start på dagen blir Psykologi. Hoppas vi får tillbaka provet jag har en känsla av att det gick bra men jag ska inte ta ut i förskott för då brukar det bara gå dåligt.
Men nu blir det till att se slutet av 100 höjdare med Fredrik och Filip!

Puss, godnatt

Matte

Yes, det jag fick veta från utvecklingssamtalet var att jag måste lägga ner min själ i matten och svenskan typ. Två av kärnämnena jag säger Grattis till mig själv som inte kommer överleva slutet av 2an och vara tvungen och börja om tvåan för att jag suger. Grattis.

Annars vare väl bara bra.men men sen nu när jag egentligen borde räkna matte så ser jag på Heroes och Gilmore Girls men helt ärligt det är så tråkigt att räkna matte dels när man inte ens kan det man räknar.

puss,

Stockholm

Nu längtar jag ihjäl mig tills jag ska åka till stockholm vet inte när men jag ska. Håller på att få panik nästan. Ja som alla vet som är runtomkring mig så tycker dom säkert att jag är lite för besatt av stockholm. Bara för att jag tycker att alla låtar jag hör har något med Sthlm att göra + andra saker. Men jag är ju lite koko också. Men alltså jag gillar stockholm, funderar ju på att flytta dit när jag blir äldre men man måste ju ha mycket pengar då men det ska frida lösa! På något vis..

Aja, haha nu ska jag se wild kids med syrran.. Typ roligt att se 10-12 åringar leka och sen när dom blir kära haha skitnice. Sen blir det playa del sol!

182404-119
182404-118

Utvecklingssamtal

Yes, det har man imorgon klockan 10.00 på morgonen känns lite slitet men sen efter det är man ledig dagen ut och på torsdag är vi också lediga för då har de andra utvecklingssamtal så denna vecka komma bli slapp..

Idag har jag inte gjort mycket alls lillsyrran har haft kalas för släkten idag hon fyller år på tisdag 11 år vars tog alla åren vägen liksom. Jag fyller 18 iår alltså det går för snabbt. Efter dom for så har jag sett på gilmore girls min nya serie att följa har börjat om på säsong 1 och sedan ser jag också Heroes. Så det är nice. Annars har jag inte gjort så mycket har typ blivit förkyld är inte alls trevligt. Får väl äta halstabletter tills jag spricker eller nåt.

Aja, nu blire Gilmore Girls eller bara ta det lugnt.

Jag vill gå på bio med nån men jag har inte råd att fara på bio kan ingen typ bjuda mig hahaha!! Skämta bara men det skulle vara nice med bio typ se "Se upp för dårarna" den ska jag se.

Jobbat

Alltså det känns så härligt när man kommer hem från jobbet och tänker att man har gjort nåt.. Bara för att man har tjänat pengar. Det jobbiga är att jag har ont i fötterna typ hundra år efter.. haha Sedan att man ser plagg hela tiden som man skulle vilja köpa och då tänker man att man får ju pengar snart så då kan man köpa så då är jag pank sen igen. :) hehe Annars så har det varit en superdag. rebeca kom förbi nicenice.. Vet inte vad mer jag ska säga ska iaf byta sängpåslakan och sånt där så längtar tills jag ska sova haha :)

Jag har inte heller läst nya ELLE så det blir väl också av, blir en mycket slapp kväll. Sen fick jag en cider av mamma som jag ska snutta på och njuta av! Underbart.



Puss!

borde inte

Alltså man borde inte gå på stan när man inte har några pengar man bli ju bara deprimerad av att man inte kan köpa  nåt. Då säger man att man ska köpa det när man får pengar men då tar ju de pengarna slut efter en dag och vad ska man då leva på? Det funkar som inte. Därför så ska man ju skaffa sig ett jobb och det ska jag ta tag i i helgen. Har kanske förhoppningsvis en plats på H&M men dom ska bara göra schemat och kolla och sånt.. Men jag håller tummarna men för att vara på den säkra sidan så ska jag gå på andra ställen. Den tura Rebecca fick sitt jobb idag Grattis!! :D

+ att jag har mina Acne Jeans nu och jag ska prova dom snart igen men först blir det plugg,plugg och åter plugg. kommer kanske bild sen..

Hare Gött!

Acne Jeans

Dagen har väl varit helt okej i alla fall på förmiddagen och efter skolan. För efter lunch på skolan så har vi bara historia och det är skittråkigt man vill bara somna men det får man inte för vi måste vara klarvakna och lyssna och plugga, för vi har kursprov någon vecka här framöver och det kommer då inte gå bra för mig kan jag säga.

Efter skolan så åkte jag ner på stan, hade fått 1200 kronor av mormor för att köpa ett par jeans för mina är så nötta så det har gått hål i båda mina favvojeans men men. Då gick jag till Flott och skulle prova några Acne Jeans för nu har jag längtat efter att ha ett par Acne och nu ska det bannemej bli av! Det blir det också jag fick hjälp av den helt okej fina killen som jobbar där, så det blev ett par jeans för 1300 så jag fick lägga till en hundralapp men det kvittar. De kommer också att lägga upp byxorna för de var lite för långa och jag har en storlek mindre! Jag blev jätteglad aja sen provade jag en Acne Kjol som kostade lika  mycket som jeansen och den var ursnygg kommer bild här nedanför! Kommer kanske bild på Acne Jeansen sen också..

Det var allt för mig
och snart ska man iväg till Rebeca och vara med henne och Rebecca och kanske Sigrid och lägga pussel och såklart se på Girlylicious! Nice!

182404-111

Design

Alltså jag vet att min blogg inte ser nice ut men jag ska ta tag i det till helgen bara så denna vecka åker bort den hemska.. Sen ska jag styra upp och göra det bra, jag längtar.

Jag har gjort klart analysen! Super glad men det är ju frågan om den är bra som jag inte tror men jag hoppas iaf att jag får ett G! sedan nu har jag sett på Desperate Houswifes och nu äre Christine och sen såklart blir det American Idol! Det är ju så roligt alltså juryn är ju hemsk..

Puss

+ jag såg på ett tv-program på MTV om att föräldrarna till sin dotter eller son gillar inte hennes/honoms flickvän/pojkvän så dom får välja ut en var pojke eller flicka som dom tror kommer passa sin dotter/son och sedan ska dottern/sonen  välja vem dom kommer passa med.
I dagens avsnitt fick en tjej träffa en kille som passade henne verkligen och dom tatuerade sig tillsammans på underläppen inuti och det såg jättecoolt ut men det såg ut att göra ont men ändå det skulle vara roligt att göra där vem vet?
Hopps någon förstod det där

Nice sida

Om man har tråkigt någon gång kan man gå in på denna sida och svara på lite roliga test.

Måndag känns som Söndag

Ja idag är det den sista dagen som man är ledig sen börjar skolan igen. Jag vill inte börja skolan för denna vecka kommer vara jättejobbig förutom Fredagen då vi kommer få se musikalen som 3orna har gjort. Sen kanske det blir en klassfest jag hoppas att det blir det men aah vi får se.

Så denna måndag som känns som söndag ska jag göra mycket läxa håller nu på med Psykologin som jag snart är klar med sen efter jag har gjort det så ska jag fortsätta på Litteraturanalysen och det är den jag inte vill göra. Jag vill bara inte göra något alls på min sista lediga dag.

Det jag måste lära mig är att jag måste börja med uppgifterna i tid så jag slipper sitta dagen före och stressa mig igenom det. Men hur kommer jag klara det, för det håller man typ i en dag sen orkar man inte ta tag i det igen.

Nu måste jag fortsätta med läxan ,puss!

Vår!

Man märker ändå att nu är det vår tycker jag. För det håller verkligen på att bli varmare idag var det 16 +grader här i Umeå. Jag dålig som jag är hann inte vara ute bara för att man har fått läxa över lovet. Så jag har läst ut min bok nu och börjat lite (skrivit 3 rader) på analysen.. Sedan nu håller jag på att titta igenom Psykologin och det ser jobbigt ut jag trodde det skulle vara lätt men jag tror att det blir det nu och sen sova.

Men först innan jag går så vill jag säga igen att det snart är vår och efter våren då kommer sommaren och de taggar jag verkligen. Så jag var nyss inne på topshop.com och hittade mångra vackra saker men alla plaggen ryms ju inte här då blir det lite jobbigt.. Men jag kan iaf lägga ut några bilder



Dessa snyggingar skulle inte jag tacka nej till..
  • Gråa shorts går upp till naveln tror jag, skitsnygga med ett enkelt vitt linne under.
  • En gråsvart skjorta? eller något sånt den är iaf skitsnygg
  • En svart tubtopp (eller vad det heter) som också finns i vitt och rosa..
  • Grå hängselklänning med tvåfickor på sidan jättevacker
  • En gul enkelt linneklänning med fickor passar bra till sommaren
  • En blågrårandig klänning med fickor.
Gillar fickor och svart och grått tror jag.. haha men men det är vacker. Madonnas kollektion till H&M där finns det också några vackra saker ska nog hålla ögonen öppna!

Aja, Godnatt

Tagga tatuering

Ja när man fyller 18 så kanske man ska skaffa sig en tatuering eller? Jag är faktiskt taggad har varit det ett tag nu på tatuering och jag tror att om det nu kommer bli en tatuering så blir det Stjärntecknet bara för att det är nog det smartaste.. eller har ni något tips på vad man ska göra? eller vars man ska göra det?

182404-90182404-89182404-88182404-87
Här är några exempel på tvilling bilder (mitt stjärntecken).. Hur det typ kan se ut men det är ganska tråkigt men men..

Frisyr?

Ja, nu vill jag ha en förändring.. Nu är jag trött på mitt hår nu blir det förändring vet bara inte hur? Vill ha det kortare men såklart kommer jag sakna mitt rätt så långa hår.. Men det gör man väl alltid när man ens klipper en centimeter. haha aja ingen dör av någon förändring, det växer ju som ut som tur är.
Så idag så köpte jag "Hairstyle" 29.90kr så jag har något att få ideér från och det fick jag faktiskt men jag tycker det ser så fint ut i såna tidningar så jag vill ju som ha allt i ett.. Men det går ju inte men iaf så kommer några bilder här kankse är lite suddiga men det får ni leva med..

182404-86



Jag är lite inne på lugg, och sen vill jag ha typ till axlarna och få fram kanske några lockar. Men jag vet inte får väl fråga frissan när jag sätter mig i stolen..

Let's Dance

182404-79182404-78

vem skulle inte vilja ha dessa klänningar i garderoben ? Jag skulle då inte tacka nej om jag fick frågan..
Problemet är att klänningarna går på ungefär 40.000 kronor! och pengarna går till välgörenhet
Detta blev ett snabbt inlägg för nu ska jag på stan och sen vet jag inte vars jag hamnar..
Ha en bra Lördag.. Undra vem som vinner melodifestivalen ?

Har gjort något!

Igår blev det "Hemmakväll" med Rebeca hemma hos mig vi såg 2 jättedåliga filmer "Sök" och "Säg att du älskar mig". Jag som trodde att "Säg att du älskar mig" skulle vara bra men jag hade fel.. Men det var mys iaf :)

Sedan idag vaknade jag klockan 12 var meningen att jag skulle vakna klockan 10 men så blev det inte kanske för att jag somnade klockan 03.00.. För jag måste som sagt läsa ut min svenskabok som aldrig kommer ta slut känns det som.. Men klockan 12 började jag läsa lite så nu är jag på kapitel 23 av 50.. Alltså det kommer vara roligt om det kommer komma in ett arbete till slut.. Jag hann inte läsa så mycket för mamma ringde och frågade om jag ville komma och tjäna lite pengar jag var lätt på så stängde boken gick och duscha och gjorde mig redo för arbetslivet.. Jobbade från 14.15 till klockan 19.00 och ingen rast jag var sugen på pengar bara för jag var så duktig idag så behöver jag inte gå imorgon.. Så då får jag den dagen till att läsa fan va roligt!? Aja, känns iaf bra att ha skaffat sig lite pengar..

Denna kväll händer det nog inget speciellt blir antingen bara att läsa boken eller något annat kanske kommer nån fest men det tror jag inte på.. Så jag taggar boken :/


Less på allt...

Nu ska jag vara jätte glad eller något.. Ne det tror jag inte kommer funka nu blire en lista på allt som är jobbigt just nu kanske inte blir nån lång lista men det får kallas för lista i alla fall..

  1. Svenskaboken som jag måste läsa ut och som är så tråkig och som jag klagar på hela tiden. Bara för att man måste läsa ut den och sedan göra en analys på 2 sidor A4 dataskrivet. Jag orkar inte ens tänka på det men det kommer ändå upp hela tiden..
  2. Psykologin har jag inte börjat på än och vi fick en uppgift under lovet (man borde inte få läxor över lov) som är galet. Så det måste jag göra innan tisdagen..
  3. Avspänningen har vi prov i nästa fredag och ja det kanske är lite lugnare men ändå det är sidor man ska läsa i boken 8-33 och jaa man ska bara läsa och läsa hela tiden nu och analysera jag blir bara trött av att tänka på det.
  4. Bloggen är jag less på jag har tappat gnistan typ och sen blir det ju inte bättre när min sida inte ser bra ut i Mozilla Firefox utan bara i internet Explorer som jag inte använder. Så jag orkar inte byta nån design men jag kanske kommer få tillbaka gnistan sen men aah det tar kanske ett tag..
  5. Lovet är trist för jag tycker jag inte har gjort något vettigt och jag har inga pengar och lovet är snart slut och jag vill göra något roligt förutom att Industri Royal spelningen var supergrym så vill jag att nåmer ska hända.. Måste styra upp
  6. Jobb blir jag stressad över måste verkligen skaffa mig ett jobb så jag ska ha roligt i sommar och att jag ska kunna måbra och köpa kläder och inte behöva fråga mamma eller pappa om pengar jag måste. Men jag är inte bra inför nya människor att göra ett bra intryck eller ens typ försöka prata bra.. Ne jag vill bara att jag ska ha ett jobb i handen just nu och jag ska bara kunna gå dit och bah tja vad ska jag göra nu då?
  7. Övningskörningen blir jag också stressad över bara för att jag inte litar så mycket på mig själv i bilen och jag vågar inte och polarna har typ redan planer av att göra uppkörningen jag får panik.. Ne alltså finns det något bra som kommer hända innan man fyller 18.. hmm tror inte det..
Hoppas jag överlever allt detta och att jag får ett roligt liv och att jag får ett jobb annars vill inte jag vara med nåmer.
Aja nu ska jag typ göra något
(läsa den tråkiga svenskaboken)..

Clueless

Blev taggad när jag såg i tv-tidningen att Clueless skulle visas idag klockan 13.45. Men då var det tydligen inte filmen som jag trodde från början utan det var serien. Så nu ska man se om den är lika bra som filmen. Faktiskt så tror jag inte att det är det bara för att de har gjort en serie av en film menmen de kommer på så konstiga saker.

Plus att jag håller på att läsa den där boken nu måste jag som verkligen läsa ut den. För analysen ska in på onsdag och jag har inte läst ut den än. Jag har ungefär 200 sidor kvar, och jag hatar boken den är jättetråkig så man vill verkligen inte läsa den. Men men jag får väl göra det annars får jag väl se filmen haha..

Aja have a nice day!

listan

Hittad hos Kenza

Höger- eller vänsterhänt:  Höger..
Humör just nu: Less, ont i kroppen..
Favoritgodis: Finns mycket men choklad är ju super gott
Kläder just nu: Mjukisbrallor och t-shirt
Musik just nu: ser på MTV
Sommarplaner: festivaler, bada, resa och sola och hänga med kompisar

Hur många kuddar sover du med: 2 st. sen har jag 3 stycken bredvid mig
Spelar du nåt instrument: nope, men vill kunna gitarr
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Vem är viktigast för dig: ingen aning
Bio eller promenad: Svårt jag gillar bådeoch fast beror på vädret med promenad
Är du kittlig: yes..
Snarkar du: nope inte vad jag vet
Stjärntecken: Tvilling!!
Äckligaste insekten:  finns många..
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Självklart kunna trolla
Vad vill du jobba som?  Något inom mode..
Stökigt eller välstädat? Stökigt för det mesta
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump?  Kanske kanske inte har ingen aning
Gillar du att sjunga? Jag älskar att sjunga!
Anser du att du är stark? Njae gör jag nog inte
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar skulle vara skönt just nu


off

Jag har varit lite off på att blogga bara för att blogg.se har inte velat fungera som det har brukat så då äre såklart man blir less. Det blir som inte likaroligt att blogga och nu har det också blivit lov så då måste man göra roliga saker typ. Så idag kom jag hem från vindeln för att vi åkte snowboard (första gången för mig), så nu får jag vänta ett tag innan jag hoppar ut i backen igen för det känns redan i rumpan att det är ömt och överallt på kroppen. Kommer inte kunna somna så bra. Men men det löser sig

Efter jag hade kommit hem så blev det raka vägen att äta på Mias Grill det var supergott sedan blev det sjukhuset för att träffa morfar.. Det var jättehemskt att se han ligga där fick tårar, kändes jättekonstigt att han låg där och orkade inte göra så mycket och han som är den hurtigaste i släkten och se han ligga där och inte kunna göra något och han såg så lost ut och jag hoppas verkligen att han blir bättre på att läsa, höra och fatta saker.. Även om jag inte säger så bra saker ibland men ibland har man sina dagar men jag älskar ju han.. Om inte han skulle ha funnits så skulle inte min mormor ha träffat honom och då hade inte mamma kommit till liv och då hade inte hon funnit pappa och då hade inte jag varit här.. Så aah så kan man ju tänka men nu ska vi inte deppa jag ska försöka tagga nu på något men jag tycker att det inte går som jag vill just nu och lovet är snart slut och jag måste läsa ut min dumma bok blir bara less av att tänka på den..

nu blir jag lite töntig men jag även om jag kanske inte visar det så vet ni att jag tycker om er jätte mycket!!

Underbar Kväll!

Blogg.se har ju inte funkat nu på ett tag så nu gör jag ett försök med att skriva ett inlägg om gårkvällen..

Slapp dag på skolan, gick på två lektioner på morgonen sen blev det stan och fika med tjejerna, sen efter det gick vi på stan lite jag hittade en tröja kanske kommer någon bild sen men jag ska på stan igen och köpa ett par byxor och ett par skor. (kommer inte få för mamma) men skit samma jag har velat ha dom ett tag nu..
Nu kommer jag till det roliga Industri Royal skulle spela i Sävar, så jag följde med Jessica hem till henne och va där och fick god middag och bara hade trevligt förutom att jag typ är sjuk menmen... Sen bar det av til sävarskolans matsal där alla banden spelade, det var faktiskt mycke bra plats för att ha en spelning där så++...

Kom Industri Royal dit och spelade och dom spelade nya låtar som var jättejättebra och det var skittrevligt tog lite kort som kommer upp nu.. Så nu har jag sett dom för det blev ju inget på amplified för golvet brast ju.. Nu längtar jag till nästa gång och då ska jag inte ta nå kort och jag ska inte ha min väska med!! men iaf så var det nog den bästa kvällen på lovet vet inte om det kan hända något bättre. Sen också den bästa händelsen fö 2007 hittills. Minne för livet!

Aja, bilder kommer här:
182404-76
182404-75
182404-72
182404-71

Detta var bilderna finns fler men dessa lägger jag upp här! :)


RSS 2.0